• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.cocugumada aynı ismi versem olmazmı yani ?

Söylemeden geçemedim çok güzel düşünmüşsünüz ve bizi anlatıyor koydugunuz isimler kızınıza koyacagınız benim oglunuz için Rabbim nasip ederse inşallah o da kardeşim bizim isimlerimiz öyle birtanede kız var o daha ayrı:23:Ömer ismi gerçekten bir erkege verilecek en güzel isimlerden ismindenmi bilmem kardeşim diger erkek çocuklarına göre birtane maşallah:nazar::16:

ne güzel :16:
nazar değmesin :nazar:
ve darısı başıma :16:

Olmaz. Sonuçta birbirlerinden farklı karakterde çocuklar aynı ya da çok benzer isimleri taşımaktan hoşlanacaklarını düşünmüyorum.
Bu arada Ege ismini de hiç sevmem çünkü tanıdığım bütün Ege isimli çocuklar inanılmaz kaprisli ve şımarık oluyorlar:9: Sizinki öyle olmaz umarım:9:

Bi arkadaşım da benzer bişi yaptı,2 kızı var birinin ismi ayşe elif diyelim,ama kıza sürekli ayşe diolardı ,elifi bilmioduk,2.kızı oldu buna da elif ayşe ismini koydular.elif diolar buna da

aklıma gelmişken ekleyeyim. 2 kardeşim var , bunların birinin ilk diğerinin ikinci ismini birleştirip koydular kuzenime. Ne kadar kınadıki dalga geçtik anlatamam. Düşün aynı bile değil.

cutemom sen yenıdendogdum musun?yazdıklarından tahmın edıyorum sadece.hamıslıkten dolayı uzun zamandır bu bolumlerı takıp edemıyordum.bence 2.cocugun da erkek olursa denız sabıt kalsın ılk adı baska bısey olsun.mesela efe denız gıbı.denız klasıklesmıs aıle adınız olur ne dersın?ben oyle yapmayı dusunuyorum bakalım:1:

kusura bakma ama bence saçmalık
oğlun yada kızın kendi başına bir birey tabi ki başka isim olucak.
abinle ismin aynı olsun istermiydin ?
ben asla böyle birşye koymazdım.

Son düzenleme:
Benim oglum uslu,masallah diyeyim

Buarada ben yd evet :) nerden tanidiniz ki :)
Benim fikrimi kullanan birileri olmus ama hakket ayse elifmiydi bu isimler
Bizide illa kinayan.birileri olur diye dusunuyorum
Ya ikinci adi,sabit tutacagim yada egenin ikinci,adini vericem sadece baya tepki aldik yer degistirme konusunda ;)

Benim oglum uslu,masallah diyeyim

Buarada ben yd evet :) nerden tanidiniz ki :)
Benim fikrimi kullanan birileri olmus ama hakket ayse elifmiydi bu isimler
Bizide illa kinayan.birileri olur diye dusunuyorum
Ya ikinci adi,sabit tutacagim yada egenin ikinci,adini vericem sadece baya tepki aldik yer degistirme konusunda ;)

canım sen benım arkadas lıstemde vardın.senınle az cok sohbetımız olmustu yd ıken.bı de 10 aydır evlıyım oglusum ege denız deyınce pat dıye aklıma geldın.bı de hamılelık unutkanlık yapar derler olmadıgını kanıtladım:1:

Niyeki bu bi tercih meselesi yani ikinci ismi sabit tutuo on ismin degsmesi aslinda alisilageldik bisey ege deniz nerde nil deniz nerde ( kiz dedigin icin diyorum yojsa ben erkege ege deniz _ deniz ege olurmu cokmu abes demistim ama erkek olursa deniz olacak onune biseymi eklerim tekmi olur zaman goaterir ) abimin adi oz... Ben gul. Birbirimize koyduklarini dusunemiyorum erkek ve kiz isimleru cunku

Niyeki bu bi tercih meselesi yani ikinci ismi sabit tutuo on ismin degsmesi aslinda alisilageldik bisey ege deniz nerde nil deniz nerde ( kiz dedigin icin diyorum yojsa ben erkege ege deniz _ deniz ege olurmu cokmu abes demistim ama erkek olursa deniz olacak onune biseymi eklerim tekmi olur zaman goaterir ) abimin adi oz... Ben gul. Birbirimize koyduklarini dusunemiyorum erkek ve kiz isimleru cunku

abinin ismi ve senin isimlerin deniz gül. olmasını istermyidn abinin de deniz öz. olmasını
ya tercih senin tercihin.
ama ben olsam koymazdım.
çok şık isimler var..

Unutkan benim galiba :)
Buarada eger kocama kabul ettiremezsem istedigim isimleri bir iki ruya uc bes kriz hallederim :D

işte bu yaratıcı

O zaman Ege Deniz
İkinci Arel Deniz'de olabilir

ama Deniz 2'de olablir neden olmasın valla dimi :52::27::27::27:

benim bir arkadaşımın bebeğinin adı Ege Efe
Buna ne dersiniz :24:

evet ben bu fikri çok beğeniyorum hatta kaya çilingiroğlunun ailesindeki ortak isim kaya, hepsinin iknci adıda var babası prof kaya oğluda bebek kaya:)

benim ikiz yeğenlerimin ikisinin adı da aynı o kadar kötü oluyor ki hiç tavsiye etmem. ayrıca isimine varana kadar kendinizi inandırmışsınız kız olursa hüsrana uğramayın lütfen hayırlısını isteyin

az önce resimlerini gördüm.

Allah hep huzur versin. Oğluşuna da sağlık her daim.

bence abes değil. Orjinal. Ama umarım resmi dairelerde sıkıntı olmaz.

tek isimleri aynı olup diğer isimlerinin farklı olması da değişik olur.

o değil de, bence çocuk işini aceleye getirme.

eşinde sen de daha gençsin.

zaten sen de çok hassas yapıdasın.

sonra ilk oğlunun bebek geldi mi kıskançlık yapmasına, eşinin acaba ikinciye daha çok mu ilgi göstereceğine kafayı takabilirsin.

bence bırak zaman aksın geçsin biraz.

daha 1 yıl olmamış evleneli...

oğlunla eşin arasındaki bağlar kökleşsin, acabaların olmasın kafanda.

oğlun büyüsün, ilkokul depresyonunu atlatın.

benim ikiz yeğenlerimin ikisinin adı da aynı o kadar kötü oluyor ki hiç tavsiye etmem. ayrıca isimine varana kadar kendinizi inandırmışsınız kız olursa hüsrana uğramayın lütfen hayırlısını isteyin

çok merak ettim ikizlerin isimleri ne? (eger sakincasi yoksa) bence ikizlerin isimleri birbirine benzeyince çok hoş oluyor ama

Sadece ilk sayfayı okudum sonra ne düşünüldü bilmiyorum ama :)

Şöyle bir şey biliyorum hani ikizlere bile aynı kıyafeti giydirirler ya, o hiç doğru değilmiş mesela. Ayrı birer birey olduklarını farkedebilmeleri açısından olumsuz bir durummuş. Şimdi bence bunu isime de uyarlayabiliriz, ayrı birer birey, ayrı değerleri olduklarını hissedebilmeleri için faydalı olmayabilir pek bu durum.

Mutlaka yine içinize sıcak gelebilen başka bir isim daha vardır, düşünmek lazım bence :)

çok merak ettim ikizlerin isimleri ne? (eger sakincasi yoksa) bence ikizlerin isimleri birbirine benzeyince çok hoş oluyor ama

birinin adı yusuf efe diğerinin yunus efe. birde ilk isimlerini hiç kullanmıyorlar fix efe. bu sefer de sürekli hangisi olduğunu sorgulamak zorunda kalıyorsun. efe 1 efe 2 mi diyelim yani :) hem farklı farklı olması daha sempatik duruyor

birine deniz birine ege ismini verirdiniz
çift isim niye kii:26:

Back
X