2. Çocuğu düşünüyorum iki aydır olmuyor kızım hemen oldu 5 yaşında sabırsız biriyim normal mi

selvi _bdr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
443
102
18
26
Merhaba arkadaşlar.
Ben ve eşim Allah’ın izniyle ikinci çocuğumuzu düşünüyoruz acelemiz de yok ne zaman olursa başımızın üstünde yeri var İki aydır deniyoruz gebelik yok. Mart ayında kaset ovülasyon testini kullandım piskolojikmen çok etkilendim hemen gebelik oldu sandım bu ay kullanmadım oluruna bıraktım. Benim gibi çocuk düşünüp kaç ay sonra hamile olan arkadaşlar varsa dinlemek isterim.

Arkadaşım 2 yıl boyunca hamile kalamadı sebebsiz.sonra maşallah hiç durmadı ilk kızı 5 aylıkken 2. Ye hamile kaldı 2. Çocuk 1 yaşındayken 3. Ye hamile şey diyordu geçen ben hep hamileyim yani bunca zamandır korunuyorsunuz vücudun kendine gelmesi zaman alır ya da daha kısmet olmamistir.

normal. korunmasız ilişkide bir ay denemeye devam etmeniz gerekiyor. bir yıl içinde gebelik oluşmazsa doktorlar bir sorun olup olmadığına bakıyor. ama çok evhamlıysanız özel bir hastanede her sey yolunda mı diye kontrol edebilirsiniz. biz ilk bebeğe karar verdiğimizde esimle birlikte doktora gitmistik bir sorun car mı diye. ama dediğim gibi devlet hastaneleri muayene ediyor ve ‘henüz bir yıl olmamış korunmayı bırakalı o yüzden tedaviye başlayamayız’ diyor ve sizin tansiyonunuzu yükseltiyor

ama yine de 2 ay çok erken zaten. bu biraz şans işi. en doğru günleri bulup değerlendirseniz bazen olmuyor. bazen de piyango gibi tekte çıkıyor sabredin endişe etmeyin

bir yıl* olacaktı ay yazmışım sorry

Ben de 5 senelik evlilik ardından 9 aylık deneme süreci sonunda hamile kalabildim, çok uzun süre korunulduğunda gebelik için de uzun süre gerekebiliyormuş doktor söylemişti.

Zaten ilk gebeliğim de troid hastalığım ortaya çıktı. Gebelik düşündüğüm de kontrole gittim herşey yolunda bir sorun yok dedi değerler de güzel dedi. Yani önceden kontrole gittim. Tabi dediğiniz şans nasip kısmet.

Ya arkadaşınıza maşallah Haklısınız kısmet ve sabır

sabredin valla. bana da doktor doğal yolla olur bir yıl içinde dedi ama olmadı bu ay tedaviye basladık. hepimiz için en güzelini nasip etsin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…