- 6 Mart 2024
- 10.025
- 8.611
- 163
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
iyi bebek çok sükür. benim de ağrılarım var ama iyiyim. mutluyum en azındanAy cok heyecanlı iyi misin bebek nasıl doğmustur diye umuyorum
Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı güzel bir ömrü olsuniyiyiz ikimiz de çok sükür.. uyuyor su an
Çok sükür masalllah sizeeeiyi bebek çok sükür. benim de ağrılarım var ama iyiyim. mutluyum en azından
kesi var. doğum da kendi adıma zorduAllah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı güzel bir ömrü olsunDoğum nasıl geçti, kesi vs var mı
son bi kaç saati vazgectim doğurmaktanAllahım bağışlasın size analı babalı büyütsün inşallah.Doğumun nasıl geçti?
Ayyy bu benGÜNCELLEME : ikinci cocuk planı iptal
Allahtan kücükmüs bebeğim. doktorum seni kolay doğuracaklar liseyeme yazdım korkma dedi
Doktorun dediği gibi olmadı mıkesi var. doğum da kendi adıma zordu
hayır doktora göre kolaydıGözünüz aydın
Doktorun dediği gibi olmadı mı
Gözün aydın sağlıkla büyüsün, güzel bir hayatı olsunson bi kaç saati vazgectim doğurmaktankimseyi de korkutmak istemem. ama bana epidural çok erken verildi ve yinelenmedi. o yüzden cok zordu. bir ebeyle kavga ettim doğum anında ki bilen bilir ben asla öyle biri değilim
ben epidural öneriyorum ya. çok iyi geldi banaGözün aydın sağlıkla büyüsün, güzel bir hayatı olsundarısı başımıza. Epidural öneriyor musun? Ondan da korkuyorum ya hiçbir şeyden korkmayan bana bi korku ve telaş çöktü. Bilinmezlik gerçekten insanı tedirgin ediyor
37+5tw doğurdum. bebeğim 3 kilo doğduTebrik ederim. Kacinci haftada dogum yaptınız acaba? Dogum kilosu falan kaçtı ? Benim de yaklaştı dogum bi korku sarmaya başladı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?