- 27 Ağustos 2022
- 2.964
- 3.462
- 63
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Banyo varsa doktora sorarak ılık duşa girebilirsin çok faydası olur birde squat yap bol bolhala aynı. sancım çok yoktu. simdi biraz siddetlendi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyo varsa doktora sorarak ılık duşa girebilirsin çok faydası olur birde squat yap bol bolhala aynı. sancım çok yoktu. simdi biraz siddetlendi bakalım
Valla canım benim önce nişanım.geldi ertesi gün 5 cm açılmam oldu gece saat 4 te yatisim yapildi , 16-17 saat suni sancı verdiler birde kendi sancım eklendi akşam 9.25 te bebeğim kucagimdaydi ,normal doğum yaptım bu arada ,rabbim hayırlısı.ile kucağına almayı nasip etsin insalalhKızlar benim eteklerim tutuştu. Korkudan altıma yapıcam.
Bugün kontrolüm vardı nstde düzenli sancım çıktı. Doktor 2 cm açıklığım olduğunu ve artık aksam sabahlık olduğumu söyledi.
Sancılar kuvvetlenirse gel dedi yoksa pazartesi sabah erkenden gel, duruma bi daha bakalım dedi.
Bebeğin suyu iyi. Gecen haftaya göre çok kilo almamış. 2700dü, 2860 gr oldu. Doktor bebek artık kilo alamadığında, gelişimi yavasladığında strese girer ve doğumu başlatır dedi. Genelde de kücük cocuklar daha erken doğma eğilimindeymis.
Napıcam ben? Esim yarın gece gelecek. Ya o gelmeden doğurursam? Kasılmalarım oluyor, arada sırada özellikle uzanırken sancı da hissediyorum. Ayağa kalktığımda vajinamda batma oluyor.
Tecrübesi olanlar bu sekilde sancı ve açılmayla kaç gün içerisinde doğurdunuz? Bu arada doktorum sancılar düzenli ama çok kuvvetli değil henüz dedi. Gerekirse nst kağıdını da atarım
nstye bağlıyımBanyo varsa doktora sorarak ılık duşa girebilirsin çok faydası olur birde squat yap bol bol
En sevdiğim dizinin yeni bölümü gelmiş hadii doğur artık kızz tüm site nefesimizi tuttuk senin doğurmanı bekliyoruz hadi tek avazda sağlıkla al kucağına oğluşunuGÜNCELLEME: DOĞURUYORUM
Çözecekler hep bağlı kalmayacak Nasıl gidiyornstye bağlıyım
6 cm açılmam var. epidural verildiÇözecekler hep bağlı kalmayacak Nasıl gidiyor
Epidural alinca hemen rahatlattı mi aciyi6 cm açılmam var. epidural verildi
Hadi bakalım hızlıca ilerler artık6 cm açılmam var. epidural verildi
evetEpidural alinca hemen rahatlattı mi aciyi
Unutuyor insan:) geçmiş olsunGÜNCELLEME : ikinci cocuk planı iptal
Doğurdun muGÜNCELLEME : ikinci cocuk planı iptal
Geçmiş olsun leydicimmm çok şükür evladına kavuştun Allah ayırmasın mutlu huzurlu ömürleriniz olsunGÜNCELLEME : ikinci cocuk planı iptal
iyiyiz ikimiz de çok sükür.. uyuyor su anUnutuyor insan:) geçmiş olsun
Nasılsın
Bebiş nasıl