• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Ben de aynı kaygıları yaşıyorum ama içten bir açılmamı oluyor yoksa dış kısmı da açık mı oluyor kafamda deli sorular 🫠
dıs kısım kapalı 😂😂 rahim ağzında açılma oluyor, doktor vajinal muayeneyle ölçüyor 😂 ayrıca öyle açılma da hissetmiyorum 😂 bebek hareket edince sadece sanki vajinaödan dısarı basınc oluyor gibi hissediyorum

dıs kısım kapalı 😂😂 rahim ağzında açılma oluyor, doktor vajinal muayeneyle ölçüyor 😂 ayrıca öyle açılma da hissetmiyorum 😂 bebek hareket edince sadece sanki vajinaödan dısarı basınc oluyor gibi hissediyorum
Ay bunu söylediğin iyi oldu bende hep merak ediyordum dışarıdan da mı açılıyor diye 😀 hadi kız doğur artık iyi dileklerimiz seninle yaaa bebişin adı ne olacak ben onu merak ettim

Tüm forum doğurmanı bekliyoruz 😁 doğurmak 1 dakika ama yeni doğan ve lohusalık uzun süreç 🤣 yine de içinde olmasının tadını çıkar

Tam 15 gün 2 cm açıklıkla bekledim.En son 41+6 da yatış verdi doktor suni sancıyla doğurdum.İnşaAllah siz kendi sancınızla doğurursunuz.

Back