2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Ben de aynı kaygıları yaşıyorum ama içten bir açılmamı oluyor yoksa dış kısmı da açık mı oluyor kafamda deli sorular
dıs kısım kapalı rahim ağzında açılma oluyor, doktor vajinal muayeneyle ölçüyor ayrıca öyle açılma da hissetmiyorum bebek hareket edince sadece sanki vajinaödan dısarı basınc oluyor gibi hissediyorum

Ay bunu söylediğin iyi oldu bende hep merak ediyordum dışarıdan da mı açılıyor diye hadi kız doğur artık iyi dileklerimiz seninle yaaa bebişin adı ne olacak ben onu merak ettim

Tüm forum doğurmanı bekliyoruz doğurmak 1 dakika ama yeni doğan ve lohusalık uzun süreç yine de içinde olmasının tadını çıkar

Tam 15 gün 2 cm açıklıkla bekledim.En son 41+6 da yatış verdi doktor suni sancıyla doğurdum.İnşaAllah siz kendi sancınızla doğurursunuz.

pazartesi günü 4-5 cm oldu açıklığım. yarın tekrar sabah erkenden çağırdı doktor. artık suni sancı verilecek
ben de bugun 41 haftalik olarak yatis yaptim 1 cm acilma vardi daha acilsin diye fitil konuldu 12 saat oldu Sabah 3-4 cm’e ulasirsam suni sanci verilecek. Bakalim dr ne diyecek sabah su suni sanciyi bir de biz deneyelim bakalim canim anestezi dusunuyor musun

Tam 15 gün 2 cm açıklıkla bekledim.En son 41+6 da yatış verdi doktor suni sancıyla doğurdum.İnşaAllah siz kendi sancınızla doğurursunuz.
ben de bugun 41 haftalik olarak yatis yaptim 1 cm kendim acilmam vardi daha acilsin diye fitil konuldu 12 saat oldu Sabah 3-4 cm’e ulasirsam suni sanci verilecek. herhangi bu tavsiyeniz olur mu?

evet düsünüyorum valla doktorla konustuk dayanabildiğim kadar dayanacağım ama dayanamadığım yerde epidural isteyebileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…