2 cm açıklık düzenli sancı ile ne zaman doğururum?

Neden suni sanci verilecek? Merakdan soruyorum

42+4 de resmen zorla yatis yaptilar bana hemde iki hamileligimde de 42.haftadaydim
bebeğin gelişimi yavasladı artık. doktor bebek doğmak istiyor dedi. içeride artık rahat olmayınca kilo alımı yavaslıyormus. bizim 35.haftadan itibaren yavasladı kilo alımı. aslında pazartesi açıklığımı iyi gördü ama hiç sancı çıkmayınca bekleyelim bi kaç gün daha dedi. bu sabah arayıp hala yok mu sancın diye sordu iyi yarın sabah erkenden gel bakalım dedi

Benim çok kasilmam olmuştu gece dayandım sabaha hafifledi doktora gittim 1 cm açıklık var dedi eve ginderdi o gece felaket sancım oldu gece suyum geldi hastaneye gittim 5.6 cm sciklik vardı sabaha kadar bekledik sonra 10 cm açıklıkla dogurdum

ben de yarın bakıcam kaç olmus sıfır sancı ile 5 cm açıldım sükür bundan sonrası artık kader

Suni sancı verebikirkrr belki canım bide ıkınma hiissi verecek biseyde yapıyorlar sanırım bende öyle olmuştu ıkınma geliyor sürekli
bakalım valla tamamen doktora bıraktım pazartesi günü muayenede bayağı kurcaladı sanırım keseyi dürtmeye calisti doğumu başlatmak için ama tık yok üst üste soruyor bir de hiç mi sancın yok diye inanmıyor bana

Olsa. Sancım var dersin zatenAllah yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar diliyorum bizim bebe 14 günlük oldu hep agliyor doğumdan önce uyu demişlerdi bana sebebini anliyorum

Aklıma düştü bakayım dedim, doğurmamışsın. Senin bebiş benimki gibi gelmiyor suni sancıya doğru gidiyor gidişat :) epey açılmış suni ve verseler kısa sürer korkma
Belki de gece gelir

Aklıma düştü bakayım dedim, doğurmamışsın. Senin bebiş benimki gibi gelmiyor suni sancıya doğru gidiyor gidişat :) epey açılmış suni ve verseler kısa sürer korkma
Belki de gece gelir
bazen o kadar sert hareket ediyor ki diyorum suyum kesin gelecek ama yok. gece mışıl mışıl uyuyorum

bazen o kadar sert hareket ediyor ki diyorum suyum kesin gelecek ama yok. gece mışıl mışıl uyuyorum
Öyle böyle doğuyor, sen kendini çok yorma artık, sana enerji lazım doğum sonrası için. Sıfır enerjim kalmıştı. Normal olunca ailemin getirdiği çay yiyecek vs onları yememi istemişti doktor. Aklında olsun. Su çay öorba poğaça salata vs. Biri getirirse iyi olur. Doğum sonrası zorla yedirdiler bana çünkü baygınlık geçirme seviyesine gelmiştim.

bebek gelişimi yavasladı ve açılmam var. cok beklemek istemiyor doktor
Anladım , doktor daha iyi bilir tabi, benim haftam cuma günü dolacaktı pazartesi kontrolde 3 cm di açıklık ,doktor cuma yatış yaparız suyunu patlatırım kendi gelir demişti, o gün öyle bir dua ettim ki doğumum kendiliğinden başlasın diye o gece başladı ertesi gün doğurdumsenin de öyle olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…