- 4 Kasım 2018
- 26.202
- 108.682
- 598
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Neden suni sanci verilecek? Merakdan soruyorumpazartesi günü 4-5 cm oldu açıklığım. yarın tekrar sabah erkenden çağırdı doktor. artık suni sancı verilecek
bebeğin gelişimi yavasladı artık. doktor bebek doğmak istiyor dedi. içeride artık rahat olmayınca kilo alımı yavaslıyormus. bizim 35.haftadan itibaren yavasladı kilo alımı. aslında pazartesi açıklığımı iyi gördü ama hiç sancı çıkmayınca bekleyelim bi kaç gün daha dedi. bu sabah arayıp hala yok mu sancın diye sorduNeden suni sanci verilecek? Merakdan soruyorum
42+4 de resmen zorla yatis yaptilar banahemde iki hamileligimde de 42.haftadaydim
Benim çok kasilmam olmuştu gece dayandım sabaha hafifledi doktora gittim 1 cm açıklık var dedi eve ginderdi o gece felaket sancım oldu gece suyum geldi hastaneye gittim 5.6 cm sciklik vardı sabaha kadar bekledik sonra 10 cm açıklıkla dogurdumbebeğin gelişimi yavasladı artık. doktor bebek doğmak istiyor dedi. içeride artık rahat olmayınca kilo alımı yavaslıyormus. bizim 35.haftadan itibaren yavasladı kilo alımı. aslında pazartesi açıklığımı iyi gördü ama hiç sancı çıkmayınca bekleyelim bi kaç gün daha dedi. bu sabah arayıp hala yok mu sancın diye sorduiyi yarın sabah erkenden gel bakalım dedi
ben de yarın bakıcam kaç olmusBenim çok kasilmam olmuştu gece dayandım sabaha hafifledi doktora gittim 1 cm açıklık var dedi eve ginderdi o gece felaket sancım oldu gece suyum geldi hastaneye gittim 5.6 cm sciklik vardı sabaha kadar bekledik sonra 10 cm açıklıkla dogurdum
Suni sancı verebikirkrr belki canım bide ıkınma hiissi verecek biseyde yapıyorlar sanırım bende öyle olmuştuben de yarın bakıcam kaç olmussıfır sancı ile 5 cm açıldım sükür bundan sonrası artık kader
bakalım valla tamamen doktora bıraktımSuni sancı verebikirkrr belki canım bide ıkınma hiissi verecek biseyde yapıyorlar sanırım bende öyle olmuştuıkınma geliyor sürekli
Olsa. Sancım var dersin zatenbakalım valla tamamen doktora bıraktımpazartesi günü muayenede bayağı kurcaladı sanırım keseyi dürtmeye calisti doğumu başlatmak için ama tık yok üst üste soruyor bir de hiç mi sancın yok diye inanmıyor bana
valla ben ya uyuyorum ya geziyorumOlsa. Sancım var dersin zatenAllah yardımcın olsun canım hayırlı doğumlar diliyorum bizim bebe 14 günlük oldu hep agliyor doğumdan önce uyu demişlerdi bana sebebini anliyorum
Kız hala mı doğurmadınvalla ben ya uyuyorum ya geziyorum
bazen o kadar sert hareket ediyor ki diyorum suyum kesin gelecek ama yok. gece mışıl mışıl uyuyorumAklıma düştü bakayım dedim, doğurmamışsın. Senin bebiş benimki gibi gelmiyorsuni sancıya doğru gidiyor gidişat :) epey açılmış suni ve verseler kısa sürer korkma
Belki de gece gelir
O zaman çok yakındır doğumun başlaması , haftan dolmamış neden suni sancı veriyorlar kipazartesi günü 4-5 cm oldu açıklığım. yarın tekrar sabah erkenden çağırdı doktor. artık suni sancı verilecek
bebek gelişimi yavasladı ve açılmam var. cok beklemek istemiyor doktorO zaman çok yakındır doğumun başlaması , haftan dolmamış neden suni sancı veriyorlar ki
Öyle böyle doğuyor, sen kendini çok yorma artık, sana enerji lazım doğum sonrası için. Sıfır enerjim kalmıştı. Normal olunca ailemin getirdiği çay yiyecek vs onları yememi istemişti doktor. Aklında olsun. Su çay öorba poğaça salata vs. Biri getirirse iyi olur. Doğum sonrası zorla yedirdiler bana çünkü baygınlık geçirme seviyesine gelmiştim.bazen o kadar sert hareket ediyor ki diyorum suyum kesin gelecek ama yok. gece mışıl mışıl uyuyorum
Anladım , doktor daha iyi bilir tabi, benim haftam cuma günü dolacaktı pazartesi kontrolde 3 cm di açıklık ,doktor cuma yatış yaparız suyunu patlatırım kendi gelir demişti, o gün öyle bir dua ettim ki doğumum kendiliğinden başlasın diye o gece başladı ertesi gün doğurdumbebek gelişimi yavasladı ve açılmam var. cok beklemek istemiyor doktor
Ya insan orası 5 cm açık nasıl yaşayabilir aklım almıyor çok korkuyorum okudukça yaben de yarın bakıcam kaç olmussıfır sancı ile 5 cm açıldım sükür bundan sonrası artık kader
Boyle yapiyor bu bizdiklar!!! Benimkiler de 36-37de sancilar, dogum belirtileri aman geldi gelecekler; sonra bir 41, digeri 42 de dogdu :))doğurmadımm
3cm’den sonrasi aktif dogum sayiliyor diye biliyordum benben de yarın bakıcam kaç olmussıfır sancı ile 5 cm açıldım sükür bundan sonrası artık kader
Ben de aynı kaygıları yaşıyorum ama içten bir açılmamı oluyor yoksa dış kısmı da açık mı oluyor kafamda deli sorularYa insan orası 5 cm açık nasıl yaşayabilir aklım almıyor çok korkuyorum okudukça ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?