N
n_hep gül
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi n_hep gül
güzelim neden ağlıyosun ki?hiiiççç kendini üzme.hem sen dememişmiydin ilk defa bu ay yumurtlama takibi falan yaptık diye.dur bakalım bide planlı bi şekilde dene bu ay!folik asit falan kullanıyosun dimi?hem belkide yerleşme kanamasıdır?dur bakalım hemen moral bozma.olmazsada senin canın sağolsun önümüzdeki ay olur.bu arada bende bi değişiklik yok.kasık ağrısı devam ediyor ama biraz daha hafifledi sanki.yatıp ders çalışıyorum bütün gün.Allah Yardimcin Olsunn Dilekk Umarimm Olurr
git tabiki hayatım kanama bu.belki hamilesindir erken önlem alınır.o patronunada benden selam söyle neden izin vermiyosaaaayok canımm iyiyim merak etme senden çokk umutluyum inşallah vardır sabaha göre fazlalaştı benimkii ayırt edemiyorum reglimi ne belkide inanmak istemiyorum yarına kadar böyle devam ederse yani azz gidicem yarın doktora
ben burdayım canım.iyi yaptın aramakla bugün hiç yorulma.mecbur kalmadıkça yapma bişi.işallah adet kanaması değildir o.nasıl yoğunmu kanaman?normalde nasıl geçer adetinin ilk günü?kızlarrr nerdesiniz az önce doktoru aradımm yarına kadar bekleyelim normal kanamaya dönüşmesse yarın bakalım dedi.
iyi bakalım inş.sonuç umduğumuz gibidir canım.sen moral bozma amacanımm normalde yoğunn olurr az falan başlamaz yani direk gelir sabahtan beri 1 pedi doldurmadı bile az yanii
tamam hayatım.önümüzdeki ay inş.herşeyde vardır bi hayır.hep böyle düşün.ben seni haberdar ederim gelişmelerden.iyi gecelerpaparina canımm arkadaşımm benim kanamam açık renk ama miktarı normal adet kanaması kadar çoğaldı haber veriyim dedim.doktora gitmemede gerek kalmadı inşallah önümüzdeki ay artık hamile oladığıma inanıyorum yani.canım hakeden zor günler yaşadım şu bikaç gün teşekkür ederim hepinize çok yardımcı oldunuz..paparina sen durumunu haber ver bana aklım dualarım seninle arkadaşımm ..inşallah senin olurr sevgilerr
canım naber?evet olumlu bi değişiklik vaarrr:)bugün 2 tane test aldım.aslında yarın yapmak için almıştım ama dayanamadım 1 tanesini bugün yaptım.2.çizgi iyice netleşmiş.diğerine göre hala biraz açık ama çok daha net.yarında diğer testi yapıcam.önümüzdeki haftada dra gidicem inş.dua et olurmu herşey yolunda gitsin canım yakızlarr ben geldimm paparina nerdesinn naptın arkadaşım varmı bi değişiklikk??hadi hayırlı haberini bekliyorum