2. Cızgı sılık ve kanama;(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dombi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dombi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
34
3
86
Denizli
Kızlar bana da yorum yaparmısınız lütfen. Ateşim hiç düşmedi adet gunumde lekelenme seklınde pembe leke geldı. Ertesı gun cok olmadan kırmızıya donerek kanamam oldu ama adetlıyken cok daha fazlası gelır normalde ve bu sekılde test yaptım ıkımcı cızgı cok sılık cıktı. Bu durumu yasayan varmı acaba. Korkuyorum normal olmayan bı gebelık dıye ;(

Sabah ilk idrar ile bidaha yap cnm, eğer çizgi netleşirse bir kadın doğumcuya gözükürsün. Netleşmezse bişey yok demektir.

Bu ağrılar aydan aya değişiyor cnm, bnm normalde belim çok ağrır bazen reglim ağrısız bazen az kanamalı bazen çok kanamalı değişiyor. Her ayın aynı olacak die bişey yok cnm, olumsuz düşünme hemen. Benim 3 sene önce ağrılı ama çok az kahverengi akıntılı kan değil kesinlikle günlük 1 pedi asla doldurmayan 3-4 gün süren regl dönemlerimde oldu. Ama gebe felan değildim hiçbirinde. Yarın sen test yap ilk idrarınla, gebe değilsen boşuna evham yapmış olursun. Gebe isende dr gider nedenini sorarsın.

yerleşme kanamasıda olabilir beklenen adet gününde genelde bu tip kanamalar olabiliyormuş. darısı bana inşallahh :)

Aynen olumlu dusunelım olumlu olsun. Her seyde var bı hayır. Olmasa da hayırlısı olsun der onumuze bakarız. Sagolun kızlar

Bu ay ılk kez test yapıp da cızgıyı gorunce bı degısık oldum bı heyecanlandım o yuzden

bende 15-16 şubat yumurtlama ve çatlamaydı.1-2 mart gibi regl olmam lazım düzensizdir regllerim dayanamadım dün test yaptım adet günümde yani erken gebelik testi de yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım. bu ay ümidim vardı en son adetim 4 şubattı. artık hiç ihtimalim yok mu idrarda adet gününde veya erken gebelik testinde çıkması gerekirmiydi 6 gün öncesine kadar sonuç diyodu

Kimyasal gebelik olabilir ama ara kanama dedikleri durum da olabilir inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebeliktir . Eğer öyle değilse bile korkmayın üzülmeyin en azından hamile kalabiliyosunuz tabiki çok güzel bir durum değil ama olanda hayır aramak lazım . En kısa zamanda Dr a gidin inşallah sağlıklıdır değilse de nedeni araştırılır . Rabbim hayırlısını nasip etsin

Amın hepımıze inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…