2. çizgi silik çıkıpta hamile olanlar lütfen yardım

kbrszgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
26
1
86
İstanbul
Merhabalar hanimlar. Benim suan adetime 2 gun var. Annemlerin yogun israrlarina dayanamayip test yaptim 2. Cizgi silik cikti. Annem git bidaha test al tekrar yapalim netlessin dedi. Ikinci kez test yaptim 10 dk sonra yine 2.çizgi silik cikti. Prospekturde de söyle yaziyor. Hamileligin ilk ayinda hgc hormonu düsük oldugundan 2.çizgi silik olabilir budurum pozitif olarak kabul edilir . Gerci bugun saglik ocagina gidip kan aldirdim yarin belli olucak.ama basindan benim gibi bisey gecen varsa paylasirsa sevinirim. Simdiden tesekkurler :)

Ikinci çizginin silik çıkması daha yeni anlamına geliyor cnm o yüzden silik çıkmıştır..inş kan sonucunda pozitiftir..

inşallah hamilesindir

darısı benim beşıma ya rabbim isteyen herkese nasip et inşallah

bende de ikinci çizgi soluk çıktı kan testi verdm sonucu kötü geldi hormon değerlerm düşükmüş haftaya tekrar çağrdı acaba yeni olduğu için mi hormon değerlerim düşük çıktı bilgisi olan yok muuu :? :18:

Cnm ben adetime 4 gün kala evde test yaptim ikinci çizgi cok silikti 3 gün sonra kan testi verdim sonuç pozitif çıktı inşallah seninde pozitif çıkar haberdar et bizi

Kizlar beta hcg degerim 46 cikti bugun adet olmam gereken gun ama hala olmadim. Zaten doktor hamilesin dedi. Ama vok kucuktur ultrasinda gorunmez 10 gun sonra gel dedi ole iste :)

Kizlar beta hcg degerim 46 cikti bugun adet olmam gereken gun ama hala olmadim. Zaten doktor hamilesin dedi. Ama vok kucuktur ultrasinda gorunmez 10 gun sonra gel dedi ole iste :)

hayırlı olsun.benimde adetime 2gün kala yaptığımda silikti,sonra tekrar yaptığımda negatif çıkmıştı test bozuk galiba daha erken dedim ve adet günü yaptığımda çok belirgindi 2.çizgi ve ertesi günü kan tahlilinde 148hcgydi..dayanamadan yapıyrz test,öğrendğimizde zaten çoook minik olduğu için bugün git yarın gel misali oluyor:)7-8.haftalara kadar bekleyebilsek tek seferde tahliller,keseler ultrasonlar vs olsa diyordumsağlıkla tamamına erdirsin rabbim

Tatlım bende de regl 2 gün geçe test yaptım silik çıktı. Kan testi yaptım. Hamileliğim netleşti. 13 gün sonra ancak kese oluşur. Daha küçük olduğu için ultrasonda görünmezmiş. Gel de bekle şimdi offf. Hayırlı olsun sanada şekerim

canım merhaba bende hamileliğimi silik çizgiyle öğrendim hemde adetime 1 hafta varken ucuzluk 1 liralık test aldım yaptın negatif 10 dk sonra çöpten çıkaradım baktım tekrar çookk silik bi çizgi belirmişti mutululuktan ağladım 2.gün yine yaptım çizgi biraz daha belirmişti ama eşime bile söylemedim taki adetim geçip eşim bana test yaptrana kadar ozaman net kopkuyu çıktı çizgi.Bnce sende hamilesin tebrik ediyorum şimdiden:))

Kızlar iyi akşamlar bat 15 Ağustos ama dün aksam ovulasyon testi cok koyu çıkınca boş gecmeyelim dedik sonra da sabah acaba yumurtlama değil de gebelik miydi diye dayanamayıp erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Adet tarihi geçene kadar kan tahlili yaptirmayayim diyorum ama içim içimi yiyor bir de bu akşam üzeri sol kasığıma ağrı girdi 2 -3 saattir sürekli ağrıyor. Neden olabilir? Iliski zarar vermiş olabilir mi?

Predictor en iyisi ve diğerlerine göre pahalısı olan bir gebelik testi. Bende de silik çıkınca evde heyecan oldu ama kan testi negatifti. Silik ama uzaktan dahi belli oluyordu. Oysa arkadaşım 5₺'ilk testle gebe olduğunu öğrendi. Adı Miratech.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…