ya biraz çizgi yerleri kaymış öbür tarafa doğru ince soluk bi çizgi var gibi ya da renk dalgalandı sanırım eşimde yok dedi de ben bi umut bakıyorum.
neyse bi dahaki aya inşallah
Kızlar bu testi dün yaptım hayalet gibi olsada 2. Çizgiyi görüyorum testin markası miratech az önce sağlık ocağına gittim 10 gün geçmeyince test yapmiyorlarmis bende eczaneden test aldım yine bu sefer debi marka onda daha da silik bi çizgi var böyle olupta gebe olduğunu öğrenen varmı geç döllenme falan olabilir mi :what:
Tatlım hamilesn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben de bu sabah Miratech kullandım.
Resimde tam belli olmuyor ama ikinci çizgi sanki içe çökük gibi ve beyaz mı?
Benim öyle oldu çünkü acaba hamile miyim? Fotoğraf çekmeye çalışıyorum ama telefonumun kamerasının pikseli düşük göstermiyor.
öyleymiş cnm 10 haftalık olduk :)
çok sevindim canım:) Allah hepmizin kucagına hayırlısıyla sağlığıyla almayı nasip etsin...
amin canım inşallah senin bebişin cinsiyeti ne kaç haftalıkken öğrendin :)
Kız teyzesi:) benim doktor daha iki aylıkken kıza benziyor dedi dört aylıkken kesinlestı canım
maşallah cimcimeyebende 11+1 gibi ikili test için gidicem doktordan yorum isticem bakalım yapcakmı çok merak ediyorumm bazı doktorlar 12. haftada söylüyormuş hemen seninki de ne güzel erkenden bilmiş
Öyle cidden bilen biliyor ama çokta belli olmuyor cinsiyet işi değişen çok çevremde o yüzden ilk duyduğuna inanma:)
tam görene kadar emin olmam canım bende değişen çok duydum :):)
Aynen öyle canım:) bende doğunca tam inanacagim inşallah yeterki sağlıklı olsunlar da miniklerimiz:) hadi senin de güzel haberlerini okuyalım öğrenince haber ver:)
canım benimde ışıkta bile zorla gözüken bi çizgi çıkmıştı gölge gibi hamileyim şuan o ikinci çıkıyorsa hamilesindir sende inşl
Arkadaşlar yardımmm
Alttaki adetten 1 gün önce çekildi ertesi sabah adet oldum ama normalde çok ağrım ve kan pıhtılarım olurdu hiç olmadı 5 gün sürer 4.gün hiçbirşey gelmedi bugünde çamur gibi kahverengi akıntım oldu şaşırdım 2.üstteki testi yaptım çok hafif bi gölge mi görüyorum ben anlamadım bu işi((
Arkadaşlar yardımmm
Alttaki adetten 1 gün önce çekildi ertesi sabah adet oldum ama normalde çok ağrım ve kan pıhtılarım olurdu hiç olmadı 5 gün sürer 4.gün hiçbirşey gelmedi bugünde çamur gibi kahverengi akıntım oldu şaşırdım 2.üstteki testi yaptım çok hafif bi gölge mi görüyorum ben anlamadım bu işi((
Selam arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz dün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama anlayamadım yardımcı olur musunuz
Canım regl bittikten sonra başka markalardan test yaptım iki tane kesinlikle tek çizgi çıktı hamile değilim. Miratectti bu testler bir daha asla almam sizde sakın almayın bariz 2 testinde de bana silik çizgi gösterip umutlandırdıMerhaba cnm, belirtilerin bı kaç şeyi çağrıştırıyor. 1 ya kimyasal gebelik gecirdin, bebeğin tutunamadı adet oldun. Testin hala positif cikmasi, gebelik hormonunun hala vücutta var olmasından dolayi olabilir.
2. En kotu ihtimal dış gebelik olabilir. Bu ciddi birşey, bu yüzden kesin bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Onu anca doktor anliyabilir çünkü.
3. En güzel ihtimalde yerleşme kanaması yasiyorsun olabilirsin. İnsAllah yerlesmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?