- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
5 gün sonra adet olma günümMerhaba kuzum ben ilk transferimde tek yumurtam oldugu için 2. Gun 4 hücreli Transfer edilmişti biliyosunki negatif sonuc aldik.
Test icin henüz erken 16. Gunde kan verip ögren zaten regl e tekabul ediyor beklemen lazm.
Nasip kismet bu denli stres yapip üzülme ilk tedavin en azindan tecrube edindin oyle dusun.Sanırım benden başka kimsenin 2.ci gün embriyo transferi olmamış düşünmeye başladım yanlış tercih mi yaptım hastane konusun da diye
Öyle olacak demeki nasip Allah'ım kimseye yavru hasreti vermesinNasip kismet bu denli stres yapip üzülme ilk tedavin en azindan tecrube edindin oyle dusun.
Anliyorum seni lakin sabret henuz erken
Amin...Öyle olacak demeki nasip Allah'ım kimseye yavru hasreti vermesin
Senln bu denemen mi negatif olduAmin...
Her iki tüp bebek de negatif oldu. Benim baya sorun var yani kiyaslama yapma asla kimseyle herkesin durumu ayni degil maalesefSenln bu denemen mi negatif oldu
Yok kıyalamak adına değil negatif oldu dedin yaaa ben pozitif sanıyordum halaHer iki tüp bebek de negatif oldu. Benim baya sorun var yani kiyaslama yapma asla kimseyle herkesin durumu ayni degil maalesef
Maalesef canm. Genetik testlerini bekliyoruz sorunun ne oldugunu ogrenmek için.Yok kıyalamak adına değil negatif oldu dedin yaaa ben pozitif sanıyordum hala
Son durum nedir hamilemisin ? 3.gün ve 5.gün transferi duydum ama 2. günde transfer hiç duymadımYok kıyalamak adına değil negatif oldu dedin yaaa ben pozitif sanıyordum hala
Yok malesef negatif sonuçlandıSon durum nedir hamilemisin ? 3.gün ve 5.gün transferi duydum ama 2. günde transfer hiç duymadımBenim transfer ay sonu olacak inş.
Hayırlısı olsun canım , inş. bir sonrakinde tutar vazgeçmek yok. Yaş kaç acaba ?Yok malesef negatif sonuçlandı
İnşallah 25 ilk denemem di nasipHayırlısı olsun canım , inş. bir sonrakinde tutar vazgeçmek yok. Yaş kaç acaba ?
Canım 1 yıl önce banada 2.gün transfer yapıldı bende negatif sonuç aldım yumurta toplandıktan sonra zaten yaralar iyileşmeden transfer edildi yıkılmıştım şimdi tekrar transfer oldum 6 ocakta pazar günü test vericem inşallah tutmuştur bu seferSanırım benden başka kimsenin 2.ci gün embriyo transferi olmamış düşünmeye başladım yanlış tercih mi yaptım hastane konusun da diye
Sevindim sizin adınıza ben bekledim 1 ay kadar falan histereskopi oldum buna sebep dondurulmuş trasnferş olmuştumCanım 1 yıl önce banada 2.gün transfer yapıldı bende negatif sonuç aldım yumurta toplandıktan sonra zaten yaralar iyileşmeden transfer edildi yıkılmıştım şimdi tekrar transfer oldum 6 ocakta pazar günü test vericem inşallah tutmuştur bu sefer
1 yıl önceki 2.gün embriyosuydu negatifti şuan 5.gün embriyosu transfer oldumSevindim sizin adınıza ben bekledim 1 ay kadar falan histereskopi oldum buna sebep dondurulmuş trasnferş olmuştumsizinde mi 2.ci gün embriyonuz
Anladım teşekkür ederim benim iki embriyomda 2.ci gün bu transferde olup başka hastanelere bakıcam hayırlısı ile1 yıl önceki 2.gün embriyosuydu negatifti şuan 5.gün embriyosu transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?