- 22 Temmuz 2024
- 81
- 14
- 22
-
- Konu Sahibi Insallah12
Evet ya maşallah vallahi etrafımda bir yılda iki defa hamile kalıp doğuran insanlar biliyorum ama bunada şükür rabbim bizede istiyen herkese de kolaylıkla nasip etsinBilmiyom gerçekten insanlar nasıl istediği zaman şak diye hamile kalıyorlar rabbim güzelleştiriyor biliyorum ama bu ay olacak diye düşünmüştüm
Yaaa inşallah inşallah rabbim büyük güzelleştiriyor buna inanıyorum. Hamile kaldığımızda tam zamanıynış ne güzel de ayarlamış rabbim diyeceğiz elhamdulillah17.gunde bile pozitifi gören olmuş okudum burada rabbimden umut kesilmez ki
Amin aminnn 27sinde umre yolcusuyum inşallah herkese ama herkese dua edeceğimEvet ya maşallah vallahi etrafımda bir yılda iki defa hamile kalıp doğuran insanlar biliyorum ama bunada şükür rabbim bizede istiyen herkese de kolaylıkla nasip etsin
Ayy inşallah bebişin seninle olur gideceğin o kutsal toprakların hatrina rabbim yüzümüze baksın içimizdeki bu evlat hasretini güzel çocuklarla bitirsin bana da dua edermisin canım adım rojinAmin aminnn 27sinde umre yolcusuyum inşallah herkese ama herkese dua edeceğim
Amin aminnn ecedecğim söz sende hamile kalırsan haber vermeyi unutma bu 2024 çıkmadan ikimizde haber verelim birbirimize inşallahAyy inşallah bebişin seninle olur gideceğin o kutsal toprakların hatrina rabbim yüzümüze baksın içimizdeki bu evlat hasretini güzel çocuklarla bitirsin bana da dua edermisin canım adım rojin
Amin amin canım ben özelden boş bir mesaj attım tutarsa Allah'ın izniyle haber verecem topigi kaybedebilir cunkiAmin aminnn ecedecğim söz sende hamile kalırsan haber vermeyi unutma bu 2024 çıkmadan ikimizde haber verelim birbirimize inşallah
Üzülme rabim tez zamanda kolay bı sekilde hayırlısını nasip etsin inşallah adet olana kadar umut varBu gün 12. Gündü büyük bir heyecanla kalkar kalmaz test yaptım tertemiz negatif
İnşallah ya inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinÜzülme rabim tez zamanda kolay bı sekilde hayırlısını nasip etsin inşallah adet olana kadar umut var
Regl oldum sabah..Amin amin canım ben özelden boş bir mesaj attım tutarsa Allah'ın izniyle haber verecem topigi kaybedebilir cunki
Çatlatma iğnesi neden yapılıyor acaba hiç bilmiyorum kusura bakmayınMerhaba kizlar ben iki ay önce klormen çatlatma iğnesi kullandım negatif oldu bu ay folik asit klormen kullandım ve bu gün çatlatma iğnesi vuruldum fakat dün yumurtlama gunumdu bu gün ovulasyon testi silisklesti biraz yani yumurta çatlamaya başlamış iğneden önce yaptım Ovulasyon testini sizce etkisi olurmu iğnenin