2 buçuk aylık bebeğim kabızlık yaşıyor hipp mama veriyorum mamayla ilgisi olabilir mi ne yapabilirim

sevdakaya55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
4
1
1
32
Merhaba. 2 buçuk aylık bebeğim kabızlık yaşıyor hipp mama veriyorum mamayla ilgisi olabilir mi ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

Zaten muhtemelen mamadan kaynaklı. Hipp bizde de kabızlık yapmıştı sma comfort iyi geldi. Doktor kabızlık olduğunda bi kaç damla rezene çayı ver dedi ama internette verilmemeli filan yazıyor. Ben vermiştim sonradan gördüm verilmemeli diye ama hala sıkıntı yasadiginda veriyorum az bisey sizde doktorunuza danışın

Kabızlıktan biz de çok çektik en son evolvia a/c mama kullanmıştık hem gaz hem kabıxlık sorunumuz baya azalmıstı

Zaten muhtemelen mamadan kaynaklı. Hipp bizde de kabızlık yapmıştı sma comfort iyi geldi. Doktor kabızlık olduğunda bi kaç damla rezene çayı ver dedi ama internette verilmemeli filan yazıyor. Ben vermiştim sonradan gördüm verilmemeli diye ama hala sıkıntı yasadiginda veriyorum az bisey sizde doktorunuza danışın
Teşekkür ederim yorumunuz için her bebeğe farklı mama uyumlu oluyor sanırım ilk bebeğim de o yüzden acemilik yaşıyorum panik oluyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için her bebeğe farklı mama uyumlu oluyor sanırım ilk bebeğim de o yüzden acemilik yaşıyorum panik oluyorum
Benimde ilk bebeğim deneye deneye öğreniyoruz. Aptamil çok kusturdu mesela benim bebeğimi hipp kabiz yaptı bi sma iyi geldi. Sevecegi uygun mamayi bulana kadar baya mama değiştirmiş oluyoruz

Benimde ilk bebeğim deneye deneye öğreniyoruz. Aptamil çok kusturdu mesela benim bebeğimi hipp kabiz yaptı bi sma iyi geldi. Sevecegi uygun mamayi bulana kadar baya mama değiştirmiş oluyoruz
Benim oğlumda /2.5 aylık 4 gündür kaka yapmıyor. İlk defa oldu. Aptamil kullanıyoruz. Doktor 10 güne kadar normal dedi ama bazı yerlerde mama alan bebekler için 3 gün sonrası kabızlıktır yazıyor. Ne yapsam bilemedim kaka yapması için. Rahatsız değil gazını devamlı alttan üstten çıkarıyor ama bu durum beni üzüyor:(

Benim oğlumda /2.5 aylık 4 gündür kaka yapmıyor. İlk defa oldu. Aptamil kullanıyoruz. Doktor 10 güne kadar normal dedi ama bazı yerlerde mama alan bebekler için 3 gün sonrası kabızlıktır yazıyor. Ne yapsam bilemedim kaka yapması için. Rahatsız değil gazını devamlı alttan üstten çıkarıyor ama bu durum beni üzüyor:KK43:
Benim bebegim mama alırken 1 hafta kaka yapmadığı zamanlar da oldu hiç müdahale etmedim rahatsizda olmadı baktım hala yapmıyor ozaman rezene demleyip bi kaç çay kaşığı icirdim doktor yarım çay bardağı içebilir günlük demişti ama fazlası karın ağrısı yapıyor

Back
X