Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba aklıma takılan bir şey var sizce aynı evde yaşayan 2 bekar kadın koruyucu aile olabiliyor mu? Evlat edinemiyolar sanırım ama koruyucu aile olayından emin olamadım
Merhaba aklıma takılan bir şey var sizce aynı evde yaşayan 2 bekar kadın koruyucu aile olabiliyor mu? Evlat edinemiyolar sanırım ama koruyucu aile olayından emin olamadım
:) koruyucu anne olabilir tek başına kadınlardan biri, ama iki bayan bir arada koruyucu aileliğe kabul edilmeyebilir, tabi akrabalık ilişkileri yoksa. ev arkadaşınız varsa sanırım buna sıcak bakmayabilirler ama bu ev arkadaşı kuzeninizse mesela sorun olacağını sanmam. ama başvuru beraber değil tek başına yapılır, sadece evde yaşayan diğer kişiden de sağlık raporu istenir ve görüşmeye çağırılır. yani mantık yürüttüm ben sdece ama, sanırım böyledir :)