- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
ayy kızlar biz kızımın ismine 9 ayda anca karar verdik ve sancı çekerken kardelen neva olsun dedik ne isimler vardı bir bilseniz off diyorum birsürü çok kararsızız bu bukonuda eşimle isim araştırmak çok zordu adam 3 isimli olsun diye tutturdu ve ilginç bir isim olcekmiş delirti beni hamileyken neyse zar zor iki isime ikna ettim ve en sonunda ikimizinde beğendiği kardelen neva da karar kıldık o yüzden uzunca bir süre bebek ve isim düşünmüyom kısmet tabi yinede ama bide bu süt olayı beni çok sıktı yettimi doydumu azaldımı kardelene iyi bir gelecek sağlayana kadar düşünmüyom ikinci bir kuzu
Negatif çıktı bende rahat bi nefes aldım..Uzuuuuuuuuuuuuun bi süre düşünmüyorum bebekte..isimde..
siz yine iisiniz bide bizim hikayeyi dinleyin.9 ay geçti isim yok.o benimkini ben onunkini beğenmiyom.doğuma girecem,mavi gözlü olursa deniz diilse arda olsun dedik
doğdu çocuk yoğun bakıma alındı nefes darlığından ne gözünü ne kendini görebilioz.nüfus kağıdı çıkacak mecbur. hadi deniz olsun dedik. sonuçta 5 gün sonra gördük denizimi gözü maviş maviş
kız olursa piraye
ama ben erkek olsun istiyorum
bir oğlum daha olsun istiyorumn
oğluşuma yoldaş olur
erkek olursada aydın nazım olabilir
süpper olmuş valla bundan daha uyumlu olamazdı
kız olursa piraye
ama ben erkek olsun istiyorum
bir oğlum daha olsun istiyorumn
oğluşuma yoldaş olur
erkek olursada aydın nazım olabilir
bence Mustafa Mirza çok güzel isim benim abim oğluna Mustafa ismini koymasaydı ben oğluma mustafa ismini istiyordum. Yiğit Efe ikinci sıradaydı--------------------------------------------------------------------------------
aboo kız bunu bi büyütelim ondan sonra ikinci.
hiç isim düşünmedim ama oğlumun adının eymen efe olmasını çok istemiştim.birde Berkay ismini begeniyordum taki urfalı arkadaş hmm berrrkkaaayyy diyene kadar. sonra vaz geçtim. kociş beni kandırıp babasının adını koydu. ama kendi ismi oldugu için çook seviyor hediyeler falan ama peygamberimizin ismi diye hoşuma gidiyor.