2. Bebişlerinizin ismini ne düşünüyorsunuz?

ayy kızlar biz kızımın ismine 9 ayda anca karar verdik ve sancı çekerken kardelen neva olsun dedik ne isimler vardı bir bilseniz off diyorum birsürü çok kararsızız bu bukonuda eşimle isim araştırmak çok zordu adam 3 isimli olsun diye tutturdu ve ilginç bir isim olcekmiş delirti beni hamileyken neyse zar zor iki isime ikna ettim ve en sonunda ikimizinde beğendiği kardelen neva da karar kıldık o yüzden uzunca bir süre bebek ve isim düşünmüyom kısmet tabi yinede ama bide bu süt olayı beni çok sıktı yettimi doydumu azaldımı kardelene iyi bir gelecek sağlayana kadar düşünmüyom ikinci bir kuzu

ayy kızlar biz kızımın ismine 9 ayda anca karar verdik ve sancı çekerken kardelen neva olsun dedik ne isimler vardı bir bilseniz off diyorum birsürü çok kararsızız bu bukonuda eşimle isim araştırmak çok zordu adam 3 isimli olsun diye tutturdu ve ilginç bir isim olcekmiş delirti beni hamileyken neyse zar zor iki isime ikna ettim ve en sonunda ikimizinde beğendiği kardelen neva da karar kıldık o yüzden uzunca bir süre bebek ve isim düşünmüyom kısmet tabi yinede ama bide bu süt olayı beni çok sıktı yettimi doydumu azaldımı kardelene iyi bir gelecek sağlayana kadar düşünmüyom ikinci bir kuzu

siz yine iisiniz bide bizim hikayeyi dinleyin.9 ay geçti isim yok.o benimkini ben onunkini beğenmiyom.doğuma girecem,mavi gözlü olursa deniz diilse arda olsun dedik
doğdu çocuk yoğun bakıma alındı nefes darlığından ne gözünü ne kendini görebilioz.nüfus kağıdı çıkacak mecbur. hadi deniz olsun dedik. sonuçta 5 gün sonra gördük denizimi gözü maviş maviş :nazar:

Biz de zor karar verenlerdeniz nitekim 2 isimli oldu birini babası birini ben koydum 2. bebek düşünüyorum keinlikle tek çocuğa karşıyım eğer Allah bana bi kız çocuğu verirse çoook istiom Elvin Naz olucak büyük ihtimal erkek olursa hiç düşünmedim bile

kız olursa piraye
ama ben erkek olsun istiyorum
bir oğlum daha olsun istiyorumn
oğluşuma yoldaş olur

erkek olursada aydın nazım olabilir

siz yine iisiniz bide bizim hikayeyi dinleyin.9 ay geçti isim yok.o benimkini ben onunkini beğenmiyom.doğuma girecem,mavi gözlü olursa deniz diilse arda olsun dedik
doğdu çocuk yoğun bakıma alındı nefes darlığından ne gözünü ne kendini görebilioz.nüfus kağıdı çıkacak mecbur. hadi deniz olsun dedik. sonuçta 5 gün sonra gördük denizimi gözü maviş maviş :nazar:

aaa ne güzel kuzularımız adaş.benimde oğluşumun adı Deniz.

ee bende dusunmuom aslında bır bebıs amma dıde gazelım oğlan olsaydı ısmını hoyrat zeybek koycektım yada oğul zeybek kızım olursada ıcımde kaldı sira katre koycem

benim 2. si kız olursa neva olacak nisa ya uygun olsun diye bazen sılayı da düşünüyorum ne de olsa sıla dayım

çiğdem katre ne kıızzz ketrın gibim hoyrat taaa iii değillll

dide de ilginç bir isim ama çok hoşş sen başka isim bul bakiimmm

aboo kız bunu bi büyütelim ondan sonra ikinci.
hiç isim düşünmedim ama oğlumun adının eymen efe olmasını çok istemiştim.birde Berkay ismini begeniyordum taki urfalı arkadaş hmm berrrkkaaayyy diyene kadar. sonra vaz geçtim. kociş beni kandırıp babasının adını koydu. ama kendi ismi oldugu için çook seviyor hediyeler falan ama peygamberimizin ismi diye hoşuma gidiyor.

kız olursa piraye
ama ben erkek olsun istiyorum
bir oğlum daha olsun istiyorumn
oğluşuma yoldaş olur

erkek olursada aydın nazım olabilir

benim kızımın adı piraye... nazım hikme ten dolayı koyduk, bebeğinin ismini piraye koymak istemen hoşuma gitti, bizde eşimle geçen gün piraye den sonra birde oğlumuz olursa nazım hikmet koyasakmı diye düşündük
2 bebekleriniz kazasız istediğiniz zamanlarda gelsin inş...

Ben 2. bebeği Allah nasip ederse 2 sene sonra düşünüyorum. 3. yede Allah Kerim eşim 3 istiyor ama ben 2 taneden fazla düşünmüyorum. oğlumun ismini ben koydum YıĞıT EFE . Aydınlı olduğumdanmıdır nedir efe ismini severim . Eşim hiç karışmadı. 2. nin isminede ben karışmıcam . Ama tahminim erkek olursa Melih Ege olur. çünkü eşim Melih ismini çok sever. Kız olursa bilemem ama annelerin ismi olmayacağı kesin

--------------------------------------------------------------------------------

aboo kız bunu bi büyütelim ondan sonra ikinci.
hiç isim düşünmedim ama oğlumun adının eymen efe olmasını çok istemiştim.birde Berkay ismini begeniyordum taki urfalı arkadaş hmm berrrkkaaayyy diyene kadar. sonra vaz geçtim. kociş beni kandırıp babasının adını koydu. ama kendi ismi oldugu için çook seviyor hediyeler falan ama peygamberimizin ismi diye hoşuma gidiyor.
bence Mustafa Mirza çok güzel isim benim abim oğluna Mustafa ismini koymasaydı ben oğluma mustafa ismini istiyordum. Yiğit Efe ikinci sıradaydı

X