2. Bebişlerinizin ismini ne düşünüyorsunuz?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
Kızlar 2.bebişiniz kız olursa ismi ne olacak erkek olursa ismi ne olacak düşündünüzmü...içinizde uhde kaldımı:

Ben oğlum olursa şimdiki kararım----- ayaz
kız olursa şimdiki kararım....ada-okyanus-hayat-belçim-masal-kumsal-balım yada berrak bunlardan biri :))))

kızım olursa Eyül ıkra oğlum olursa oğlum olursa Tuna bi tane daha kızım olursa güneş ısra koyicam inşallahh :kedi:

benim oglum olsaymıs kayınpederimin adıı koncakmıstı berru da kız olunca baba sı koydu
nasip olurda 2. bebegim olursa ben koymak istiyorum babasına her defasında söylüyorum o da hayırlısı diyor
ama erkek olursa gene tantana yaratıcaklar kaynana kayınpederin adı olsun dicek
ama kodurmazlarsa hakkım helal degil

benim şimdiki kararım ikinci bi bebek istemiyorum ama oğluşum kız olsaydı eğer adı kesinlikle ela olacaktı

benim oglum olsaymıs kayınpederimin adıı koncakmıstı berru da kız olunca baba sı koydu
nasip olurda 2. bebegim olursa ben koymak istiyorum babasına her defasında söylüyorum o da hayırlısı diyor
ama erkek olursa gene tantana yaratıcaklar kaynana kayınpederin adı olsun dicek
ama kodurmazlarsa hakkım helal degil

haklısın demircool ben de çok sinir oluyorum böyle şeylere:eek:lmaz:

hamilemisin???????????? şaşırdım, heyecanlandım!!!!!!!!!!!!!!! kafamçokkarıştıbenimde sütüm koruyo heralde, her ay ya hamileysem stresi yaşıyorum.

İnşallah değilimdir..Kesin çıldırırım heralde..Test yapmaya korkuyorum..Ben doğumdan sonra düzenli adet oldum ama bu seferki 7 gün geçikti..Offf inşallah değilimdir senağlama

Artik cocuk düsünmüyorum:eek:
kizimin adi yagmur oglumun toprak
evimizin neseside efe.
Aslinda rüzgarla efe arasinda gitgel yaptik ama rüzgar sanki cocuga pek uygun gelmedi ama simdi hosuma gidiyor.:uhm:

bende iki gün önce regl oldum soru işaretlerim uçtu gitti ohhhh :))
ben ikinci bebişime kız olursa öykü
erkek olursa batıkan yada doğukan koymak istiyorum.
kızımın adını eşim koymuştu annesinin adı sıra bende :))

bebek düşünmüyorum tekrar ama
çok ilerde olursa
ömercem olur ismi erkek için kız için ecemnur olabilir

bende iki gün önce regl oldum soru işaretlerim uçtu gitti ohhhh :))
ben ikinci bebişime kız olursa öykü
erkek olursa batıkan yada doğukan koymak istiyorum.
kızımın adını eşim koymuştu annesinin adı sıra bende :))

tatlım alakasız olucaktı emzıgınızın markası nedır

Kızlar 2.bebişiniz kız olursa ismi ne olacak erkek olursa ismi ne olacak düşündünüzmü...içinizde uhde kaldımı:

Ben oğlum olursa şimdiki kararım----- ayaz
kız olursa şimdiki kararım....ada-okyanus-hayat-belçim-masal-kumsal-balım yada berrak bunlardan biri :))))

ikinci cocukmu:bbo:

ama olurda olursa kayınpederımın adını düşünüyorum erkek olrusa..çünkü kendısını cok severım gercek babam gibidir.. adı aydın...

kızımın adı yagmur bır kızım daha olursa hiç düşünmedim desem yerıdır..kızımına dınıda babası koydu zaten..ama oglum olursa kesın "aydın" olacak adı..

bizim isim mevzu uyumlu olsun diye doğmadan belliydi benim adım derya eşimin adı deniz oğlumun adı ege.bir kızım olursa ada yada duru oğlum olursa çağlar diye düşünüyoruz tabi bunlar şimdilik zaman düşünceyi değiştirmeye çok açık ama yine uyum ararız

bizim isim mevzu uyumlu olsun diye doğmadan belliydi benim adım derya eşimin adı deniz oğlumun adı ege.bir kızım olursa ada yada duru oğlum olursa çağlar diye düşünüyoruz tabi bunlar şimdilik zaman düşünceyi değiştirmeye çok açık ama yine uyum ararız

süpper olmuş valla bundan daha uyumlu olamazdı

X