How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2. Bebek istemeyen koca

k
Canim Allah gostermesin br daha oyle sikintilar insallah
Testleri attm cnm dun ki cok cok silikti yeri belli gbydi bugun daha net ama tabii hala cok silik adetime uc gun var cnm br hafta gecsin kan verrm die dusnuorum insallah
kaybın için çok üzüldüm tatlım inan allah kısmet ederse korunsanda o bebek doğuyor, benim şuan hamile kalmam imkansızdı yani onu düşün :)

Slm kızlar sonunda kendi konumu paylaşacağım alanı buldum.benim 5yasinda bikizim var.ikinciyi istiyorum 2subatta malesef bebeğimin kalbi durduğu Îçin kürtaj oldum şimdi eşim 2.çocuğu unut diyor ne yapmalıyım

Slm kızlar sonunda kendi konumu paylaşacağım alanı buldum.benim 5yasinda bikizim var.ikinciyi istiyorum 2subatta malesef bebeğimin kalbi durduğu Îçin kürtaj oldum şimdi eşim 2.çocuğu unut diyor ne yapmalıyım
Aynen cnm bende 29 aralikta kurtaj oldum esimde sennki gbi artk beni hic ikna edemezsn diodu benmde br kizm var ama su anda bebis var sanrm cnm :-) Allahima cok sukur cok dualar ettim sende sabrli ol

Benim eşim 2.nin sorumlulugundan kaciyor rahatınada düşkün,kızımızda aramıza mesafe girdi doğal olarak tüm bunlar cesaretini kırdı.en son gebeligimde regl yeni bitti bişey olmaz mantığıyla korunmasiz beraberlik sonucu oldu ama maalesef kalbi durdu bebeğimin:-( şimdi 2.yi unut diyor nekotu gururum inciniyor

Aynen cnm seni cok iyi anliyorum benime esimde sorumluluk almk istemedgi icin rahatina duskun
Bir kac kereligine zor ikna etmstm oldu die sevindim 12.haftamda kalbi durdugu icin kurtaj oldum senn ki cok taze biraz daha sabret hem toparlanmis ol hemde dualarini eksk etme cokca sukret gene olur

Benim eşimde dışa yöntemiyle korunuyor aslında tam bir korunma yöntemi değilmiş. önceden gelen meni içinde sperm bulunabiliyomus ve kaliteli olanlar bunlarmis bende belki böyle olur diye kendimi rahatlatıyorum Allah ol desin yeterki

Benim eşimde dışa yöntemiyle korunuyor aslında tam bir korunma yöntemi değilmiş. önceden gelen meni içinde sperm bulunabiliyomus ve kaliteli olanlar bunlarmis bende belki böyle olur diye kendimi rahatlatıyorum Allah ol desin yeterki
Cok guzel dusunuosun cnm benim esimde o yontemle korunuodu bazen prezervatfle
Yaa soyle brsey var cok arastrdim islam dinnde erkk kadinn rizasi olmadn korunmasi caiz degl bunu guzel br dille anlat hadisleri oku hanefi mezhebnde mekruh denilior hatta

Zaten hemen demiyorum sadece onayını istiyorum dün ilk regli oldum evet derse ağustos felan ama tek çocuk yeter konuşması telaşa sokuyor beni neden kızımın kardeş hakkını elinden alıyor ki duygularım darmadağın cikmazdayim

Bende araştırmıştım anlattım da ne konuşmalar yaptım. Duygusal,bilimsel,dini artık konusmuyorum ama diretmekte ters teper Allaha teslim oldum tedbirimi yaptim geriye ne kaldiki baska

Zaten hemen demiyorum sadece onayını istiyorum dün ilk regli oldum evet derse ağustos felan ama tek çocuk yeter konuşması telaşa sokuyor beni neden kızımın kardeş hakkını elinden alıyor ki duygularım darmadağın cikmazdayim
Bende sennle ayni durumdaydim cnm cok kavga ettk ben de tek cocuk düşüncesiyle kendime kiZima hakszlik edio diye cok köpurdum sonra sustum hc konusunu açmadım rahatladik cok sukur sende sakinles duani et gerisi tevekkul cnm Rabbmz en guzelini verr kullarina

Doğru söylüyorsun yaşım 32 insan nefsî insanın yakasını bırakmıyor.allaha tevekkul ettim diyorum ama nefsim bana yaşın geçiyor diye vıdıvıdı yapıyor:-)herşeyin hayırlısı olsun inşaallah

Hayırlı haberlerini burda beklicem canım
eğer pozitifse inşaallah rahat ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Hayırlı haberlerini burda beklicem canım
eğer pozitifse inşaallah rahat ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Insallah canm aminnnn Allah razi olsun sen o seytani dinleme cnm o fikirlerin bzi uzmekten evliliğimze zarar vermesnden baska br faydasi yok.... Allah en guzel vakti bilr bak hamileydik ama nasp olmaynca olmuo yasa plana bakmio bu isler sadce dua et cnm bende ederim senn icin

sağol canım ya gerçekten soylediklerinde haklısın en doğrusu bu.
Bide ben dün ilk regilimi oldum ama kanamam çok az normalmiki senin nasıldı. 3martta randevum var umarım herşey yolundadır bakalım nediyecek.ilk adetin olmaması yada az kanama tüplerde yapışıklik yada tıkanma göstergesi olabilirmiş diye okumuştum Allah korusun

sağol canım ya gerçekten soylediklerinde haklısın en doğrusu bu.
Bide ben dün ilk regilimi oldum ama kanamam çok az normalmiki senin nasıldı. 3martta randevum var umarım herşey yolundadır bakalım nediyecek.ilk adetin olmaması yada az kanama tüplerde yapışıklik yada tıkanma göstergesi olabilirmiş diye okumuştum Allah korusun
Olumsuz dusunme cnm olursun duzene girer
Kurtajdan snra benmde az ve 3 gun surmustu sanrm
Sonraki adetim normal oldu cok şükür sennki cok yeni zaten

Back