2. Bebek istemeyen koca

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.805
3.577
448
kızlar benim 2,5 yaşında bir kızım var , 5 yıllık evliyim ben 30 eşim 42 yaşında, ikimizinde geliri çok iyi , kızıma annem bakıyor , eşimin rahatı yerinde yediği önünde yemediği arkasında, hiç birşeyini eksik etmiyorum ne onun ne kızımın ne evimin , gel gör ki eşim kesinlikle 2. Çocuk istemiyor evi terk ederim diyor, kızım çok akıllı bir çocuk ama bizimle uyumak istiyor yani 2 yıldır doğru düzgün uyumadık desek yeri. Ben o kadar kafaya takıyorum ki bu konuyu , her ay acaba hamile miyim diye belirti felan arıyorum ama aklımı oynatacak duruma geldim.sadece adetime 2 gün kala ve 2 gün geçince korunmuyor o hariç prezevatifle korunuyor , dua ediyorum elimden başka birşey gelmiyor ve çok büyük haksızlığa uğramış gibi hissediyorum , yazmak istedim kimseye anlatamıyorum belki benimle aynı durumu yaşayan birileri vardır....

neden istemiyor ki tam olarak
Rahatı yüzünden, ben anca 1 çocuğa bakabilirim diyor uykusuzluğa dayanamıyorum diyor bence itiraf edemiyor ama yaşından da korkuyor heralde çok üzülüyorum çok , benim eşim çok rahatına düşkün ben hem çalışıyorum hem ev temizliyorum hem çocuk bakıyorum hem kendime vakit ayırıyorum sen ne diye şikayet ediyorsun diyorum sen beceriklisin diyor cezam da kendisi

seni çok iyi anlıyorum canım, geçenlerde ağrım vardı, eşim de laf arasında ikinci çocuğu yapmayız diyince çok kırılmıştım, ama bence istekli olduğun konusunda uyar, o nasıl kararlıysa sende kararlı olduğunu göster, orta yolu bulun

annelik içgüdüsü çok farklı mlesefki erkeklerde yok bu bence eşiniz yaşından dolayı istemiyor benimde 2 tane yakından şahit olduğum örnek var çünkü kardeşimin arkadaşının babasına hep dedesimisiniz diye soruyorlarmış adam çok öfkeleniyormuş böyle söylenince ve bi yakın ahbabımızın eşide 2. çocuğu istemedi geç evlenmişler bu yaştan sonra olmaz diyormuş sanırım sizin eşinizde çevre faktöründen korkuyor ama aslında sizin çocukta küçük hadi 10-15 yaşında olsa neyse de aralarında pek farkta olmayacak yaştan dolayıysa çocuğunuzda daha minik

Şimdi bir konu okuyordum 2010 da biri açmış eşi hiç çocuk istemiyormuş, herkes ona sende istemiyormuş gibi davran demiş ama onun ilk çocuğu olacak, şimdi benim durum farklı ilkinde istedi benim ki 2. Çocuğu yük görüyor , inan seni anlıyorum o kadar insanın kalbi kırılıyor ki ben evladıma kardeş istiyorum ben de bilirim hayatımı yaşamayı

Can'ım ben de acaba olmaz diye korkuyor mu diye düşündüm onu da annem dedi çünkü annemle babam 3. Çocuğu istemişler olmayınca doktora gitmişler , doktor sperm sayınız düşmüş demiş babam 45 yaşındaymış o Zaman şuan 63 yaşında annemle babamın arasında da 10 yaş var , belki benim eşimde olmaz belki diye korkuyor mu acaba diye düşünür oldum, kendine bakıyor yaşından küçük görünüyor o konuyu da taktığını düşünüyorum

aslında zten 42 yaş gayet normal bir yaş erkek için bayan olsa rezerv sorunu olabilir belki çok net eşin bu konuda sanırım sende pek açamıyorsun konuyu oyüzden çocuğunuz kardeş istiyorum derse acaba yumuşarmı :) nihayetinde çocuklar okulda kardeşi olanları görünce istemeye başlıyorlar hakkınıza hayırlısı umarım eşinin fikrini değiştircek bir gelişme olur

aynen canım kardeşi olması çok önemli, bizim iş yerinde bir abla var bir çocuğu var ve çok pişman ikinci çocuğu yapmadı diye. kardeş çok çok önemli her daim destek birbirlerine büyüdüklerinde bile, haklısın yani aynen yoksa yan gelip yatmak daha güzel hamileliktir çocuk büyütmektir bunları yapmaktansa, ama ilk çocuk için bencil olmamak lazım kardeş onların hakkı kesinlikle

Konuyu açınca ağır konuşmalar geçiyor bir kere korkunç kavga ettik kırıcı olduk, yani ikimizde sinirliyiz şimdi konu açılsa kavga etsek kızım etkilenir ayrıca bağır çağır hiçbirşeyi halledemiyoruz 2. Çocuğu istemiyor diye boşanmakta saçma bu da onu biliyor,

Biz iki kızkardeşiz Allah yokluğunu vermesin çok seviyorum onu , eşimin ablası var düşkünler birbirlerine ama bazen iki ay telefonda konuşmazlar zaten en fazla yılda 3-5 kez görüyoruz görüştüklerinde çok iyiler, bu yüzden anlamıyor beni kardeşin şart olduğunu düşünmüyor bazen çok ağır konuşuyor sabah dedim ilerde pişman olmak en büyük korkum dedim sende genç değilsin önümüzde yıllar yok dedim bozuldu istersen ayrıl dedi bana gitti geri uyudu pişman oldu söylediğine şimdi birşey olmamış gibi davranıyor bu söze büyük kavga lazım ama susuyorum

çocuklar çok etkileniyor tabiki oyüzden hiç konuşmayın kırılıp üzülecekseniz 2nizde huzurda önemli Rabbim eşinin gönlüne düşürsün ozaman 2.çocuk isteğini yada herşeyin hayırlısı canım nasıl hayırlıysa öyle gelişsin

Güzel Dilek'lerin için çok teşekkürler, kavga etmiyorum içime atıyorum Boğaz'ımda midemde taş var gibi oluyor bir de o kadar zavallıyım ki korunduğu halde adetten önce acaba hamile miyim diye belirti arıyorum kendime acıyorum

anlıyorum seni canım ama bukadar üzme kendini hayatın ne getireceğini kimse bilemez nasibinde varsa inan mucize olur yumurtlaman o ay geç olur böyle olanlar var çünkü hemen adet öncesi hamile kalanlar nasip dediğim gibi ama şükür bi kızın var tek bir çocuk için bile maddi manevi bütün varını yoğunu veren yıllarca çocuğu olmayanlarda var hep şükür sabır tevekkül canım :)

Amin ben de umutla bekliyorum Allah hayırlıysa kızımı kardeşsiz bırakmasın, dediklerin çok doğru

olsun canım sen yinede tartışmaya girme, benim eşimin de kardeşlik bağları zayıf sanırım o yüzden de istemeyebilirler, ama karar ortak olmalı kesinlikle, ikna edicez bir şekilde, tabi ben 3-4 sene sonra :)

olsun canım sen yinede tartışmaya girme, benim eşimin de kardeşlik bağları zayıf sanırım o yüzden de istemeyebilirler, ama karar ortak olmalı kesinlikle, ikna edicez bir şekilde, tabi ben 3-4 sene sonra :)
Evet bu bebeğini hayırlısıyla kucağına al ikiciyide arayı uzatmazsın inşallah :)

sen bu kadar ısrarla isteyınce o da yasından dolayı korkuyorsa acaba gidip tahlil yaptırıp rezerv azlıgı mı gördü de acaba bu kadar ısrarla hayır diyor..şuan yazıları okuyunca onu dusundum

siderolites merhaba
Butun yazdıklarınizi okudum su anda ayni seyleri yasiyorum tipa tip diyebilirim
Hamile olduğunuzu da gorunce sevindim acikcasi
Esinizi nasl ikna ettiniz cevap verrsenz cok mutlu olurum hayrli saglikli dogumunz olur evladnzi kucaginiza alrsnz insallah
Bu arada benm kizim da 3.bucuk yasinda

Canım duaların için çok çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah ikna etmedim ikna olmadı kaderim bu dedim ve evliliğimde Mutlu olduğu için hayatıma devam ettim kendimi işime verdim vs eşime ne korun dedim ne korunma korunuyorduk farklı yöntemlerle sonra imkansız oldu ve hamile kaldım eşim duyduğunda kahrolacağını düşünüyordum ama hem şaşırmadı hem de sevindi :) ben bile hala şoktayım bazen hamile olduğumu unutuyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…