• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.Bebeği İsteyen Anneler toplanalım tevrübelerimizi paylaşalım Hayırlısı ile hamile kalalım ❤

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
İki bebek arası kaç sene/ay ?
İyi yanları ?
Zor yanları ?
Hamilelik belirtilerimiz?
Ve Hamilelik serüvenimiz ❤

İki bebek arası kaç sene/ay ?
İyi yanları ?
Zor yanları ?
Hamilelik belirtilerimiz?
Ve Hamilelik serüvenimiz ❤
Vay vay vay.sahalara döndün demek:)
hayırlısı olsun hakkında bana kalırsa 3 yaş idealdir.eğer bebek emmiyorsa 2 yaşını doldurunca çalışmalara başlanmalı.senin bebeğin 8 aylık falan mıydı?

hayırlısı olsun hakkında bana kalırsa 3 yaş idealdir.eğer bebek emmiyorsa 2 yaşını doldurunca çalışmalara başlanmalı.senin bebeğin 8 aylık falan mıydı?
9 aylık olduk canım emmiyor bende alışmışken 2 de yapim diyorum :)

bende ikinci bebeği 4 yıldır bekliyorum bu süreçte iki miyon ameliyatı oldum ilerde pişman olmayayım diye inşallah kuzum anne ve babası daha çok bekletmez hayırlısı ile gelir

bence anne -baba yaşı müsaitse aralarında 5 yaş olmalı, çünkü illa ki zorlanılıyor 2 küçük çocukla. Tamamen kendi düşüncem :) oğlum 5,5 yaşında iki numara yolda...sağlıkla gelsin inş bakalım doğru karar mı vermişim

çok doğru bir tespit katılıyorum

bence anne -baba yaşı müsaitse aralarında 5 yaş olmalı, çünkü illa ki zorlanılıyor 2 küçük çocukla. Tamamen kendi düşüncem :) oğlum 5,5 yaşında iki numara yolda...sağlıkla gelsin inş bakalım doğru karar mı vermişim

allah sağlıkla kucağınızda göstersin bende sizin gibi 5 yaşında ikinciyi istedim ama kuzu gelmedi bir türlü
en güzel vakitte ikinciyi alıyorsunuz

Aslında yaşlar müsait de ikisini aradan çıkarıp çalışmaya devam etmek niyetindeyim :)

Back