Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vay vay vay.sahalara döndün demek:) hayırlısı olsun hakkında bana kalırsa 3 yaş idealdir.eğer bebek emmiyorsa 2 yaşını doldurunca çalışmalara başlanmalı.senin bebeğin 8 aylık falan mıydı?
Vay vay vay.sahalara döndün demek:) hayırlısı olsun hakkında bana kalırsa 3 yaş idealdir.eğer bebek emmiyorsa 2 yaşını doldurunca çalışmalara başlanmalı.senin bebeğin 8 aylık falan mıydı?
bende ikinci bebeği 4 yıldır bekliyorum bu süreçte iki miyon ameliyatı oldum ilerde pişman olmayayım diye inşallah kuzum anne ve babası daha çok bekletmez hayırlısı ile gelir
bence anne -baba yaşı müsaitse aralarında 5 yaş olmalı, çünkü illa ki zorlanılıyor 2 küçük çocukla. Tamamen kendi düşüncem :) oğlum 5,5 yaşında iki numara yolda...sağlıkla gelsin inş bakalım doğru karar mı vermişim
bence anne -baba yaşı müsaitse aralarında 5 yaş olmalı, çünkü illa ki zorlanılıyor 2 küçük çocukla. Tamamen kendi düşüncem :) oğlum 5,5 yaşında iki numara yolda...sağlıkla gelsin inş bakalım doğru karar mı vermişim