- Konu Sahibi sumeyra1806
-
Üzülme rabbim verir kolayını. Benimde 4 yaşında bir kızım var. 2. Bebek istedik Oldu, Ama Sonra Ben Çok Gelecek Kaygısı Yaşadım, Nasıl Bakarız Ne Yaparız Diye çok Mıy Mıy Yaptım. 6 Haftalıktı Düştü. O yüzden Rabbime Sığın, O Sana Gayret Güç Verecektir Inş
merhaba arkadşlar 21 aylık bi kızım var hala emiyor uzun bi süre bebek düşünmüyordum gerek çalışıyor olmam gerekse eşimin yardımcı olmaması beni çok yordu ancak nasıl olduysa rabbimin bileceği bişey tabi cuma günü gebe olduğumu öğrendim o günden beri çok tuhafım bir yandan hemen emzirmeyi bıraktırmam gerekiyo bi yandan hamilelik sıkıntısı ve yine yalnızım morele ihtiyacım var desteklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
merhaba arkadşlar 21 aylık bi kızım var hala emiyor uzun bi süre bebek düşünmüyordum gerek çalışıyor olmam gerekse eşimin yardımcı olmaması beni çok yordu ancak nasıl olduysa rabbimin bileceği bişey tabi cuma günü gebe olduğumu öğrendim o günden beri çok tuhafım bir yandan hemen emzirmeyi bıraktırmam gerekiyo bi yandan hamilelik sıkıntısı ve yine yalnızım morele ihtiyacım var desteklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum
aynı durumu ben oğlum 10 aylıkken yaşadım hep ağladım 5 ay hamileliğimi sakladım eşime 3.ayda söyledim o derece kötü oldum şimdi de iyiki olmuş diyorum onlar benim neşem
yazdıkların çok doğru canım benim 1 yıldır olmuyo her ay umutla belki vardır dye beklemek nekadar zor çok şükür rabbim sizlere vermiş bence kıymet ve değer bilmek gerek ben her ay umutla bekliyorum ne insanlar var hastane kapılarında bekleyen çocuk için sizlere verilen mucizenin ıymetini bilin arkadaşlar çünkü herkez anne olamıyocanım tebrik ederim. allah başka dert vermesin bir de böyle düşün kendini üzme... bir sürü insan çocuğu olmuyor diye ne acılar yaşıyor...bence çok şanslısın. bence ileride memnun olacaksın... allah pişmanlık yaşatmasın inşallah. allah seninde bebeklerininde bahtını açık etsin... tekrar tebrik ederim.
yazdıkların çok doğru canım benim 1 yıldır olmuyo her ay umutla belki vardır dye beklemek nekadar zor çok şükür rabbim sizlere vermiş bence kıymet ve değer bilmek gerek ben her ay umutla bekliyorum ne insanlar var hastane kapılarında bekleyen çocuk için sizlere verilen mucizenin ıymetini bilin arkadaşlar çünkü herkez anne olamıyo
canım allah gönlüne göre versin ama gelen her bebek bereketiyle nasibiyle gelir ben anne olmak için neler yapmazdım her ay umutla bekliyorum rüyalarımda çocukla yatıp çocukla kalkıyorum bence çok sanlısınnn
benim de 3. geliyor, daha bir aydır kabullenebildim, sanki hiç yokmuş gibi davrandım ama ultrasonda herşeyiyle oluşmuş görünce kabullenmek zorunda kaldım, banada büyük şok oldu çünkü 2 . daha 19 aylık,bende emziriyordum, 1 aydır kestim artık, daha onun doğum izninden yeni işe dönecektim, şimdi 4 ay çalışıp yine ayrılacağım, işyerindekilerde ayrı sıkıntı
neyse arkadaşların düşük yapmış olmalarını da okuyunca korktum , bu saatten sonra bebişe bişey olursada üzülürüm, biraz zamansız oldu ama ne yapalım kısmet, Allah hayırlısını versin , topiği başlatan arkadaşın bebeği zaten 21 aylıkmış , iki gebelik arasında da en az 2 sene öneriliyor, vakitli olmuş, Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?