• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebeğe hazır değilim yardım lütfen

sumeyra1806

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
59
0
86
Hatay
merhaba arkadşlar 21 aylık bi kızım var hala emiyor uzun bi süre bebek düşünmüyordum gerek çalışıyor olmam gerekse eşimin yardımcı olmaması beni çok yordu ancak nasıl olduysa rabbimin bileceği bişey tabi cuma günü gebe olduğumu öğrendim o günden beri çok tuhafım bir yandan hemen emzirmeyi bıraktırmam gerekiyo bi yandan hamilelik sıkıntısı ve yine yalnızım morele ihtiyacım var desteklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

Üzülme rabbim verir kolayını. Benimde 4 yaşında bir kızım var. 2. Bebek istedik Oldu, Ama Sonra Ben Çok Gelecek Kaygısı Yaşadım, Nasıl Bakarız Ne Yaparız Diye çok Mıy Mıy Yaptım. 6 Haftalıktı Düştü. O yüzden Rabbime Sığın, O Sana Gayret Güç Verecektir Inş

Üzülme rabbim verir kolayını. Benimde 4 yaşında bir kızım var. 2. Bebek istedik Oldu, Ama Sonra Ben Çok Gelecek Kaygısı Yaşadım, Nasıl Bakarız Ne Yaparız Diye çok Mıy Mıy Yaptım. 6 Haftalıktı Düştü. O yüzden Rabbime Sığın, O Sana Gayret Güç Verecektir Inş

teşekkür ederim ceylannec tabi doğru söylüyorsun kötü sonuçlanma ihtimalide insanı düşündürüyor dediğn gibi veren rabbim sabrını gücünüde verir inş

aynı durumu ben oğlum 10 aylıkken yaşadım hep ağladım 5 ay hamileliğimi sakladım eşime 3.ayda söyledim o derece kötü oldum şimdi de iyiki olmuş diyorum onlar benim neşem

merhaba arkadşlar 21 aylık bi kızım var hala emiyor uzun bi süre bebek düşünmüyordum gerek çalışıyor olmam gerekse eşimin yardımcı olmaması beni çok yordu ancak nasıl olduysa rabbimin bileceği bişey tabi cuma günü gebe olduğumu öğrendim o günden beri çok tuhafım bir yandan hemen emzirmeyi bıraktırmam gerekiyo bi yandan hamilelik sıkıntısı ve yine yalnızım morele ihtiyacım var desteklerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

cnm bence kendini üzme ve hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış. benim de 19 aylık bi oğlum var 2. bebeği düşünüyorum. beni,m eşim de pek yardım etmez ama ben sadece kendime güveniyorum ve bu sorumluluğu alabileceğimi düşünüyorum. yani bence erken bi zaman da değil 2.5 yaş oluyo aralarında eminimn onu da güzel bi şekilde büyütebilirsin. bence kendini stresse hiç sokma bebişlerini ve kendini üzme

canım tebrik ederim. allah başka dert vermesin bir de böyle düşün kendini üzme... bir sürü insan çocuğu olmuyor diye ne acılar yaşıyor...bence çok şanslısın. bence ileride memnun olacaksın... allah pişmanlık yaşatmasın inşallah. allah seninde bebeklerininde bahtını açık etsin... tekrar tebrik ederim.

canım tebrik ederim. allah başka dert vermesin bir de böyle düşün kendini üzme... bir sürü insan çocuğu olmuyor diye ne acılar yaşıyor...bence çok şanslısın. bence ileride memnun olacaksın... allah pişmanlık yaşatmasın inşallah. allah seninde bebeklerininde bahtını açık etsin... tekrar tebrik ederim.
yazdıkların çok doğru canım benim 1 yıldır olmuyo her ay umutla belki vardır dye beklemek nekadar zor çok şükür rabbim sizlere vermiş bence kıymet ve değer bilmek gerek ben her ay umutla bekliyorum ne insanlar var hastane kapılarında bekleyen çocuk için sizlere verilen mucizenin ıymetini bilin arkadaşlar çünkü herkez anne olamıyo

canım allah gönlüne göre versin ama gelen her bebek bereketiyle nasibiyle gelir ben anne olmak için neler yapmazdım her ay umutla bekliyorum rüyalarımda çocukla yatıp çocukla kalkıyorum bence çok sanlısınnn

oncelikle tebrikler..

benim kizim 21 ayliken oglum kucagimda iki aylikdi :) geç bile kalmi$iniz demiycem korkmayin :) ama biraz relax olun .. olan olmu$ artik kabullenip ona sIMSIKI tutunmakdan ba$ka çere goremiyorum ben 00

sut ten kesmeye gelince ecele etmeyin, sut zehirlemesi vs gibi $eyler kocakari uydurmadisir ...
ben hem pediatra hem jinekologa sormui$tum istedigini yap demi$leri, kiizim 1 ya$indaydi ogrenigimde ,emiyorduda
duzenli beslendigin surece hem karnindakine hem di$ardakina yetebilirsin , beslenmesende yetrsinde sen guçsuz du$ersin oda olmaz , etini sutunu meyva sebzeni bol yemen lazim ..suyu bol içmen laizm ...
birden kesicem diye hem kizina hem kendine ziyet etme .. yava$ yaav$ azaltarak kesersin ..

ba$ka sorun varsa sorabilirsin yardimci olmaya çali$irim
bizim babamizda pek yardimci olmaz çoluk çocuga,ama ben evdeydim çali$madim çocuklar buyusun diye .. kizim 4.5 oglum 3 ya$inda $u an :)iyiki dogurmu$um ikisinide :)

yazdıkların çok doğru canım benim 1 yıldır olmuyo her ay umutla belki vardır dye beklemek nekadar zor çok şükür rabbim sizlere vermiş bence kıymet ve değer bilmek gerek ben her ay umutla bekliyorum ne insanlar var hastane kapılarında bekleyen çocuk için sizlere verilen mucizenin ıymetini bilin arkadaşlar çünkü herkez anne olamıyo

canım bende 2 yıl çocuk için tedavi oldum ondan sonra hamile kaldım onun için hepinizi çok iyi anlıyorum.... ve her dua ettiğimde bebek isteyen herkese yüce mevlam versin diye dua ediyorum dualarım sizinle kardeşlerim... yüce allah dileklerinizi versin hepinize kucağınızı ve kucağımı boş bırakmasın.

tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin
hiç üzülme rabbim bi kolaylığnı veriyor sağlıkla kucağına almak için dua et
ben 2 çocuğum arasında 8 sene ara verdim inan bana çok ara vermekte iyi değil rahata alışyorsun sonra da bakması zor geliyor
keöşke aralarında ki yaş farkı bu kadar çok olmasaydı dediğim günler oldu
ama olsun allah hepimizin çocuklarına sağlık sıhat ve uzun ömürler versin,hiç dert yüzü görmesinler hep mutlu olsunlar
sende bence kendini hiç üzme

canım valla cok uzulme derım benım 8 yasında bır kızım var.kızımdan sonra 2 dusuk yaptım.sımdıde cesaretım yok olmus rabbımsana nasıb etmıs tadını cıkar.rabbım uzun omur versın bebişlerine

Ayyyy ne güzel yaaa...
Ben de istiyoruuummm :16:

Kızım 2. yaşını doldurduğunda ben de kaldım..
Çok üzüldüm, çalışmam gerek, ev alacağız...
Kızım 3 bile olmayacak, psikolojisi kötü olur mu?
İki gün bunları düşünmekten başım ağrıdı resmen...
Sonra da bir heyecan bir sevinç, öyle mutluyduk ki..
Rabbim sağlıklı evlat versin de dedik..
Derkeeennn, haftasına düştü :43:
Kürtaj oldum, canım yanmadı ama..
Çok üzüldüm... Ağladım..

Bir de çocuğu olmayan, tatlı anne aday adaylarını düşünüyorum...
Rabbim tez zamanda isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
Kızıma sarılıp şükürler olsun derken bile düşene acıdı ya içim..
O zaman öyle çok dua ettim ki Rabbime...

Çook uzattım ama inşallah maddi olarak çok büyük zorunluluğunuz yoktur
ve inşallah sağlık sıhhatle kucağınıza alırsınız :34:

benim de 3. geliyor, daha bir aydır kabullenebildim, sanki hiç yokmuş gibi davrandım ama ultrasonda herşeyiyle oluşmuş görünce kabullenmek zorunda kaldım, banada büyük şok oldu çünkü 2 . daha 19 aylık,bende emziriyordum, 1 aydır kestim artık, daha onun doğum izninden yeni işe dönecektim, şimdi 4 ay çalışıp yine ayrılacağım, işyerindekilerde ayrı sıkıntı
neyse arkadaşların düşük yapmış olmalarını da okuyunca korktum , bu saatten sonra bebişe bişey olursada üzülürüm, biraz zamansız oldu ama ne yapalım kısmet, Allah hayırlısını versin , topiği başlatan arkadaşın bebeği zaten 21 aylıkmış , iki gebelik arasında da en az 2 sene öneriliyor, vakitli olmuş, Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

benim de 3. geliyor, daha bir aydır kabullenebildim, sanki hiç yokmuş gibi davrandım ama ultrasonda herşeyiyle oluşmuş görünce kabullenmek zorunda kaldım, banada büyük şok oldu çünkü 2 . daha 19 aylık,bende emziriyordum, 1 aydır kestim artık, daha onun doğum izninden yeni işe dönecektim, şimdi 4 ay çalışıp yine ayrılacağım, işyerindekilerde ayrı sıkıntı
neyse arkadaşların düşük yapmış olmalarını da okuyunca korktum , bu saatten sonra bebişe bişey olursada üzülürüm, biraz zamansız oldu ama ne yapalım kısmet, Allah hayırlısını versin , topiği başlatan arkadaşın bebeği zaten 21 aylıkmış , iki gebelik arasında da en az 2 sene öneriliyor, vakitli olmuş, Allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

canım öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel 3. bebeğin gelecekmiş.ben de kısmetse 3 çocuğum olsun istiyorum. benim oğlum 19 aayını yeni bitirdi ve ben de 2. için önümüzdeki ay denemelere başlıcam. sonra da kısmet olursa o büyüyünce yani şöyle 2. 2.5 yaşına gelince 3. olsun istiyorum. çocuklarımın arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum. çünkü ara verenlerin hepsi daha zor oluyo diyo. hem çocuklarım da arkadaş gibi büyürler aynı oyunu oynayabilirler ne güzel olur. yaşım 27 Allah kısmet ederse en fazla 4-5 sene içinde 2 çocuk daha planım var yani. bence sen de kendini üzme olumsuz şeyler yerine güzel yanlarını düşün. çocuklarına Allah sağlık ve uzun ömürler versin inşaallah. bu arada ilk çocuğun kaç yaşında

Sagol canim , bende alismaya calisiyorum iste.. Benim buyuk 5,5 yasinda , ikisinin arasi 4 yas, oyuzden cok sıkıntı olmadi ama simdi 2 ile 3. Arasinda 2 yas olacak ikisini birden zaptedebilecekmiyim bakalim :)

Back