2 aylık yeni gelin evi:)

Cok hos olmus evınız masallah ..
Allah hayırla huzurla yaşamayı nasib etsin..
Duvar televizyon arkasındaki süsü cok begendım nerden aldınız bende evıme almak ıstıyorum

beyenmek ne kelime ben bayıldım vallahi... herşey o kadar güzel bir uyum içindeki... ilk oturma odanı görür görmez bittim maşallah kırk bin kere daha nice 2aylar 2 yıllar geçsin o evde huzurla inşallah :nazar:

Eviniz çok güzel olmuş. Güle güle oturun inşâallah. (:
Ben de kendime eşya bakıyorum, salonunuzdaki halıyı çok beğendim.
Markasını öğrenebilir miyim?

Yeni eviniz hayırlı olsun canım, güle güle oturun. Evdeki renklere bayıldım. Eşyalarla evin rengi çok uymuş. Bu aralar yeni eve taşınacağımız için duvar renklerine takmış durumdayım. Acaba bu evdeki duvar renkleri kum beji mi oluyor? Harika durmuş ve mobilyalarla uyumlu olmuş.

cnm evin çok güzel güle güle otur.Hele mutfağındaki halıya bayıldım.şimdi omodeller çok moda.Benim bir sorum olacak halılarından memnunmusun?ben nezaman bi halı alsam keçe gibi oluyo üstüne basıldıkça.Halı alırken nelere dikkat etmeliyiz...

salondaki turkuaz kırlentler çok hoş bir hava katmış.mutfağın çok ferah aydınlık ne güzel.seninde benim gibi yatak odan küçük ama olsun yeterki huzur olsun :nazar::nazar:

maşallah güle güle oturun,salondaki koltuk takımını özellikle çok beğendim..Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,herşey çok güzel...

Back
X