2 aylık hamileyim oruç tutmalı mıyım

Oğlum 4.5 aylıkken oruç tuttum. Hatta tek göğsümde süt yoktu. Diğerinde orta karar. Sizinki 16 aylık. Artık normal besleniyordur. Haliyle oruç tutabilirsiniz.

Oğlum 4.5 aylıkken oruç tuttum. Hatta tek göğsümde süt yoktu. Diğerinde orta karar. Sizinki 16 aylık. Artık normal besleniyordur. Haliyle oruç tutabilirsiniz.

Canim benimde goguslerim mastit.sikintim var normalde bile süt sikintisi yasiyorum nirmal sartlara sahip olsam.goze alabilirdim belki daha dort gun once yine antibiyotige basladim 16aydir mastitle ugrasiyorum rabbim.dusmanimin basina vermesin tutmayi bende.cok.istiyorum ama.goze alamiyorum emzirmek erken kalkmak.gec yatmak.yatinca defslarca uyanmak ustune yemek yemeden gezebilecegime inancim yok belki rabbim.verir kolayligin bilemem ama.kendimi biliyorim tutmak.tutmamak cesaretim.ikisinede yok

Oyy masallah rabbim saglikla hayirlisiyla dogmasini nasip etsin hayirli kolay saglikli dogum olsjn inşallah canim
Sağol canım Allah razı olsun cümlesine sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Senin evlatlarını da sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah Rabbim.

Sağol canım Allah razı olsun cümlesine sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Senin evlatlarını da sana bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah Rabbim.

Aminnnnn canim.aminnn cumlemizin evlatlarıni korusun hayirli evlat olsunlar insallah

İyi akşamlar hanımlar. Ben 9 hafta 2 günlük hamileyim. Ramazan ayı için herkes farklı yönlendiriyor. Bu durumda oruç tutmam bebeğim için sakıncalı olur mu. Lütfen bilgisi olan fikrini söylesin
Merhaba canım
Ben de 9 ncu haftamdayım
Kara kara düşünüyorum
7 aylık bile tutan varmış hiç etkilenmeyen
Bugün tutmadım
Doktor randevuma daha çok var
Bilmiyorım

Merhaba canım
Ben de 9 ncu haftamdayım
Kara kara düşünüyorum
7 aylık bile tutan varmış hiç etkilenmeyen
Bugün tutmadım
Doktor randevuma daha çok var
Bilmiyorım
7 aylık hamile kadın tutar tutar sonra bebeğin suyu azalır işte o zaman ne olduğunu görür

7 aylık hamile kadın tutar tutar sonra bebeğin suyu azalır işte o zaman ne olduğunu görür
Bugün bi abla dedi de
Kızları kocaman
Eskiden Bahsetti
Ama baksana aklım şunu almıyor
Hamileliğini iki aylık olduğunda öğrenenler var
Bilmeden oruç tutanlar
Belli bir ay sora sadece anneden besleniyor çocuk ileri aylar da ben de tutmazdım kesin
Ama ilk üç ay ya bilmiyorım
Yarın deneyeceğim

İlk 3 ay anneden besleniyorsa o zaman neden ceviz badem süt yumurta yoğurt yiyoruz birde böyle düşün . Hadi anneden besleniyor evet anne neden depolarını yolun başında kendi isteği ile boşaltıyor böyle düşün

Ben tutmadım çok felaket idrarda yanma var ve sürekli su içiyorum sonra vicdan azabı çekmekte korkuyorum ama şimdide oruç tutamıyorum diye çekiyorum ALlah affetsin

Yok ilk üç ay değil
Son üç ay anneden besleniyormuş sadece
O yüzden zaten yasakmış
Sen d e haklısın kendine göre
Sora ödenecek borç olmasa İnan zerre düşünmem
Sağol mesajların için

Ben tutmadım çok felaket idrarda yanma var ve sürekli su içiyorum sonra vicdan azabı çekmekte korkuyorum ama şimdide oruç tutamıyorum diye çekiyorum ALlah affetsin
Rahatsızlığın varsa tabiki de yapacak birşey yok ki
Ben bi denicem yarın
Allah korusun fenalaşırsam tabi ki de tutmam
Herşeyin başı sağlık

Yok ilk üç ay değil
Son üç ay anneden besleniyormuş sadece
O yüzden zaten yasakmış
Sen d e haklısın kendine göre
Sora ödenecek borç olmasa İnan zerre düşünmem
Sağol mesajların için
Bebeğinden ve senin sağlığından asla önemli değil bunu unutma kışın günlerin kısa olduğunda tutarsın . Şimdi önemli zamanlar keşke diyeceğin hiç bir hareket yapma . Benim eşim asla tutamazsın dedi ki bugün anladım gerçekten tutamazmışım. Ki İnan ilk okuldan beri eksiksiz tutuyorum seve seve ama şuan o zamanlar değil cidden

Senin çocuğun var mı ya da hamile misin ?
Zaten ben de denicem
İnan zorlanırsam tabiki tutmam
Bir de şöyle birşey
Sabahları iştahım erkenden gelmiyor
Sadece tek muz yiyip gittim işe
Öğle eve gelip yedim
Bi kere de odayı kilitleyip su içtim
Anlayacağın tek öğle yemeği
Oturup herkesin içinde rahat rahat çay içemiyorum
Yapım bu
Yarın da kafamı kaşıyacak bir gün olmayacak
İstesem de çay içecek fırsat yok
Arkadaşlarıma çaktırmadan deneyeceğim
Oda Dışında bir yerde çalışıcam çünkü
Çok uykum geldi mesaja yarın cevap verebilirim sanırım
Gözüm gidiyor

6+3 hamileyim çocuğum şuan yok . Bende sabah kahvaltı yaptım öğlen birşey yemedim öğleden sonra yarım bardak süt az meyve filan öyle geçti zaten iştahım yok . Ama midem garip boş boş ögürüyorum . İçtiğim bir yudum su bile iyi geliyor İnan ki güç geliyor üzerime

Allah kolaylık versin
Vazgeçtim ben yaa
Haftasonu denicem
Korkuyorum güçsüzüm çünkü
Ben de 9 ncu haftaya yeni girdim
2 aylık yani
Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı kısmet etsin
Evet ya fikrim değişti

Bir yudum su içsen o bile iyi geliyor İnan bana . Yoksa öyle birşey yemiyorum bende aslında . Ama şuan İnan gönlüm rahat kendi depolarımı boşaltmış oluyorum ve hastalansam bebek ne olacak onu düşünüyorum zaten çok zayıf hamile kaldım . 2 kg versem kesin hastahaneye yatırır doktor beni

İyi akşamlar hanımlar. Ben 9 hafta 2 günlük hamileyim. Ramazan ayı için herkes farklı yönlendiriyor. Bu durumda oruç tutmam bebeğim için sakıncalı olur mu. Lütfen bilgisi olan fikrini söylesin
Canım ben normalde de sık yemek yiyen ve hamile olmasam da oruç tutarken zorlanan bir insanım
14+0 hamileyim ve oruç tutmadım bugün ama bünyeniz kuvvetli ise tutabilirsiniz

Kaç kilo ile hamile kaldibiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…