• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim. Denememize ragmen bebegimiz olmuyo.:(

bende daha 3aylık evliyken doktora gitmiştim bebeğim olmuyo diye doktor bana baya bi güldü daha 3aylık ne bekliyorsunki falan diye 1sene geçmeden tedavi uygulamıyoruz dedi 1 sene boyunca olmazsa tedaviye başlarız demişti folikplus vermişti ondan 1ay sonrada hamile kaldım bizde çok tecrübesizdik ilişkiden snra hemen kalkalrdım tabi spermler içeriye gidemiyo sonradan yumurtlama günlerimi öğrendim ve ilişkiden sonra 5dk falan hep eşim ayklarımdan kaldırdı sonrada hamileydim zaten şimdi 45günlük bebişimiz var rabbim herkese nasip etsin ama herşeyin bi vakti zamanı vardır güzelim sen sıkma canını bakarsın öbür ay olur

Bu arada yukarıda bir arkadaş yazmış.Ayağa kalkmış,yıkanmış ama olmuş.Ben buna inanıyorum.Bilim bir yana ama diğer yanda da hamile kalmada mucizevi birşey var.Allah'ın vermeye gönlü olunca oluyor.

2 ay çok erken yaa..hem çocuk öyle yapıyoruz denipte hemen yapılabilen bişey diilki:14:
emek,zaman ve sabır isteyen bi süreç bu.ayrıca öyle günde 2-3 defa yapılır mı??:) eşinde tööbe yarabbim,maşallahı varmış.insanın canı dayanmaz o kadarınada.
ben 7 aydır evliyim.5 aydır deniyoruz.yani 5 ay bitti 6ya girdik.2. ayım bu,ilaç tedavisine başladım.eski ruh halim kalmadı.ilişkiye çocuk çocuk diye girmiyorum.nasıl olsa ben üzerime düşeni yapıyorum,ilaç kullanıyorum,kürler uyguluyorum,bi gün nasıl olsa bebiş gelecek:69:
doktorumun söylediği yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki.sperm kalitesi açısından.o da zaten 5-6 ilişki oluyo maksimum.
o kadar kafana takılıyosa,içinin rahatlaması için eşinle beraber gidin bi doktora görünün.aklın rahat olur,kafanda soru işareti kalmaz en azından.eşinde sperm eksikliği varsa ya da sende bi sorun varsa 1 sene beklemenin bi faydası olmadığını kesinlikle düşünüyorum.karşıma geçip 1 sene bekle diyen doktorlara sinir oluyorum.benim doktorumsa tam tersi,benimle aynı şekilde düşünüyo.biz elimizden geleni yapalım,boşboş durup beklemiyoruz en azından.ben senin doğal yollardan hamile kalacağına inanıyorum diyo.sürekli kontrollüyüm.hiçbi zaman sen yeni evlisin diyip bana gülmedi.her türlü soruma sabırla cevap veriyo.olması gerekende bu zaten.

ben söyliyeyim eşiniz boşaldıktan sonra 15 dk kadar içerden çıkartmayın belli bi zaman sonra kuruyup içerde kalıyor ..

Dipnot: Ama hala hamile değilim :1::1::1:

çok komiksiniz.daha 2 aylık evliymişsin hemen bunları nerden öğrendin.hiç duymamıştım daha önce.ben iki aylık evliyken doğru düzgün ilişkiye giremiyordum hey yarabbi.ne hızz

bizim sorunumuz yaş yada erken olması değil ki ... açıkca biz kaçtık eşimle öyle evlendik şimdi herşey düzene girdi çocuk istememizin sebebine gelince ailelerimizin evlenen ilk çocuklarıyız bu yüzden biliyoruz ki torun sevmek istiyorlar kaçarak üzmüştük şimdide gönüllerini almaya çalışıyoruz tek derdimiz bu yanee...:1::1:

iyi de bebek sırf aileleri sevindirelim diye yapılmaz ki. evliliğin bi otursun, birbirinizi bi tanıyın. önce 2 kişilik bir aile olduğunuzu anlayın. sonra ah vah etme, çocuğum için bu adamla duruyorum diye. eşin belki dünya iyisi biridir bilemem ama bebek için erken bence.

bende daha 3aylık evliyken doktora gitmiştim bebeğim olmuyo diye doktor bana baya bi güldü daha 3aylık ne bekliyorsunki falan diye 1sene geçmeden tedavi uygulamıyoruz dedi 1 sene boyunca olmazsa tedaviye başlarız demişti folikplus vermişti ondan 1ay sonrada hamile kaldım bizde çok tecrübesizdik ilişkiden snra hemen kalkalrdım tabi spermler içeriye gidemiyo sonradan yumurtlama günlerimi öğrendim ve ilişkiden sonra 5dk falan hep eşim ayklarımdan kaldırdı sonrada hamileydim zaten şimdi 45günlük bebişimiz var rabbim herkese nasip etsin ama herşeyin bi vakti zamanı vardır güzelim sen sıkma canını bakarsın öbür ay olur

bende adet düzensizliği var o yüzden yumurtlama günlerim değişiyo peki ben nasıl anlıycam bunu ???:2:

iyi de bebek sırf aileleri sevindirelim diye yapılmaz ki. evliliğin bi otursun, birbirinizi bi tanıyın. önce 2 kişilik bir aile olduğunuzu anlayın. sonra ah vah etme, çocuğum için bu adamla duruyorum diye. eşin belki dünya iyisi biridir bilemem ama bebek için erken bence.

sırf aileler sevinsin degil bizde sevinelim istiyoruz eşimle ama hayırlısı tabi yapacak bişi yok biraz erken davranıyoruz sadece::2:

çok komiksiniz.daha 2 aylık evliymişsin hemen bunları nerden öğrendin.hiç duymamıştım daha önce.ben iki aylık evliyken doğru düzgün ilişkiye giremiyordum hey yarabbi.ne hızz

Bunları öğrenmek için ilişkiye girmeye bile gerek yokki :) Azıcık interneti karıştrsan bulabilirdin sonuçta bunlar ayıp bişey değil bilinen şeyler :) Tabi birazda eşe düşer bazı şeyler;)

Bence de bu konu yıllardır bebek uğraşında olan tüp bbebek çabasında olanlara çok büyük bi saygısızlık !

Evet çok istiyosundur anlarım ama ilk 1 yıla kadar süre verildiğini biliyosundur mutlaka, 2 ayda hamile kalamadın diye ebedi çocuksuz kalacaksın mı sndın ?

Bu işler şans maalesef, istediğini yap olmuyosa olmuyo, olacaksada oluyo, istersen kendini taştan at...
Bende 7 ay evvel bir hamilelik geçirdim, 2 yıllık evliydim ve korunurken süpriz oldu.Maalesefki yaşayamadılar..Onları kaybedince bebek istemeye başladık, dr. ilk 2 ayda hamile kalma ihtimalin çok yüksek değil çok çok yüksek dedi, korun dedi.Bizde bu fırsatı kaçırmayalım idye denedik gelmedi bebek filan.Şimdi 5. deneme ayımız hala da ortalıkta bebk yok.Bak işte ilki korunurken oldu, 2. yi yakala yakalayabilirsen.

Derler ya 3 şeyin vakti değişmez.Doğum, düğün, Ölüm ....

Demekki vakitlerimiz dolmamış, çok takma kafana.Ayrıca hata teleafisi bebek yapmakla olmaz, bunu bahane etme :) ....

canım daha yenisin evliligin tadını çıkar bakalım hergün ilişki doğru degil bebek için 1 gün en iyisi 2gün beklemek ...

Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?

aynı sorun bendede oluyordu ama buna sorun demek yanlış arkadaşlar çünkü bu olağan birşey teleşlancak hiçbirşey yok yastık olayına devam et sen birde eşin bir süre içerde kalsın:17:banada öyle söylediler ayrıca üç yıllık evliyim korunmayı bıraktıktan yedi ay sonra hamile kaldım tam doktora gitmeye karar vermiştik eşimle ama iki gün önce hamile olduğumu öğrendim darısı isteyen tüm arkadaşlara sakın telaşa kapılmayın ayrıca hergün olmaz bir gün arayla arkadaşlar bunuda belirtiyim:34::49:

niye bu kadar ecele ettin ve hemen panikledinki... hiç bir sebep oılmamasına rağmen 5-6 ay hatta yıllarca psikolojik sebeplerden dolayı çocuk yapamayanlar var. kendini bu kadar strese sokma hiç iyi değil.

yumurtlama dönemine denk gelmesi lazım hamile kalman için.doktora gitmeyi düşünüyorsan en az 6 ay bu döneme denk getirip denemeniz lazım.adetinden 3 gün sonra başla ve gün aşırı eşinle birlikte ol.he rgün birlikte olursan spermlerin kalitesi ve yoğunluğu azalır.
sonra yatarak biraz bekle yarım saat kadar.sıvı gelmesi normal.spermleri taşıyan o sıvıdır.o içeri girmez spermi taşır ve geri çıkar.henüz yeni evlisin.kafana takarsan da olmaz.Aklınızdan çocuk fikrini çıkarıp sadece korunmayı bıraktık hayırlısı dersen daha rahat olursun.

15 ay korunmadık olmadı bebek..
16.ayda rahım agzı kanserı asısı vurumdum martta 2.asıyı oldum tabı bu arada korunmaya basladık..
şunu soyleyeyım son adet tarıhım 8 nısan ve ben suan 5 hafatlık hamıleyım :53::53: Allah ol derse olur.. son 1 haftadırda sınır stres bebegım gevbelım ne olcek demekten kafayı yedım.. neysekı bugun doktor hersey yolunda dedi onca tahlıl tetkıt sonucunda..bende rahat bı ohh cektım..

ne zaman öğrendiniz gebe olduğunuzu benimde 17 si adet tarihim bu ay denememiz oldu bende merak ediyorum oldu mu diye (pek hissetmesemde iyi şeyler:) ümit işte ) ben nasıl öğrenebilirim daha çok erken di mi

ne zaman öğrendiniz gebe olduğunuzu benimde 17 si adet tarihim bu ay denememiz oldu bende merak ediyorum oldu mu diye (pek hissetmesemde iyi şeyler:) ümit işte ) ben nasıl öğrenebilirim daha çok erken di mi

bana dıyorsanız eger; bende asırı dercede bel agrısı oldu ama ben yumurtlama sandım bide çok yorgundum uykum vardı -oturdugum yerde uyuyordum ole diyim--onuda bahar yorgunlugu soguk havadan sıcak havaya gecıse baglamıstım.. adetım gectıkten sonrada asırı terleme saclarda yaglanma gunluk yıkansamda yaglı yanı normalde 3gun idare edıyodu.goguslerde sancı meme uclarında sızı seklındeydı ve yıne hergun sankı adet olcakmısım gibi bel ve karın sancısı cektım.. adetımden 4gun sonrada eczanelerde satılan gebelık testlerınden alıp test yaptık 2 cift kırmızıları gordum ertesı gun kan testiyle garantılemıs oldum gebelıgımı

tebrik ederim evet size sölemiştim
epey belirti varmış:) ama bunlar bende yok:( daha adetime 4 gün var bakalım hayırlısı

2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

Yardımmmm:5:

:nazar:

:1::1::1:
Allah senin iyiliğin versin.

Son düzenleme:
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

Yardımmmm:5:

:nazar:

hakkaten allah iyiligini versin...
biz 2.5 yıldır ugrasıyoruz ve bu ay aşılamaya basladık
iliskiye gelince her gun yapmaman lazım, 1 gun arayla yapmalısın cunku sperm ancak kendini toparlar ve saglıklı hucreler uretir..
biraz sabırlı ol ve sakın adetin gecmeden test yapma, pozitif cıksa bile saglıksız bir gebelik olabilir ve düsükle sonuclana bilir bu seni dahada hayal kırıklıgına ugratır

Back