• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aylık evliyim. Denememize ragmen bebegimiz olmuyo.:(

aysunsedat

Herşeyin Hayırlısı Olsun.
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
1.386
3
66
Bursa
2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

Yardımmmm:5:

:nazar:

2 aylık evliyim ,eşimle1 aydır çocuk yapabilmek için günde 2-3 kez ilişkiye giriyoruz.Her defasında hamilelik için gerekenleri yapıyoruz.Hamilelik belirtileri olduğunu düşündüğüm şeyler var .(mide bulantısı,kasık ağrısı,baş dönmesi,akıntı v.s) 2 gün önce BHCG yaptırdım gebelik gözükmüyor.Bu ay adetime 1 hafta var yani henüz geçmedi.Sizce testin yalnış çıkma olasılığı varmı ? adet geçmeden kan testi doğru çıkarmı? yardım edin lütfen :(((( Ne yapmamız gerekir aynı şeyleri yaşayanlar varmı? ve günde 2-3 kez ilişkiye girmemiz sperm hücrelerine zarar verirmi?

Cnm öncelikle hayırlı olsun.Bende 4 aylık evliyim.Bizde istiyoruz.Ama daha tutturamadık.:60:Ama bana kalırsa gün aşırı ilişki olursa sperm kalitesi yönünden daha iyi olur.Kan tahlininin yanlış çıkması biraz zor.Bence çok acele etme.Henüz çok yenisin...

canım çok yeni evlisin daha. biz de evlendik hiç korunmadık ve hemen o ay olur zannediyorduk. olmayınca nasıl korktuk endişelendik. ama şimdi daha çok şey biliyorum bi kere her güm ilişkiye girmekten çok senin yumurtlama dönemin önemli.. o da her ay belli zamanlarda ovulasyon testleri var bunu takip edebilmen için eczanelerde satılıyo.. ama her ay yumurtlama da olmayabilir. biz de evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım yani kasma kendini zamana bırak,tadını çıkar...doktorlar hiç korunma olmadan 6 ay hamilelik olmasını doğal buluyorlar....

2 aylık evlisin bismillah daha
yeni evliler 6 ay olmassa dr gidebilirlermiş

Merhaba,
Ben de hamile kalmaya çalışıyorum.İnternetten araştırdım.Bir de Derya Baykal'ın programına bir doktor katıldı.Orada dedi ki hergün ilişkiye girmek sperm sayısını ve kalitesini düşürür ve hamile kalmak çok zorlaşır.En doğrusu bir gün bekleyip bir gün ilişkiye girmek,özellikle de sabah saatlerinde.Zaten sperm 72 saat canlı kalıyormuş vücutta.
Bence hergün ilişkiye girerek işi biraz zorlaştırıyorsunuz.

kusura bakma canım ama millet aylarca deniyoda olmuyor diyebiliyorlar.sen daha 1 aydır deniyoruz diyosun bi dur bakalım .olmuyo demen için 1 yıl deneyip olmaması lazım.
hemde bu iş için çok ilişkiye girmek değil kaliteli ilişki olması lazım .doktorlar en kalitelisi 2 günde bir ilişkiye girilmesidir diyo.spermlerin kalitesi için .
çocuk günde 2 -3 kez ilişkiye girmekle spermin kalitesi düşer.
nerden biliyon dersen 1.5 yıl denedikten sonra doktora gittik ve gerekn testleri yaptırıp doktorun dediklerini uyguladık şimdi 7 aylık hamileyim.
size bol şans.sıkma canını çok erken henüz

Benim sorunum da spermleri içeride tutma.Az önce bir konu açtım bununla ilgili.
İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?

İlişkiden sonra altıma yastık koyup yarım saat kalkmıyorum ama kalkınca da sanki hepsi akıp gidiyor.Çamaşırım ıslanıyor hemen.Tavsiyeniz var mı?

Aaaa bu bendede var...Ah bi bilsem sebebini...:44:

Aaaa bu bendede var...Ah bi bilsem sebebini...:44:

şaka gibisiniz hanımlar:27:

ben söyliyeyim eşiniz boşaldıktan sonra 15 dk kadar içerden çıkartmayın belli bi zaman sonra kuruyup içerde kalıyor ..

Dipnot: Ama hala hamile değilim :1::1::1:

Ayy cnm çok yaşa emi güldürdün beni:60::60::60:Sanki 1 ay değilde 10 senedir çocuk olmuyo gibi...Sen böyle stres yaparsan zor olur söylimmm...Sakin ol oluruna bırak güzelimm...:34::34:

bismillah demek istiyorum canım:31:

hayırlısı olsun ama çok erken panik yapmayın, doktora kontrole gittiniz mi evlendikten sonra ultrasonlar baktılar mı yumurtalıkların ve rahmin durumuna

sen 10 saatte beklesen ayağa kalktığında spermler akıp gider.yerine ulaşan olursa hamile kalırsın.bende 7 ay sonra hamıle kalabıldım.şimdi pıtır pıtır oynuyo karnımda.allah sizede nasıp etsin

Back