2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

çok teşekkür ederm yazdıklarından dolayı...
birdaha dönmeyi düşünmüyorum zatn. ve uzaktan bakınca en iyi gördüğüm şeylerden biri de arkadaşlarm bile benden sırf onun yüzünden uzak duruyomuş. şuan ne telim susuyo ne de yanım boş kalıyo. ne kadar sevenim varmış diyorum. o yüzden binlerce kez şükrediyorum.ailem ve sevdiklerim yanımda die.
borç konusuna gelince. zatn elimde bir sözleşme var. ve abisiyle irtibat halinde oluruz herzaman. abisi ona asla benzemez. bekliyorum bakalım.

Çok seviniyorum senin adına inan bana. Ailen ve sevdiklerinin yanında olduğunu okuyunca yüzüme engel olamadığım kocaman bir gülümseme yerleşti ve içimden dedim ki "her şerde bir hayır varmış gerçekten de..."

Çok daha sevileceğin, seveceğin günler senin olsun inşallah.

Canım benim, küçücük yaşda neler yaşamişsin
yinede sen gercekden cok güçlü bir kadinsin!

Daha önce onun bir ruh hastası olduğunu görmemeni yaşına veriyorum.
Ondan ayrılıp kurtulmanada cok sevindim.
umarim ruhun çabuk iyileşir ve eskisinden daha güçlü olursun.

Bu arada abisine bile güvenme canım! Ve asla, ne olursa olsun dönme.
Allah'a şükretmelisinki, bu adam piskopatligini hiç çekinmeden hemen sergilemiş. Birde hayatın boyunca bu adamla yaşamaya mahkum olsaydın?

Allah'ın sevdiği bur kulsun'ki sana daha cok zarar gelmeden kurtarmış.

çokkkk teşekkür ederm. çok doğru diyosun her şerde bile bi hayır vardır.
umarım bu saatten sonra düzgün insanlar karşıma çıkar...

güçlü olmak zorundaym bu saatten sonra... elimde sözleşme var işte şubatın 1.ni bekliyorum.
kurtulduğuma bende şükrediyorum gerçekten..

çokkkk teşekkür ederm. çok doğru diyosun her şerde bile bi hayır vardır.
umarım bu saatten sonra düzgün insanlar karşıma çıkar...

Nelerin acısı geçmiyor ki... Ne insanlar gelip geçiyor insanın hayatında. Mükafatını alacaksın herşeyin sen de sabrının ve doğruluğunun

Tatlım, koca evinde para gördü, rahatlık gördü.. Baba evinde dişi ağrıdı doktora gitmek için aybaşı gelmesini bekledi..
O kadar dayağı yemiş gelmiş, cüzdanından saklayıpta çıkardığı şeyler şunlardı: kocasının gizli gizli konuştuğu kız isim ve cep telefonları ve market fişleri..
Bakın biz bir markete gittik mi şu kadar alış-veriş yapıyoduk falan gibi haller..

Para,onun kafasında demekki bu kadar değerli..

canım benim Allah yardımcın olsun hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. bende 2 senelik evliliğimi şiddet yüzünden bitirdim insan en başta çok üzülüyo bunca emek verdim emeklerime yazık diye ama herşey Allahtan hayat böyle hayvanlar gibi dayak yiyerek geçmez çok gençsin umutsuzluğa kapılma rabbimden sabır dile hayırlı kapılar açılmasını dile. inşallah ama inşallah seni çok seven değer veren kıymet biriyle yuva kurarda işte evlilik buymuş diceğin günleri görürsün...

ömrümün öyle geçmiceğini geç olsa da anladm. inanın şuan daha rahatım. kafam boş en azından. her an herşey olabilir diye beklerken şimdii daha rahatım. allah ikimizin de yardımcısı olsun. umarım evlilik buymuş diyebileceğimiz insanlar çıkar karşımıza...

Allah ım neler okuyorum
Diyecek bir şey bulamadım içim acıdı
Şimdi kurtuldun en azından o pislikten inşallah mutlu olursun bundan sonra. Rabbim en güzel duyguları yaşatır inşallah sana bundan sonra çoktan haketmişsin.
Benimde 6 yıllık bir ilişkim var onu çok iyi tanıdığımı sanıyorum ama kendimi senin yerine koydum aman Allah ım çok korkunç.

yemin ediyorum gözlerim doldu inanmıyorum ya siddet manyagı pislik canım bak bu 4 yıl içinde bu kadar şiddet manyagı oldugunu hiç mi anlamadın ne biliyim böyle insanlar genelde ayrılınca seni öldürrüm diye tehdit ederler falan filan yokmuydu öyle şeyler benimde 4 yıllık bir sevgilim var bir çok hata yaptı affettim falan ama cok sinirlenirsem carparım bi tane evlenince falan diye saka yapar ayy simdi artık bu sakalarını ciddiye alıcam suna bak sevmese senle 4 sene beraber olmazdı ama evlenince neden böyle olmus nasıl böle değişmiş şok oldum

Son düzenleme:
neden üzülüyorsun ki sevin bence düşünme artık olan olmuş çok gençsin yaşamadın saymalısın ve bir daha ki sefere çok daha dikkatli olmalıısn önemli olan ders alman..

kendim yaşamış gibi oldum inan.bu vahşetten başka bir iey değil.çok çok gençsin bana göre.ben evlendiğimde 30 yaşındaydım.eşimle mutlumuyum,elbette ki değilim ama şiddet,maddiyat,neden yemek yapmadın gibi sorunlarımız hiç olmadı.bizde sorun beklentiler..neyss ne üzülüyorsun canım.Allahtan hayırlısını iste her zaman, kadere inan ve Allahına güven.her şerde 1 hayır var bunu unutma ve cidden yaşadığın öğretilere üzülme,bir ders olarak algıla.bebeğinse belki bu acılaraı yaşamadan kendisi düşecekti,onun ömrü de o kadarmış,ne yapabilirsin ki önüne bakmaktan başka cidden çok üzüldük.evine dön ve serinkanlı bir şekilde yaşadıklarını anlat ve ondan kurtulduğuna sevindiğini söyle yaşlı nenenlere.sen üzülmedikçe onlar da üzülmeyeceklerdir.işine devam et,para biriktir,arabanı al,gez toz,flört et belli ölçülerde..yani; ÖNÜNE BAK VE YAŞA CANIM! başka çaren var mı? sen çabaladıkça mutluluk gelip seni bulacak ve sen de yazacaksın bunu aynı nickle buraya:)) sevgiler.

bosver canim hic hic uzulmeye degmez, boyle bi insanla ayni ev icinde durmak bile tehlikeli, en kisa surede seni sen oldugun icin seven, sana deger veren, seni el ustunde tutan, Allah korkusu olan vicdanli biri cikar ins karsina.. gencsin daha ins her sey yoluna girer merak etme canim...

Üzüldüm üzülmesine geçmiş olsun ama sen de pes dedirttin yani. Hem dövsün sövsün , sen git üstüne hala tek ayak üstünde yemek yap..Alttan almayı anlarım da bu kadarını anlamadım. İyi daynamışsın.

çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun.inanın bende korkmaya başladım.yani anlamadığım önceden 4 yıl hiç mi belli etmedi.evlenince birden bire mi değişti bu adam hiç anlamadım..üzülmeyin inşallah en yakın zamanda unutursunuz bu kötü günleri

okurkennn resmenn tüm tüylerim ürperdi...bu insan olamaz yaa olamazz

cnm çok üzüldüm durumunaa Allah yardmcın olsun çok kötü şeyler yaşamıssın 4 sene boyunca hiçmi tanıyamadın ama ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…