2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

böyle olayları gerek hayatımızda gereksede tvlerde hep görüyoruz...sennki fazla sürmemiş..olan bebeğinle sana olmuş ama kurtulmuşsun...inşlh seni kandırmaz... sakın bu adama dönme..çünkü hep bunları duyuyoruz kadınlar ne kadar çekselerde sonrasında erkeğinde ısrarıyla o hayata geri dönüyorlar...sakın kanma..allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında...

canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende 7 ekimde evlendim ve sadece 2 ay evli kalabildik... Bende cok zor seyler yasadım.. Yasadıklarımızı heleki hayal kırıklarını hazmetmek okadar zorkı... Anlatck okadar cok seyim varki aslında...2 aylık evliligin bitmesi,hevesle kurdugun o ewden cekip gitmek, hayallern, we yasadıgın cileler.. Kocan olan o kisinin adam olmamasi... Ve binlerce yaralayan sebepler...21 yasındayım ve okadaq cok yıprandımki... Allah bizim yardımcımız olsun ama inanyrumki bize bunu yasatanların acısını cekecekler...

bana da bi gün deselerdi bunları bunları yaşayacaksın diye hayatta inanmazdm. televizyonlarda okadr görüyoruz ama kendimize hiç konduramıyoruz işteee.
artk kanmam için çok geç... bana mesajlar atıyo beni affet yalvarıyo son bir kez göriyim diye ama artk çok geç bunlar için...

aynı yaştayış ve yaşadıklarımız da aynı.... insanın hayallerinin yıkılması kadar kötü bir şey yok ama.. ne mutlu sana ki sende ayakta duruyosun. ve dimdikte durmaya devam et... allah yardımcımız olsun..

ben şuan çaresiz oldugunu dusunmuorum 21 yasındasın daha yasıycak cok şeylerın var.ailenın yanında nasıl rahatmısın cnımcm

ailem yanımda... eh işte nasıl olunabilirse şu durumda öleyim bende... kitap aldım kendime.. kitap okumaya verdm kendimi. kendi halimdeyim yani.

ailem yanımda... eh işte nasıl olunabilirse şu durumda öleyim bende... kitap aldım kendime.. kitap okumaya verdm kendimi. kendi halimdeyim yani.

kendine yeni aktivitelerde bulabılırsın canm bugun araştır netten hemen bır kursa yazıl mesela yenı ınsanlarla tanısmakta cok ıyı gelıcek.canım gerckten cok şanslısın kı en azından çocugun yada cocukların yokken ve yıllarını ugruna harcamamısken o pislikten kurtuldun.var boyle köpekler Allah onların cezasını versin.

normalde sporla uğraşan bi insanım. onun için bırakmıştım sporu. ona devam etmek istiyorum. bakalım bir kaç yere bakıyorum. kendime yeni aktiviteler bulucam inş.

artk şanslı olduğumun bende farkındaym gerçekten. kısa sürede ayrıldığım için.. devam etseydm daha kötü şeyler yaşayabilirdim.

kesinlikle canım.ohh sporunada yazılırsın uzun sure yalnız kalmak ıcın yasında musaıt en azından bırkac yıl hayatına bırını sokmassın arkdaslarınla hayatın tadını cıkarırsın off ne guzel bekarken evlılıgı ozenırdım sımdı evlıyım 21 yasındyım yasıtlarım gezıp tozuo ne salkmısım evlılıgı ozenmısım dıorum yemn ederım bekarlık sultanlıkmış.sen hayatına bak o daha cok kosar pesınden sakın he barısıyım deme hee

spor hocalığına geri dönmeyi düşünüyorum. bakalım araştırıyorum düzgün yerleri. en güzeli herşeyi zamanında yaşamakmış. evlenmek için çok erkenmiş bende bunu çok iyi anladım.

Okurken boğazım düğümlendi, nasıl insanlar var allahımm Dua etki böyle bir adamdan yol yakınken kurtuldun, dua etki seni bilen seven arkadaşların var, ve dua etki böyle bir eve bir bebek getirmedin. Daha 21 yaşındasın herşeyin başındasın. Şuan yapman gereken güçlü olup o adamdan tamamiyle kurtulmak, kredi kartınıda kapattır kullanamasın (b.k yesin afedersiniz çok sinirlendim), o evide eşyalarıda bırakma o pisliğe. Borçları içinde sürünsün inş. Anneannemin lafı vardır, senden uzakta belasını bulsun. Bunları okudukça evlilikten, erkeklerden soğuyorum!

spor hocalığına geri dönmeyi düşünüyorum. bakalım araştırıyorum düzgün yerleri. en güzeli herşeyi zamanında yaşamakmış. evlenmek için çok erkenmiş bende bunu çok iyi anladım.

okadar ılerı duzeydesın yanı ne guzel cnım bende spora baslamk ıstıorum azcıkda ındırım yapardın bana:) ilçe nersiydi:)

artık daha iyiyim. ve dik duruyorum. gülüp geçiyorum artık duyduklarıma. şuan deliler gibi bana yalvarıyo mesajlar atıyo bana faceden. ama artık geri dönüşü yok. çok yıprattı beni . ama bi yandan da olanlar için beni suçluyo ve benm özür dilemem gerektiğini sölüyo. bi yandan da yalvarıyo. bende bu işi anlamadm. ama çoktannn bitti zatn.

borçlarını abisi kapatıcak zatn. boşanma sözleşmesinde şubatın 1inde vericeği yazıyodu bakalım bende onu bekliyorum.ve bu işin bitmesinide sabırsızlıkla bekliyorum.

okadar ılerı duzeydesın yanı ne guzel cnım bende spora baslamk ıstıorum azcıkda ındırım yapardın bana:) ilçe nersiydi:)

çok çok ileri düzeyde değilim. daha önceden çalıştım salonda. ve çocukluğumdan beri spor yapan bi insanım. kendimi daha da çok geliştirmeye çalışıyorum.
başlarsam bi salonda tabikide neden olmasın. kartaldaym ben.

ben üsk. canım çok uzakmışız:)
baksana hala sen ozur dılemelısın dıomuş bu adam ne dengesız hala farkına varamamı aptıklarının psikopat deli

Çok mutlu oldum senin adına, ne güçlü bi kadınsınki çabuk toparlandın. Şubatın 1inde güzel haberlerini ver bizlere, merak etmeyelim:)

ben üsk. canım çok uzakmışız:)
baksana hala sen ozur dılemelısın dıomuş bu adam ne dengesız hala farkına varamamı aptıklarının psikopat deli

evt uzağız..

benim özür dilemem gerekiyomuş. o çok yalvarmış ama ben onu bırakıp gitmişim. bende de suç var diyo ama çoğu sende diyo. halaaa beni suçluyo yani. bu saatten sonra istediğini sölesin çok geçç zatn.

Çok mutlu oldum senin adına, ne güçlü bi kadınsınki çabuk toparlandın. Şubatın 1inde güzel haberlerini ver bizlere, merak etmeyelim:)

çok teşşekür ederim. onun orda burda ağlayıp kendini küçük düşürmesi beni çok güçlü yaptı. bu saatten sonra da daha da güçlü olucam inş... bende dört gözle bekliyorum. tabikide alıyım hemen buraya yazıcam.

Güzel arkadaşım. Canım kardeşim. Yaşadıkların gerçekten çok zor, düşman başına vermesin Allah'ım! Sen zaten bu pisliğe dönmezsin de... Ne olur ne olmaz; sakın ha bu yalvarmalara kanma.

Daha kaç gün önce yazdın sana neler yaptığını, kardeşine kötü şeyler yaptığını söyledin. Başka birinden hoşlandığını ve esrar kullandığını öğrendiğini söyledin... Bak bunlar az buz şeyler değil. Ne kadar yalvarsa da, sen dönsen yine aynı şeyleri yapacak. Dönmezsen bu sefer o yalvaran kendi değilmiş gibi davranacak bir müddet sonra.

Senin yapman gereken arkadaşların da dediği gibi sana kucak açan ailene sığınmak ve geçmişle aran sağlaaam bir duvar örmek.

Çok gençsin. Keşke bu kadar gençken bunları yaşamasaydın... Ama şükret ki madem yaşadın, en azından erkenden atlattın. Önünde çok güzel bir ömür var. Onunlayken yapamadıklarını yap, oku, gez, eğlen, kendine bak, çalış, kendini geliştir, yeni arkadaşlar edin, kafanı dağıtacak uğraşlar bul. Gençken çok kolay iyileşir yaralar.

Sıkma canını, zaten sen ne kadar kararlı ve güçlü olduğunu gösterdin hepimize.

Bu arada, borçlara ilgili de kendini güvenceye al, çünkü sana bunu yapanlar o borçları üstüne yıkmaktan da çekinmezler. Sırf sen ona dönmedin diye çirkeflik yapması işten bile değil. Kimseye güvenme, değil abisine, kendine bile güvenme...

Kal sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…