canım bıraz kendını toprlamıs grdum senı cok sevındım iyi olmana Allah yardımcın olur zaten meraklanma sen hiç.
evt biraz daha iyiyim. çünkü dik durmaktan başka çarem olmadığını çok ii anladım
böyle olayları gerek hayatımızda gereksede tvlerde hep görüyoruz...sennki fazla sürmemiş..olan bebeğinle sana olmuş ama kurtulmuşsun...inşlh seni kandırmaz... sakın bu adama dönme..çünkü hep bunları duyuyoruz kadınlar ne kadar çekselerde sonrasında erkeğinde ısrarıyla o hayata geri dönüyorlar...sakın kanma..allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatında...
canım seni okadar iyi anlıyorum ki bende 7 ekimde evlendim ve sadece 2 ay evli kalabildik... Bende cok zor seyler yasadım.. Yasadıklarımızı heleki hayal kırıklarını hazmetmek okadar zorkı... Anlatck okadar cok seyim varki aslında...2 aylık evliligin bitmesi,hevesle kurdugun o ewden cekip gitmek, hayallern, we yasadıgın cileler.. Kocan olan o kisinin adam olmamasi... Ve binlerce yaralayan sebepler...21 yasındayım ve okadaq cok yıprandımki... Allah bizim yardımcımız olsun ama inanyrumki bize bunu yasatanların acısını cekecekler...
ben şuan çaresiz oldugunu dusunmuorum 21 yasındasın daha yasıycak cok şeylerın var.ailenın yanında nasıl rahatmısın cnımcm
ailem yanımda... eh işte nasıl olunabilirse şu durumda öleyim bende... kitap aldım kendime.. kitap okumaya verdm kendimi. kendi halimdeyim yani.
kendine yeni aktivitelerde bulabılırsın canm bugun araştır netten hemen bır kursa yazıl mesela yenı ınsanlarla tanısmakta cok ıyı gelıcek.canım gerckten cok şanslısın kı en azından çocugun yada cocukların yokken ve yıllarını ugruna harcamamısken o pislikten kurtuldun.var boyle köpekler Allah onların cezasını versin.
normalde sporla uğraşan bi insanım. onun için bırakmıştım sporu. ona devam etmek istiyorum. bakalım bir kaç yere bakıyorum. kendime yeni aktiviteler bulucam inş.
artk şanslı olduğumun bende farkındaym gerçekten. kısa sürede ayrıldığım için.. devam etseydm daha kötü şeyler yaşayabilirdim.
kesinlikle canım.ohh sporunada yazılırsın uzun sure yalnız kalmak ıcın yasında musaıt en azından bırkac yıl hayatına bırını sokmassın arkdaslarınla hayatın tadını cıkarırsın off ne guzel bekarken evlılıgı ozenırdım sımdı evlıyım 21 yasındyım yasıtlarım gezıp tozuo ne salkmısım evlılıgı ozenmısım dıorum yemn ederım bekarlık sultanlıkmış.sen hayatına bak o daha cok kosar pesınden sakın he barısıyım deme hee
spor hocalığına geri dönmeyi düşünüyorum. bakalım araştırıyorum düzgün yerleri. en güzeli herşeyi zamanında yaşamakmış. evlenmek için çok erkenmiş bende bunu çok iyi anladım.
Okurken boğazım düğümlendi, nasıl insanlar var allahımmDua etki böyle bir adamdan yol yakınken kurtuldun, dua etki seni bilen seven arkadaşların var, ve dua etki böyle bir eve bir bebek getirmedin. Daha 21 yaşındasın herşeyin başındasın. Şuan yapman gereken güçlü olup o adamdan tamamiyle kurtulmak, kredi kartınıda kapattır kullanamasın (b.k yesin afedersiniz çok sinirlendim), o evide eşyalarıda bırakma o pisliğe. Borçları içinde sürünsün inş. Anneannemin lafı vardır, senden uzakta belasını bulsun. Bunları okudukça evlilikten, erkeklerden soğuyorum!
okadar ılerı duzeydesın yanı ne guzel cnım bende spora baslamk ıstıorum azcıkda ındırım yapardın bana:) ilçe nersiydi:)
çok çok ileri düzeyde değilim. daha önceden çalıştım salonda. ve çocukluğumdan beri spor yapan bi insanım. kendimi daha da çok geliştirmeye çalışıyorum.
başlarsam bi salonda tabikide neden olmasın. kartaldaym ben.
artık daha iyiyim. ve dik duruyorum. gülüp geçiyorum artık duyduklarıma. şuan deliler gibi bana yalvarıyo mesajlar atıyo bana faceden. ama artık geri dönüşü yok. çok yıprattı beni . ama bi yandan da olanlar için beni suçluyo ve benm özür dilemem gerektiğini sölüyo. bi yandan da yalvarıyo. bende bu işi anlamadm. ama çoktannn bitti zatn.
borçlarını abisi kapatıcak zatn. boşanma sözleşmesinde şubatın 1inde vericeği yazıyodu bakalım bende onu bekliyorum.ve bu işin bitmesinide sabırsızlıkla bekliyorum.
ben üsk. canım çok uzakmışız:)
baksana hala sen ozur dılemelısın dıomuş bu adam ne dengesız hala farkına varamamı aptıklarının psikopat deli
Çok mutlu oldum senin adına, ne güçlü bi kadınsınki çabuk toparlandın. Şubatın 1inde güzel haberlerini ver bizlere, merak etmeyelim:)
artık daha iyiyim. ve dik duruyorum. gülüp geçiyorum artık duyduklarıma. şuan deliler gibi bana yalvarıyo mesajlar atıyo bana faceden. ama artık geri dönüşü yok. çok yıprattı beni . ama bi yandan da olanlar için beni suçluyo ve benm özür dilemem gerektiğini sölüyo. bi yandan da yalvarıyo. bende bu işi anlamadm. ama çoktannn bitti zatn.
borçlarını abisi kapatıcak zatn. boşanma sözleşmesinde şubatın 1inde vericeği yazıyodu bakalım bende onu bekliyorum.ve bu işin bitmesinide sabırsızlıkla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?