2 aylık evliliğim bitti!!!! geleceğimi çaldı ve gittiiiiii!

Canım belliki cok guclu bır kadınmıssın bu kadar yuku bu yasında gogusleyebılmen Rabbım yardımcın olsun bence sen kendı ayakların uzerınde durabılecek ve senın kıymetını bılecek dogru ınsanlarla bırlıkte olman ve umarım hayatını en kısa zamanda yoluna sokabılecegın bır hayatın olur cok zor gunler gecırmıssın cok uzuldum ama sana bence anladıgım akdarı ıle sen ck guclu bırısın bırısın

çok geçmiş olsun çok kötü şeyler bunlar ama hiçmi anlamadın evlenmeden önce bir kere batılı kızlar doğulu erkeklerle evlenmemeli kaldıramıyorlar sonra bakın bu kaçıncı olay benim kızım olsa hayatta doğulu erkekle evlenmesini istemem.

Allahim güc ve sabir versin. Gercekten cok zor bir dönemden gecmissin... Sevdigin, güvendigin insan piskopatin teki cikmis ve Ailesinden hic biri kalkipta birsey dememis!!! Sonucta seninde her halindan anlasiliyordur dayak yedigin....
Bundada bir Hayir vardir elbet canim üzülme sakin.... etme bulma dünyasi, beter olsun insallah !!

haklısın şuan bu halime şükrediyorum. ve etrafımdaki insanlarn beni ne kadar ii tanıdğını görünce kendimle gurur duyuyorum

beni sürekli aşağılaması ve bana sürekli el kaldırması inan benm kendime olan güvenimi sıfırladı. ama artık ayakta durmam gerektiği için güçlü olmam gerekiyo başka çarem yok. evliyken hep şanslar verdim ona da kendime de . ben dört dörtlük değilim. bende kendimi törpülemeye çalıştım. ama gördümkü bazı şeyler olmuyosa olmuyodur. zorlamanın üzülmenin alemi yokmuş gerçekten...

amin... çok tşkr edrm. bana olan davranışları annesine şikayet deilde... annesini karşıma alıp 2 kere konuştum düzgün bi şekilde ama hep oğlunu tuttu. benide sardı ama.. hep ön planda oğlu vardı. ben hiç bi zaman ii olmadım.ee sonuçta kendi evladı kötü bi şeyi konduramıo ona da hakveriyorum . ama beni yapmadığım bi şey de suçlaması yani dostunmu var demesi.. ipleri kopardı zatn.. o an yıkıldım. ben ki onun evini temizleyen... kaşlarını alan... yemeğine yardım eden insandım. ve ben onun tek kızıydım. inanın bunlarn hepsi geçiciymiş. ameliyat oldm bir kere bile aramadı. o yüzden herşeyin boş olduğunu gördüm.

canımm allah yardımcın olsun... benm arkadasımda 3 yıldan fazladır evlıler senın yasadıgına benzer şeyler yaşadı ama o senın gıbı cesaretlı olamadı aileside arkasında olmadıgı için. çok doğru bır karar vermışsın daha yaşın kuçuk allahım ıyı ınsanlarla karşılaştırır inş.

allah onun da yardımcısı olsun. dayanmak ve katlanmak zorunda olmak idam gelir insana heleki aynı evin içinde...! onu çok ii anlayabiliyorum. allah a şükrediyorum gerçekten iyiki babaannemle dedem var arkamda...

çok üzüldüm ama çok ....neler yaşamışsın.... keşke en başında affetmeseydın bu pisliği
şimdi guclu ol davanı aç ve çok yuksek bır tazmınat talep et. parada pulda gözüm yok deme bana sakın. olmayabılır ama o pislik senın geleceğini karartırken sen oylece sana ne yapacağını izleme artık. burnundan getır.guçlu ol
hukukı her soruna cevap verebılrırım çok gecmış olsun arkadaşım

şuan çok keşke diyorum zaten. ama keşkeler hiç birşeyi geri getirmiyo işte...
şu borcunu kapatsın ben başka bişi istemiyorum zatn. sonra ne hali varsa görsün. yoksa beni rahat bırakmaz. ve ben onu görmek dahi istemiyorum. yorumun ve yardımın için teşkkür edrm.

Katil değilsin.Öncelikle bunu unutma.
Sen doğru olanı yaptın yoksa bebeğinde o adamın elinde kurban olacaktı.
Senin yaşındayken aynı şeyleri yaşayıp aynı kararı vermiştim.Bende kendime katilim demiştim.Ama hayat bazen tek seçenek sunuyor.
Kurtulmana çok sevindim.
Çok izi kalacak yaşadıklarının.Ama inan geçiyor.
Bana bak ! hepsi geçti.
10 gün sonra şahane bir adamla evleniyorum.
Seninki de geçecek inan.:Çok zor olacak ama geçecek.

inş geçer çok unutmak istiyorum. çok bunaldım. düşünmek istemiyorum düşününce nefes alamıyo gibi oluyorum.
ne mutlu sana ki istediğin gibi birini bulmuşsun. inşşşş çok mutlu olursun.

Daha 21 yaşındasın.. Evet yaşadıkların anlattıkların çok zor ve dayanılır gibi değil...Ama kurtulduğun için şükret canım..
Hayalleri kaybetmek için çok gençsin..21 yaş zaten hayata yeni başlama yaşıdır.O nedenle inan çok daha güzel bir hayat seni bekliyor,tabi üzüleceksin ama geçecek.. yaşadıkların kolay değil, lütfen psikolojik destek al,toparlanman için bu çok iyi olur.

Neler yaşamışsın bu küçücük yaşında böyle,ama hiç üzülme bu canavardan kurtulduğuna şükret ..Güzel günlerin seni beklediğini düşünerek hayatına yeniden yön vereceksin..

Sakın olaki katil oldum diyede kendini suçlama,katil olan birisi varsa oda sana bu sıkıntıları yaşatan eşin olacak o karaktersiz adamdır..

Sana bir abla bir anne tavsiyesi sakın arkana bile bakma olurmu,yaşadıklarını kötü bir rüya olarak düşün ve geleceğine dört elle sarıl bundan sonra..

inş geçer çok unutmak istiyorum. çok bunaldım. düşünmek istemiyorum düşününce nefes alamıyo gibi oluyorum.
ne mutlu sana ki istediğin gibi birini bulmuşsun. inşşşş çok mutlu olursun.

Buldum ama uzun yıllar aldı.
Daha çok yeni yaşadıkların.Çok canın yanacak bir süre daha bu kaçınılmaz.
Ama dayanmak zorundasın.Çok gençsin çok şey yaşamış olsanda çok güzel yıllar var önünde.
Bunu şimdi farkedemiyorsun.Ama tekrar kimliğini almaya gittiğin gün alacağın o ilk nefes olan herşeyin üstüne sadece gülümsetecek "ben ne kadar güçlü bir kadınmışım" diyeceksin.
Sabret canım.Hepsi geçecek.
Yeni bir hayatın seni hakeden bir eşin ve mutlu bir ailede büyüyecek bir bebeğin olacağı günler gelecek.

bir an önce zatn soyadından kurtulmak istiyorum. iple çekiyorum o günü.
sabretmeye çalışıyorum ve şükrediyorum allahıma. inş bende senn gibi o günleri görürüm. umut ederekk....

bir an önce zatn soyadından kurtulmak istiyorum. iple çekiyorum o günü.
sabretmeye çalışıyorum ve şükrediyorum allahıma. inş bende senn gibi o günleri görürüm. umut ederekk....

Her kötü şeyin mükafatı vardır.Ben buna çok inanıyorum bunu yaşadığım için.
Ve çok kötü şeyler yaşayınca iyinin kıymetini daha çok biliyor insan.
Umudunu kaybetme.

Artık başkalarına degıl kendıne sanslar ver hayatını guzel yasayabılmek ıcın cabala bence. Hepimiz insanız ve hatalarımz olabiliyor elbette seninde olmus olabılır ve bellıkı onunda olmus ama o cızmeyı coktan asmıs sevgısız buyumus bellı eger ıcınde sevgı merhamet olsa bunları yapamazdı daha fazla uzulme bence en az zararla nasıl cıkarım dıye bak ask yanıyla sevgı yanıyla bakmaktan yuregını hep atese atmıssın bıraz da artık mantıkla bak bence herseyı duzeltebılecegın yenı bır hayat kurabılecegıne emınım

tabikide benmde yanlışlarım var. ama büyük ayrıntıki ben hiç bir şeyi aşmadım.. hep saygı çerçevesinde olsun istedm. çünkü her insan tartışabilir. önemli olan onu dört duvar arasında çözüp duyurmamak kimseye... ama biz bunu başaramadk. bu saatten sonra yapıcak bir şeyim yok. bu saatten sonra zatn duygusallığın ön planda olacağını zannetmiyorum daha çok mantığımı kullanıcam.

slm canım..öncelıklee senı sımdıden tebrık etmek ıstıyorum düğünün olucakmış.Allahım sonuna kadar mutlu etsın senı ve hep huzurulu olun insallah...

konu sahibi arkadaşım sana gelince yasadıklarını okurken nefesimi tutup okudum dıyebılırım..ne cok acılar cekmıssın boyle..en zoruna gıden de sanırım bebeğini aldırman olmuş..ama katilim deme sakın kendinee çünkü öyle değilsin sen yapman gerekeni yapmışsın tatlım..istenmeyen bir evlat yada oyle bır babanın evladı olmak çocuğuna daha cok koyardı emın ol..suan yasadıklarını atlatman zaman alıcak evett hıcc kolay deıl bu anlattıkların bazen ınsanın ınanası gelmıyor bunu yapan yada yasayan bır ınsanmı dıyosun ama malesef kı hayat bu ne yasayacağımız ne tur ınsanlarla karsılasacağımız bellı olmuyor o yuzden uzulme ınsallah bundan sonra cok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…