2 aylık burun estetiği lütfen bakın

essen

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
41
6
286
43
İstanbul
Merhaba arkadaslar yaklasık 2 ay once burun estetiği ameliyatı oldum. Acık amelıyat. Sag tarafta deviasyon da vardı. Fakat fotoda da gösterdıgım gıbı ıkı taraf bırbırınden farklı. Sızce bu kalıcı bır durum mu yoksa zamanla duzelır mı? Kontrole gıdemedım hala. Masaj da yapmıyorum acıkcası. Sızce bır sorun var mı

Ödem 2 ayda inmez en az 6 ay 1 sene de oturur. Az sabredin

Merhaba, burnunuzun ödemden dolayı şiş olduğu çok belli. Hiç merak etmeyin zamanla düzelecektir. Sanırım kalın derilisiniz, normalden biraz daha uzun sürüyor ödemlerin geçmesi ama elbet geçecektir, ayrıca gayet doğal duruyor ödemler geçtikçe daha da güzel olacaktır eminim :)

Cok teşekkürler, bekleyıp gorecegız

İşlem yapılan tarafta 3- 4 ay şiş oluyor. O kısımda daha çok işlem yapılmıştır muhtemelen

Merhaba ameliyatımdan bu yana 2 yıl geçti ilk yılımı bitirdiğimdeki hali ile bile gözle görülür fark var zamanla yavaş yavaş oturuyor. Şişmeler zaman zaman tekrar oluyor bazen bende morarmalar olmuştu size söyleyebileceğim sabır ve olabildiğince korumak

Cok teşekkürler, en zoru ıyılesme sürecinin cok uzun olması sanırım

Biraz daha şişliği iner ama eğrilik varsa kalıyor.
Egrilik gıbı degıl de, hangı taraf daha duzgun onu anlayamadım. Deviasyon olan taraf diger tarafa gore daha sert ama daha düz, dığer kanat daha yayvan ve daha yumusamıs halde. Hangı taraf daha ödemlı ben de anlamdım.

Merhabalar benim de burnum tam 2 aylık bugun doktoruma gittim ve benim de aynı sorun işlem yapılan taraf çok daha ödemli benim de. Doktor gececegini soyledi masaja baslıyorum artık. Sizin de ödemden kaynaklı gibi duruyor. Kontrollerinizi ihmal etmeyin bence. Kalın derili olunca biraz fazla beklemek lazim malesef. En kısa zamanda geçer umarım.

Teşekkürler, masajı nasıl ve kac kere yapacagınızı anlatabılır mısınız?

Tabiki. İki İşaret parmağımla bunumun üst kemik kısımını hafif bastırarak aşağı yukarı ve yine işaret parmaklarımla yanlara doğru yapmamı söyledi doktorum. Burun ucum için de baş parmağımı burnumun alt tam ortasina yerleştirip destek sagladiktan sonra kalan 4 parmağimla burun ucumu hafif sivrilik veriir gibi çekmemi söyledi. Ay anlatabilmişimdir umarim.

Teşekkürler, anladım. Sız nerde olmustunuz acaba?

Benım burnumda içerıde hıc kabuklanma, yara olmadı. Hala deviasyon olan delıkten ıyı nefes alamıyorum. Ikı tarafta hala acık degıl. Sızın de oyle mı?
Ben geceleri hâlâ ağzım açık uyuyorum.bazen bir delik açık oluyor ama yetmiyor tabi. Gündız de hareket halindeyken iki delikde açik oluyor ama oturdugum zamanlar degişmeli olrak biri kapanıp açilıyor. Korkuyorum hep böyle olcak diye inanın. Hareketle bağlantısını anlamadım zaten. Umarım rahat nefes alacağımız günler yakındır ben esterik amaçlı oldum. Nefes almam düzelmezse çok üzülürüm. Benim de çok kabuklanma oldigi söylenemez ama arada oluyor. Doktorum havs kanllarımın açık olduğunu soyledi ama alerjik yapin var dedi ki ben hiç farketmedim bu zmaana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…