Hareket hakındeyken benım de oyle. Sanırım kan dolasımı daha hızlı oldugu ıcın ödem ve şişkinlikler o surecte azalıyor. Yan yatmaya basladım ben. Sırtüstü yatınca nefes daha zor oluyor.Ben geceleri hâlâ ağzım açık uyuyorum.bazen bir delik açık oluyor ama yetmiyor tabi. Gündız de hareket halindeyken iki delikde açik oluyor ama oturdugum zamanlar degişmeli olrak biri kapanıp açilıyor. Korkuyorum hep böyle olcak diye inanın. Hareketle bağlantısını anlamadım zaten. Umarım rahat nefes alacağımız günler yakındır ben esterik amaçlı oldum. Nefes almam düzelmezse çok üzülürüm. Benim de çok kabuklanma oldigi söylenemez ama arada oluyor. Doktorum havs kanllarımın açık olduğunu soyledi ama alerjik yapin var dedi ki ben hiç farketmedim bu zmaana kadar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık burun estetiği lütfen bakın
- Konu Sahibi essen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burunesteği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Belki de kan dolaşımındandır haklısınız. Ben 1.aydan sonra yan yatmaya başladım. Siz de geceleri ağzı açık yatıyor musunuz hâlâ.Hareket hakındeyken benım de oyle. Sanırım kan dolasımı daha hızlı oldugu ıcın ödem ve şişkinlikler o surecte azalıyor. Yan yatmaya basladım ben. Sırtüstü yatınca nefes daha zor oluyor.
Hayır bıttı . Ama daha yenı yanı 10 gun öncesınde ara ara oluyordu. Son 3-4 gundur yok. Benım de bugun tam 2 ay oldu.Belki de kan dolaşımındandır haklısınız. Ben 1.aydan sonra yan yatmaya başladım. Siz de geceleri ağzı açık yatıyor musunuz hâlâ.
Ah darısı başıma. Ama gundüz bile az hareket halimdeyken kapaniyorsa geceleri düzelecegini zannettmiyorum. Sevindim sizim adınızaHayır bıttı . Ama daha yenı yanı 10 gun öncesınde ara ara oluyordu. Son 3-4 gundur yok. Benım de bugun tam 2 ay oldu.
Bak az once dıkkat ettım, ben de cogunlukla hala nezle olunca tıkanır ya oyleyım.Hatta bezen tam nezle gıbı oluyor akıyor vs . Sen de bır ıkı haftaya kadar toparlarsın. Bu iş şans ve sabır işi eger bır terslık yoksa bence en zorlu ıkı ayı gerıde bıraktık. Bır kac ay daha sabredecegız.
Şuan tek delik açık yazıyorum ayağa kalktığım an açılıyor hemen. Sabrederim yeterki nefesim normale dönsün. Evet bencede zor 2 ayı atlattık. Umarım bi sıkıntı olmamıştır gerçi doktorum her şey normal dedi son kontrolde.Bak az once dıkkat ettım, ben de cogunlukla hala nezle olunca tıkanır ya oyleyım.Hatta bezen tam nezle gıbı oluyor akıyor vs . Sen de bır ıkı haftaya kadar toparlarsın. Bu iş şans ve sabır işi eger bır terslık yoksa bence en zorlu ıkı ayı gerıde bıraktık. Bır kac ay daha sabredecegız.
Bir de forumda okumuştum bir kullanıcı 13.aydan sonra burnunun çok iyi açıldığını söyledi umarım o kadar beklemeyiz normale donmek icin.Şuan tek delik açık yazıyorum ayağa kalktığım an açılıyor hemen. Sabrederim yeterki nefesim normale dönsün. Evet bencede zor 2 ayı atlattık. Umarım bi sıkıntı olmamıştır gerçi doktorum her şey normal dedi son kontrolde.
Umarım o kadar sürmez dedıgın gıbi,Bir de forumda okumuştum bir kullanıcı 13.aydan sonra burnunun çok iyi açıldığını söyledi umarım o kadar beklemeyiz normale donmek icin.
- 11 Temmuz 2017
- 31
- 24
- 38
- 37
benimde 2. ayım ve aynen böyle doktorum çok şiş daha dedi. Ayrıca geçen sene ameliyat olan bir arkadaşımın burnu daha bu sene oturdu. Benim sol tarafım içi yaraymış hala yamukluk vardı ameliyattan sonra çok belirgin bir şey değildi ama doktorum merak etme inecek dedi indi. Ayrıca 6 ay dolmadan asla yorum yapma dedi. Valla doktorum ne dediyse oluyor onu dinliyorum telaş etme bence bir taraf hızlı bir taraf yavaş iyileşebiliyor ve o süreçte yamukluk olabiliyor 1 yıl diyorlar net oturması için. Sabır :)Ödem 2 ayda inmez en az 6 ay 1 sene de oturur. Az sabredin
- 21 Aralık 2020
- 38
- 10
- 1
- 31
Birinci ay daha çook erken inanın yavaş yavaş inecek ben 4.ayımı dolduruyorum ona rağmen çok yavaş bir şekilde iniyor. Masaj yapmıyorum bu arada, orta/kalın derimArkadaşlar son durumunuz nedir benim burnumda resmen şu an öyle birinci ayımı doldurdum masaj da yapıyorum ama ne incelme ne ödem gitmesi var sesinden de iki kat şiş..
- 21 Aralık 2020
- 38
- 10
- 1
- 31
Benimki çok aşırı olmasa da kalınmış ama her tarafı ucu kökü sağ tarafta kemik çıkıntıao gibi bir şey var o yüzden masaj yapıyorum bir ay kadar daha devam et dedi.. Uff iyi olacağını bilsem 6 ay beklerim de bazen formda çok kötü şeyler okuyorum korkuyorum ne yapayımBirinci ay daha çook erken inanın yavaş yavaş inecek ben 4.ayımı dolduruyorum ona rağmen çok yavaş bir şekilde iniyor. Masaj yapmıyorum bu arada, orta/kalın derim
Yok yok emin olun herkes o süreçten geçiyor ben ameliyatımın ilk iki haftası kadınlar kulübünde 400 sayfa okudum ağlaya ağlaya helak olmuştum. Her şey geçiyor cidden. 1 hafta önce ben de kendimde çıkıntı fark ettim ama şimdi gözüme batmıyor belki şişlikten öyle gözüküyordu ya da ödem o kusuru kapatıyor şimdilik anlayamadım ama çok incelemiyorum artık ya kafam çok rahat. İnanın vaktinize değmez hepsi geçiyor zaten burada yazanların çoğu geri gelmiyor çünkü sıkıntıları geçmiş oluyor buraya gelmek akıllarına bile gelmiyor. İçinizi ferah tutunBenimki çok aşırı olmasa da kalınmış ama her tarafı ucu kökü sağ tarafta kemik çıkıntıao gibi bir şey var o yüzden masaj yapıyorum bir ay kadar daha devam et dedi.. Uff iyi olacağını bilsem 6 ay beklerim de bazen formda çok kötü şeyler okuyorum korkuyorum ne yapayım
- 21 Aralık 2020
- 38
- 10
- 1
- 31
Umarımm yazmayanlarınki geçiyordur benim için ödem olması şiş olması sorun değil evdeyim zaten pandemi bu konuda işime yaradı fakat şu yandaki çıkıntılar benim moralimi bozuyır yoksa şişliği iner çünkü bariz ödemliyim diye bağırıyor.. İnşallah şu dönemi güzel atlatırızYok yok emin olun herkes o süreçten geçiyor ben ameliyatımın ilk iki haftası kadınlar kulübünde 400 sayfa okudum ağlaya ağlaya helak olmuştum. Her şey geçiyor cidden. 1 hafta önce ben de kendimde çıkıntı fark ettim ama şimdi gözüme batmıyor belki şişlikten öyle gözüküyordu ya da ödem o kusuru kapatıyor şimdilik anlayamadım ama çok incelemiyorum artık ya kafam çok rahat. İnanın vaktinize değmez hepsi geçiyor zaten burada yazanların çoğu geri gelmiyor çünkü sıkıntıları geçmiş oluyor buraya gelmek akıllarına bile gelmiyor. İçinizi ferah tutun