Çocuk Hastalıkları 2 aylık bebekte diş damaklarında kaşınma?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
:ecrin_bebek:arkadaşlar benim kızım 2 aylık ve bir hafta oluyor diş damaklarını çok kaşındırıyor, huzurumuz yok artık,ellini hiç agzında çıkmıyor ve sinirlenip aglıyor.diş kaşındırma aldım bugun çok iyi geliyor ama ben anlamadım neler oluyor,o daha 2 aylık.sizin bebeklerinizde boyle birsey var mi?cevaplarınızı bekliyorum.simdiden teşekkurler.:Saruboceq:

merhaba arkadaşım.henüz çok erken diş çıkarma olayı olsa.benim kızımda 2aylık şuan böyle durum yok.bu arada istersen topiğimize gel,aralık anneleri olarak

benim kızım 7,5 aylık 2-3 gün oldu ilk dişini patlatalı.ama 2 aylıktan beri eli devamlı ağzındaydı.devamlı salyası akıyordu.herşeyi ağzına alıyordu ve hala alıyor.doktor hep dişden dedi ama ancak çıktı.yani endişelenecek birşey yoktur doktorunuz aksini söylemediyse.bazı çocuklar bizimkiler gibi oluyor demekki.bol salyalı:)))

bızde durum senın gıbıydı daha 2 aylıkken agzının suyu akmaya basladı damakları kasınıyordu.elı sureklı agzındaydı.herhalde erken dıs cıkaracak dıyorduk ama ılk dısını 8.5 aylıkken cıkardı.suan 10 aylık daha 2 dısı var.o yuzden bellı olmaz arkadasım.

canım bendede aynı sorun var daha 2 aylık olmadı bi haftası var ama ağzına ne yaklaşsa saldırıyo normalde emzik alıyo ama elini kemirmek için kullanıyo bende dişi erkenmi çıkaracak acaba diyodum burayı okuyunca normal olduğunu anladım kemirsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…