2 aylık bebek uyku sorunu.Bebeğim ne gece ne gündüz uyuyordu

yasemindurmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
23
16
3
42
İnternette araştırdım bu forumu buldum

2 aylık bebeğim var 3 doktora götürdük ama çare bulamadık bebeğim uyumamak için kendini parçalıyor doktorlar gazı var diyor biogaia filan kullandım para etmedi

Kolik bebek sınıfına giriyor durup durup ağlıyor

internetten araştırdım anne karnında ki sese en yakın ses elektrikli süpürge sesiymiş ben de bebegimin yanında cep telefonundan açıp dinletiyorum sakinleşiyor tek bunda çözümü buldum ama korkuyorum bebeğime sıkıntı yaratır mı,kulağına veya psikolojisine zararı olur mu

Benim kizimda böyleydi aynen bunları acar.Video izler masaj yapardim.Ayrica her gaz ilacı fayda etmiyor benim denemediğim kalmamıştı.6 aydan sonra rahatladi ama göbek fıtığı olmuştu aglamaktan.Siz bol bol masaj yapın doktora danisarak farkli gaz için ilac sorun.

Allah yardımcınız olsun inşallah uyumayan çocuk zor oluyor. Benimde kızım öyleydi. Ama eski insanlar daha iyi bilir belki linç yerim burda genelde kulak ağrısından uyumuyor bebekler benimde kızım öyleydi arkadaşlarımin çocuklarında da aynı şeyi hep yaptık. Çay kaşığı ucuyla biraz sıvı yağ döktü kaynananam benim kızımın kulağına her iki kulağa da aynı işlemi yaptık daha sonra uyku sorunu ortadan kalktı kulakları sanci yapıyor bebeklerin banyodan sonra özelikle 6 aya kadar kulak şikayeti hep oluyor nasıl ki içtikleri süt gaz yapıyor kulaklarida çok hassas sancı yapıyor egerki siz kıyamıyorsaniz korkuyorsanız kendi sütünüzu sıkabilir siniz kulağına hiçbir zarar gelmez emin olun

Tek başına ses zararlı mıdır bilemiyorum ama telefon bebeğin bağışıklık sistemine inanamayacağınız kadar zarar verir. Özellikle kablosuz cihazların ve şebeke, 3g,4g,5g ya da wifi açıkken telefonun bebeğin yakınında asla durmaması gerekir. Konunun detaylarına EMF yazarak ulaşabilirsiniz, profesör Selim Şekerin konuya dair kitapları da var. Ses disinda cozum bulamadiysaniz sesleri kaydedip telefon uçak modundayken dinletmek, televizyona usb takıp dinletmek gibi seçeneklere yonelmenizi tavsiye ederim.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

2 ayda bir iki gün düzgün uyumuşuzdur robot gibi geziyoruz bir bebek hiç mi uyumaz inşallah 6.aydan itibaren düzelir

Elektirikli süpürge sesine devam ediyoruz dediğiniz gibi uçak modunda dinletiyoruz

Çocuk bakmak gerçekten zor iş Allah yardımcımız olsun hepimizin

bunu dnemek istiyorum zarar vermez değil mi

Çörekotu otu yağı ve kantaron yağı dışında kulağa damlatilacak yağ önerisi okumadım hiçbir doktordan. Hele ki sıvıyağ. Deneyecekseniz bile hiç olmazsa damlalıkla sadece bir damla olacak şekilde damlatın derim. Ve uzun süreli kullanmak bilmediğiniz zararlar verebilir. Fitoterapist doktorlar bu konuların uzmanı, instagramdan bir tanesine danışabilirsiniz, az takipcili olanlar genelde yol gösteriyor.

emziriyorsaniz yediğiniz seylere dikkat edin yemeklerinizde kimyon kullanin bolca..kimyon sizde gaz oluşumu engeller dolayısıyla süt yoluyla bebeği de rahatlatir.
kolik bebekler en az 4.aydan sonra düzeliyor diye biliyorum.

Kesinlikle zarar vermez benim kızım şuan 7 yaşında bizde kaynanamizdan annemiz sen büyüklerimizden öğreniyoruz böyle şeyleri. Birde çay kaşığının yarısı kadar döktüğun hangi tarafa dokersen bebeği o şekil yatir duzelttigin zaman pamukla geleni temizlensin.
Her ilaç kitapta doktorda yazmıyor malesef. Dediğim gibi büyüklerimizden öğrendiğim bu. Çörek otu vs. Bu tür yağlar yakar kazarik olur kasinti yapar normalde yüzüme felan kullandığım zaman bile kaşıntı yapıyor siz normal sıvı yağı deneyin

Hergun uyguladigim birşey değildi bu sıvı yag. Bazen birden sancısı tuttuğu zaman elini kulaklarına götürüp sürekli çekip ağlamasından bile insan anlıyor öyle yapınca rahatliyordu kızım. 2 ayda bir bazen ayda yılda bir.

Tam sorunun kulakta oldugu bilsek yapıcaz da bir de zarına zarar verir diye korkuyorum

emziriyorsaniz yediğiniz seylere dikkat edin yemeklerinizde kimyon kullanin bolca..kimyon sizde gaz oluşumu engeller dolayısıyla süt yoluyla bebeği de rahatlatir.
kolik bebekler en az 4.aydan sonra düzeliyor diye biliyorum.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.4.aya bile razıyız yeter ki düzelsin

Çok teşekkürler

Doğuma giderken nasıldın? Doğum anı ve sonrası da çok önemli. Kaygı hissettiysen bebek bunu anlıyor ve nereden düştüm buraya ben önceki yerimde rahattım diyor. Güven problemi duyuyor. Ona sevgi ve güvenle yaklaş. Ağladı neyi var diye telaş yaptığın zaman iyice huzursuzlanıyor.
Benim yavrum korkuyor mu, annesi yanında, onu çok sevecek.... şeklinde bebişi sakinleştir.

evet çok kaygılıydım heyecandan bayılacaktım neredeyse

doktora sakinleştirici vur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…