- 11 Ekim 2020
- 23
- 16
- 3
- 42
- Konu Sahibi yasemindurmaz
-
Allah yardımcınız olsun inşallah uyumayan çocuk zor oluyor. Benimde kızım öyleydi. Ama eski insanlar daha iyi bilir belki linç yerim burda genelde kulak ağrısından uyumuyor bebekler benimde kızım öyleydi arkadaşlarımin çocuklarında da aynı şeyi hep yaptık. Çay kaşığı ucuyla biraz sıvı yağ döktü kaynananam benim kızımın kulağına her iki kulağa da aynı işlemi yaptık daha sonra uyku sorunu ortadan kalktı kulakları sanci yapıyor bebeklerin banyodan sonra özelikle 6 aya kadar kulak şikayeti hep oluyor nasıl ki içtikleri süt gaz yapıyor kulaklarida çok hassas sancı yapıyor egerki siz kıyamıyorsaniz korkuyorsanız kendi sütünüzu sıkabilir siniz kulağına hiçbir zarar gelmez emin olunİnternette araştırdım bu forumu buldum
2 aylık bebeğim var 3 doktora götürdük ama çare bulamadık bebeğim uyumamak için kendini parçalıyor doktorlar gazı var diyor biogaia filan kullandım para etmedi
Kolik bebek sınıfına giriyor durup durup ağlıyor
internetten araştırdım anne karnında ki sese en yakın ses elektrikli süpürge sesiymiş ben de bebegimin yanında cep telefonundan açıp dinletiyorum sakinleşiyor tek bunda çözümü buldum ama korkuyorum bebeğime sıkıntı yaratır mı,kulağına veya psikolojisine zararı olur mu
Allah yardımcınız olsun inşallah uyumayan çocuk zor oluyor. Benimde kızım öyleydi. Ama eski insanlar daha iyi bilir belki linç yerim burda genelde kulak ağrısından uyumuyor bebekler benimde kızım öyleydi arkadaşlarımin çocuklarında da aynı şeyi hep yaptık. Çay kaşığı ucuyla biraz sıvı yağ döktü kaynananam benim kızımın kulağına her iki kulağa da aynı işlemi yaptık daha sonra uyku sorunu ortadan kalktı kulakları sanci yapıyor bebeklerin banyodan sonra özelikle 6 aya kadar kulak şikayeti hep oluyor nasıl ki içtikleri süt gaz yapıyor kulaklarida çok hassas sancı yapıyor egerki siz kıyamıyorsaniz korkuyorsanız kendi sütünüzu sıkabilir siniz kulağına hiçbir zarar gelmez emin olun
Çörekotu otu yağı ve kantaron yağı dışında kulağa damlatilacak yağ önerisi okumadım hiçbir doktordan. Hele ki sıvıyağ. Deneyecekseniz bile hiç olmazsa damlalıkla sadece bir damla olacak şekilde damlatın derim. Ve uzun süreli kullanmak bilmediğiniz zararlar verebilir. Fitoterapist doktorlar bu konuların uzmanı, instagramdan bir tanesine danışabilirsiniz, az takipcili olanlar genelde yol gösteriyor.bunu dnemek istiyorum zarar vermez değil mi
İnternette araştırdım bu forumu buldum
2 aylık bebeğim var 3 doktora götürdük ama çare bulamadık bebeğim uyumamak için kendini parçalıyor doktorlar gazı var diyor biogaia filan kullandım para etmedi
Kolik bebek sınıfına giriyor durup durup ağlıyor
internetten araştırdım anne karnında ki sese en yakın ses elektrikli süpürge sesiymiş ben de bebegimin yanında cep telefonundan açıp dinletiyorum sakinleşiyor tek bunda çözümü buldum ama korkuyorum bebeğime sıkıntı yaratır mı,kulağına veya psikolojisine zararı olur mu
Kesinlikle zarar vermezbunu dnemek istiyorum zarar vermez değil mi
Hergun uyguladigim birşey değildi bu sıvı yag. Bazen birden sancısı tuttuğu zaman elini kulaklarına götürüp sürekli çekip ağlamasından bile insan anlıyor öyle yapınca rahatliyordu kızım. 2 ayda bir bazen ayda yılda bir.Çörekotu otu yağı ve kantaron yağı dışında kulağa damlatilacak yağ önerisi okumadım hiçbir doktordan. Hele ki sıvıyağ. Deneyecekseniz bile hiç olmazsa damlalıkla sadece bir damla olacak şekilde damlatın derim. Ve uzun süreli kullanmak bilmediğiniz zararlar verebilir. Fitoterapist doktorlar bu konuların uzmanı, instagramdan bir tanesine danışabilirsiniz, az takipcili olanlar genelde yol gösteriyor.
Çörekotu otu yağı ve kantaron yağı dışında kulağa damlatilacak yağ önerisi okumadım hiçbir doktordan. Hele ki sıvıyağ. Deneyecekseniz bile hiç olmazsa damlalıkla sadece bir damla olacak şekilde damlatın derim. Ve uzun süreli kullanmak bilmediğiniz zararlar verebilir. Fitoterapist doktorlar bu konuların uzmanı, instagramdan bir tanesine danışabilirsiniz, az takipcili olanlar genelde yol gösteriyor.
emziriyorsaniz yediğiniz seylere dikkat edin yemeklerinizde kimyon kullanin bolca..kimyon sizde gaz oluşumu engeller dolayısıyla süt yoluyla bebeği de rahatlatir.
kolik bebekler en az 4.aydan sonra düzeliyor diye biliyorum.
Kesinlikle zarar vermezbenim kızım şuan 7 yaşında bizde kaynanamizdan annemiz sen büyüklerimizden öğreniyoruz böyle şeyleri. Birde çay kaşığının yarısı kadar döktüğun hangi tarafa dokersen bebeği o şekil yatir duzelttigin zaman pamukla geleni temizlensin.
Her ilaç kitapta doktorda yazmıyor malesef. Dediğim gibi büyüklerimizden öğrendiğim bu. Çörek otu vs. Bu tür yağlar yakar kazarik olur kasinti yapar normalde yüzüme felan kullandığım zaman bile kaşıntı yapıyor siz normal sıvı yağı deneyin
Doğuma giderken nasıldın? Doğum anı ve sonrası da çok önemli. Kaygı hissettiysen bebek bunu anlıyor ve nereden düştüm buraya ben önceki yerimde rahattım diyor. Güven problemi duyuyor. Ona sevgi ve güvenle yaklaş. Ağladı neyi var diye telaş yaptığın zaman iyice huzursuzlanıyor.
Benim yavrum korkuyor mu, annesi yanında, onu çok sevecek.... şeklinde bebişi sakinleştir.
Peki şimdi nasılevet çok kaygılıydım heyecandan bayılacaktım neredeyse
doktora sakinleştirici vur dedim
Peki şimdi nasıl
Ayda bir kilo alıyorsa üzülmene gerek yokşimdi de bebeğim az emdiği için kaygılanıyorum ve üzülüyorum
evet ayda 1 kilo alıyor çok tesekkürlerAyda bir kilo alıyorsa üzülmene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?