- 30 Ağustos 2010
- 4.366
- 39
-
- Konu Sahibi sersemsinem
Bence kundakla. Emin ol faydasini görürsün
bebeginin fizyolojik bir problemi yoksa ona dua okumani tavsiye ederim. O yasta bebegin bu kadar sicrayip korkmasi garip geldi. Cok huzursuz olmus yavrucak. Ayetelkursi, felak ve nas, bol bol okumani tavsiye ederim. Ve yatagina bir cevsen koymani.
mutlaka doktora git
ama anlamadım kolları neden bağlı, kundak mı yapıyorsun yoksa hangi devirdeyiz ya kundak mı kalmış çok zararlı bi araştır istersen
Her emzirmeden sonra mama veriyormusun? ver diye sormuyorumda doydugundan emın olmak biraz yanıltıcı olabilir ve her defasında gazını cıkarıp yatırmanda cok muhim değil malesefkarnının doyduğuna eminim, çünkü hem emiyor hem de düzenli olarak mama veriyorum.mutlaka gazını çıkarıp öyle yatırıyorum.
ama hep huzursuz(
iki beşiği var biri salonda biri benim odam da.ikisine de küçük kuran koydum başına.bismillahsız hareket ettirmiyorum, babasıda ben de sürekli okuyoruz (nazara önlem olsun diye).. hiç birşey fayda sağlamadı.bu sıçrama apayrı bişey, sakinleştirmem bile çok uzun sürüyor.bi ara epilepsiden bile şüphelendim o kadar kasıyor kollarını falan ama doktora gittim yeni doğan refleksi korkacak bişey yok dedi.ama normal bi sıçrama zannetti herhalde.kesinlikle doğal değil(
duanın pozitif etkisine inanan biriyim. ama fizyolojik bir sorun olmadığı yönündeki teşhisinizin dayanağını anlayamadım.ve tedirgin oldum.konu sahibini rahatlatma amacındada olsanız.önce bir doktaro görünmesini sonrasında dualarla desteklemesini önermek doğru olanıdır.