- 28 Mayıs 2024
- 58
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi cilekliturtam
-
Merhaba. Bunların normal olduğunu bilin öncelikle. Ben anne olduğumu ilk, kızım daha 8-9 aylikken fark etmiştim. 2 yaşında olduğunda da krizleri olacak bu arada.Herkese selam 2 aylık bebeğim var bazen çok yoruluyorum aşırı bunalıyorum birinin ihtiyaçlarıno gidermenin verdiği sorumluluğu taşıyamıyorum alışamadım sanki bazen diyorum birden 2 yaşında olsa psikolojim çok bozuldu halbuki bu bebeği çok bekledim hemen hamile kalamamıştım ne yapmalıyım kaldıramıyorum sanki
Merhaba öncekile. Çocuk bakmak o kadar büyük sorumlulukki. Şuan en güzel dönemleriniz kıymet bilin demeye geldimHerkese selam 2 aylık bebeğim var bazen çok yoruluyorum aşırı bunalıyorum birinin ihtiyaçlarıno gidermenin verdiği sorumluluğu taşıyamıyorum alışamadım sanki bazen diyorum birden 2 yaşında olsa psikolojim çok bozuldu halbuki bu bebeği çok bekledim hemen hamile kalamamıştım ne yapmalıyım kaldıramıyorum sanki
Selamlar, benimde 7 haftalık oldu bebeğim.. Isteyerek oldu ama bu kadar zorlanacağımı bende hiç tahmin etmemiştim, hâla daha tam alışabilmiş değillm ve hamilelik dönemini özlüyorum.. Eşinizden ve ailenizden destek alın, bol bol dışarı çıkın, ben öyle yapıyorum..Herkese selam 2 aylık bebeğim var bazen çok yoruluyorum aşırı bunalıyorum birinin ihtiyaçlarıno gidermenin verdiği sorumluluğu taşıyamıyorum alışamadım sanki bazen diyorum birden 2 yaşında olsa psikolojim çok bozuldu halbuki bu bebeği çok bekledim hemen hamile kalamamıştım ne yapmalıyım kaldıramıyorum sanki
Bende hamilelik dönemlerimi özlüyorum kimseden bağımsız hareket ediyordum sorumluluk kısmı bana zor geldi sanırım bebeğimin üstünü değiştirirken biyerini acıtırım diye korkup nefesimi tutuyorum karnımı sıkıyorum değişik duygular içindeyimSelamlar, benimde 7 haftalık oldu bebeğim.. Isteyerek oldu ama bu kadar zorlanacağımı bende hiç tahmin etmemiştim, hâla daha tam alışabilmiş değillm ve hamilelik dönemini özlüyorum.. Eşinizden ve ailenizden destek alın, bol bol dışarı çıkın, ben öyle yapıyorum..
Merhaba beni düşünün :))) ben ikizlerim doğduklarindan beri tek başıma bakıyorum suanda 20 aylıklar inanın büyüdüğü zaman daha zorlaşıyor. Mesela ikisinden birisi uyuyunca oh diyorum azcık dinleneyim Allah evlatlarimiza uzun ömürler versin sabırlı olun bunalmaniz çok normal sizden başka kimsesi yok size sığınıyor bebeginiz öyle düşünün benimde bazen yeter dediğim anlar oluyor fakat bakıyorum yine bana koşuyorlar tüm annelere sabırlar diliyorumHerkese selam 2 aylık bebeğim var bazen çok yoruluyorum aşırı bunalıyorum birinin ihtiyaçlarıno gidermenin verdiği sorumluluğu taşıyamıyorum alışamadım sanki bazen diyorum birden 2 yaşında olsa psikolojim çok bozuldu halbuki bu bebeği çok bekledim hemen hamile kalamamıştım ne yapmalıyım kaldıramıyorum sanki
Kararsizliktaydaniz yaparsınız:)))Amaaan herkes aynı mi olacak diyip giriverirsiniz bu yola.Saka bir yana herşey gönlünüzce olsun.yasiniz kaçİşte çevremden bu şekilde hisseden güzel annelerimizi görünce çocuk yapma isteğim gittikçe azalıyor yerini iyice korkuya bırakıyor. Sizin yaşadıklarınızı yaşamaya korkuyorum hanımlar. Allah yardımcınız olsun herhalde ben çocuk yapmayanlardan olucam. Sadece eşime üzülüyorum baba olma hissini yaşamak istiyor. Büyük kararsızlıktayım :)
Valla zamanım daralıyor aslında 34 yaşındayım o yüzden iyice korku bastırmış olabilir. Eskiden daha düşünecek zamanım var acelem yok gençliğimi evliliğimi yaşayım diyordum şimdi artık baskılar da arttı ne yapıcam bilmiyorum.Kararsizliktaydaniz yaparsınız:)))Amaaan herkes aynı mi olacak diyip giriverirsiniz bu yola.Saka bir yana herşey gönlünüzce olsun.yasiniz kaç
Ben de bu yaşta bu duygulara kapılıp, kapımın onunde 6 yavrusunu emziren siyah bir kedinin gazına gelip,37 de doğurdumValla zamanım daralıyor aslında 34 yaşındayım o yüzden iyice korku bastırmış olabilir. Eskiden daha düşünecek zamanım var acelem yok gençliğimi evliliğimi yaşayım diyordum şimdi artık baskılar da arttı ne yapıcam bilmiyorum.
Teşekkür ederim öyle yapıcam :)Ben de bu yaşta bu duygulara kapılıp, kapımın onunde 6 yavrusunu emziren siyah bir kedinin gazına gelip,37 de doğurdumTürkiye'de olmasam iyi ki doğurdum derdim...Kendi iç sesinizi dinleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?