2 aylik bebegimi isteyen kaynanam

ff1453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
118
68
48
36
Selam kizlar,
Ya benim cok arsiz bi kaynanam var..kadinla 1 gun once dehset bi tartisma yasadik ertesi gun saat 11 de kapima geldi yuzune bile bakmadim tutdurdu hava guzel disari cikalim..istemiyorum dedim sanki hicbisey olmamis..bu seferde 2 aylik bebegimi gezdircekmiss.Kesinlikle hayir dedim sen bana guvenmiyormusun dio..ya dedim benim cocugum ben nereye oda oraya..tartismak istemiyorsan uzatma lutfen dedim...hala arsiz arsiz hazirlan falan dioo...beb boyle bi inatci kadin gormedim..siz olsaniz 2 aylik bebeginizi gonderirimisiniz acaba benmi uyuz oldugumdan abartiyorum

2 aylik bebegimi alip guneslenmeye giden kadin 1 yasindaki cocgumla tatilede cikmak ister
Bence onun canı sıkılmış arayı bulmak icinde oyle bir laf attı ortaya.. hani bebegini birakmaycaģini biliyordur da maksat senle dışarı çıkmak
Yok yok ciddi ciddi bebegi alip gitmek istedi ben cikmak istemiyorum deyince emzir ben yarim saat guneslendirim falan dedi

2 aylik bebegimi alip guneslenmeye giden kadin 1 yasindaki cocgumla tatilede cikmak ister

Yok yok ciddi ciddi bebegi alip gitmek istedi ben cikmak istemiyorum deyince emzir ben yarim saat guneslendirim falan dedi
hmm anladım...ama daha cok cok küçük olcak sey degil
Benim oglumu kp ilk defa kendi tek parka götürdüğunde oğlum 2 yaşındaydı ve yüreğim agzimda bekledim onlari evde
Tamam bende normal olmayabilirim burayı pas geçelim de 2 ay cok kucuk senden uzaklasması icin....

İki aylık değil iki yaşında bile olsa göndermem asla kabul etme

Tesekkurler bende bu fikirdeyim cocugum ben bir yere gidersem gider yoksa gozumun onunde olsun
Kesinlikle öyle kimsenin lafına bakıp çocuk göndermeyin biryere zaten gönderme taraftarı değilsiniz yanlışmı yapıyorum diye bile düşünme en doğrusu bu kimseyle gönderme

Simdi yarim saat guneslendiricem deyince olabilir aslinda diye dusundum..empati yapalim..mesela kendi anneniz torununu biraz guneslendurmek istese ve gelininiz vermese dersiniz ki onunda torunu,heves etmis annem ne olur kirmasa gelin,bizden uzaklastirmaya calisiyo falan filan dersiniz deriz derler..

Sahsen esimin annesi veya benim annem yarim saat gezdirip geliyim dese sevinirim. Babaanne ve anneanneleri sonuçta. Onlara da güvenemeyeceksem vay halime. Ama sizin aranız zaten kötüymüş ve tartismissiniz. Vermek istemediğinize şaşırmadım. Insallah ilerde aranız yinede düzelir

iki aylik bebegi ne gezmesine goturecekmis anlamadim? Dakkada bir acikir, cisi gelir. Soyle bir mahalle turu atip gelecem dese hadi neyse (ki o bile bu mevsimde bence cok normal degil) ama alip bi yerlere gitmek mantiksiz. Hele ki yaninda annesi olmadan. Hayirdan anlamayan, israrci bir kayinvalide. Gercekten uzuldum. Hic sevmem oyle israrci insanlari

2-3 aylık bebeğimi babam alıp götürüyordu gezdiriyordu(eşim yoktu ailemle bakıyorduk) hiç aklım kalmıyordu ama siZin durum biraz farklı

Senin bebegini gezdirmek onami kalmış.sen kendin gezmek gezdirmek istersin çıkarsın ona neki.iyi yapmışsın.2 aylik birde daha.

2 aylik 2 yasinda degil verme kv ye. Kafayi yedi bu kv ler. Daha gaz sorunu bile bitmemis sebepli sebepsiz aglayan bi bebegi kv gezdirip napacakmis

ıkı aylık bebek o bebek ..asabah sabah sınır sıtması oldum nedır bu konular yahu.

KK da babaanne-anneanne, teyze,hala kavramı mı kalmamış yoksa ben mi anormalim. Ne güzel işte yarım saat güneşlendirse. Babaanneden bahsediyoruz arkadaşlar. Senin hiçbir şeyin ama onun bir parçası o çocuk.
Ben kendi ailemle bile tartışsam ki genelde çocuklar yüzünden olur , gelir kapıdan kornaya basıp hazırla cocukları alalım derler bende gönderirim. kendi meselelerime onları karıştırmam.Bu ablam olur babam olur yada diğer kişiler fark etmez. Ne güzel işte benim çocuklarımı seviyorlar bana rağmen derim. Bu beni mutlu eder huzursuz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…