sakın gönderme sakın. bi kere taviz verirsen yanarsın her zaman o devran öyle gider. ne münasebet 2 aylık bebeğin annesi yanında olmadan dışarı çıkması?
sakın gönderme sakın. bi kere taviz verirsen yanarsın her zaman o devran öyle gider. ne münasebet 2 aylık bebeğin annesi yanında olmadan dışarı çıkması?
Yok yok ciddi ciddi bebegi alip gitmek istedi ben cikmak istemiyorum deyince emzir ben yarim saat guneslendirim falan dediBence onun canı sıkılmış arayı bulmak icinde oyle bir laf attı ortaya.. hani bebegini birakmaycaģini biliyordur da maksat senle dışarı çıkmak
hmm anladım...ama daha cok cok küçük olcak sey degil2 aylik bebegimi alip guneslenmeye giden kadin 1 yasindaki cocgumla tatilede cikmak ister
Yok yok ciddi ciddi bebegi alip gitmek istedi ben cikmak istemiyorum deyince emzir ben yarim saat guneslendirim falan dedi
İki aylık değil iki yaşında bile olsa göndermem asla kabul etmeSelam kizlar,
Ya benim cok arsiz bi kaynanam var..kadinla 1 gun once dehset bi tartisma yasadik ertesi gun saat 11 de kapima geldi yuzune bile bakmadim tutdurdu hava guzel disari cikalim..istemiyorum dedim sanki hicbisey olmamis..bu seferde 2 aylik bebegimi gezdircekmiss.Kesinlikle hayir dedim sen bana guvenmiyormusun dio..ya dedim benim cocugum ben nereye oda oraya..tartismak istemiyorsan uzatma lutfen dedim...hala arsiz arsiz hazirlan falan dioo...beb boyle bi inatci kadin gormedim..siz olsaniz 2 aylik bebeginizi gonderirimisiniz acaba benmi uyuz oldugumdan abartiyorum
Tesekkurler bende bu fikirdeyim cocugum ben bir yere gidersem gider yoksa gozumun onunde olsunİki aylık değil iki yaşında bile olsa göndermem asla kabul etme
Kesinlikle öyle kimsenin lafına bakıp çocuk göndermeyin biryere zaten gönderme taraftarı değilsiniz yanlışmı yapıyorum diye bile düşünme en doğrusu bu kimseyle göndermeTesekkurler bende bu fikirdeyim cocugum ben bir yere gidersem gider yoksa gozumun onunde olsun
Selam kizlar,
Ya benim cok arsiz bi kaynanam var..kadinla 1 gun once dehset bi tartisma yasadik ertesi gun saat 11 de kapima geldi yuzune bile bakmadim tutdurdu hava guzel disari cikalim..istemiyorum dedim sanki hicbisey olmamis..bu seferde 2 aylik bebegimi gezdircekmiss.Kesinlikle hayir dedim sen bana guvenmiyormusun dio..ya dedim benim cocugum ben nereye oda oraya..tartismak istemiyorsan uzatma lutfen dedim...hala arsiz arsiz hazirlan falan dioo...beb boyle bi inatci kadin gormedim..siz olsaniz 2 aylik bebeginizi gonderirimisiniz acaba benmi uyuz oldugumdan abartiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?