Benim de bebeğim 2700 doğdu uzamış sarılık oldu 25 gün göğsümü hiç tutmadı. Makineyle sağıp veriyorum yarı mama yarı süt ile ve şimdi 4500 kilo inanın sizi çok iyi anlıyorum Sizin yerinizde kim olsa üzülür ama Malesef bebeğe geçiyo stresimiz tamamen ve bu halleri daha çok artıyo. Anne karnında korkan huzursuz büyüyen ve doğumda stresle dünyaya gelen bebeklerde rastlanabiliyo veya nazar dan ben ağzı dualı bir yaşlı hocaya götürdüm paralı değil hani dua okudu sakinleşti , üzerindeki huysuzluğu attı Ve sonra hacemat yaptırdım ( kan çıkmadı hani önemli olan o kupa ve minik şekilde çizmesi hiç acı hissetmiyor uyanıkken yaptırdık hiç tepki bile vermedi hani) bol bol okudu yaparken çok faydasını gördüm bebeğimde. Sizde ayetel kürsi felak nas okursunuz anne duası peygamber duasıyla aynıdır.
Ve bir yakınım dan duydum. Bebeği hiç bir mama içmemiş sadece cici bebe kabul etmiş onla büyümüş . Hani sağlıklı değil ama acaba aç kalmasından iyi olur mu az biraz günlük içse. Siz daha iyi bilirsiniz yine de