- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 25
- Konu Sahibi Fantastikivi
Komşularım doğurunca değişti zaten ben de bu yüzden afalladım zaten benim sık görüştüğüm kadınlar değiller kayınvalidem ile aynı apartmanda oturuyoruz onun yakın komşuları ben ordayken illaki gelen oluyo artık işim var diyip uzaklaşıyorum yaşlarına hürmeten susuyorumAy ne sacma insanlarla muhattapsinis bir de onlarla gorusmek icin kucuk bebekle caba sarfediyorsunuz.
Iki cocuk dogurdum. Insallah ucuncuyu dogurunca kimse ile gorusmeyecegim. Tum gun evde bebegim ve cocuklarim ile ilgilenecegim. Kimse ile muhattap olmayacak, muhabbet etmeyecegim. Cunku bunlarin hic faydasi olmadigini gordum.
Benim bebegim de ne meme ne biberon emiyordu, sonra biberonu degistirip buyuk delikli bir biberon aldim, cocuk emmeye basladi. Lansinoh biberon denedini mi? Benim cocuklarim onu sevdi. Bir de belki inek sutu alerjisi vardir. Keci sutu mama denediniz mi?
Normal uclu biberon içmedi aventinkini aldım sızdırdı damaklı aldım içti son şu 2/3 haftadır içmiyor dün nuk un anne göğüsüne yakın geniş ağızlı damaklısını aldım ondan da içmedi. O kadar çok para döktüm ki