- 1 Aralık 2021
- 249
- 79
- 25
- Konu Sahibi Fantastikivi
Merhaba anneler bebeğim 2 aylık 2800 doğdu sarılık oldu hiç emmedi hep biberonla sağıp verdim mama verdim derken 2 aya geldiğinde güç bela 4600 oldu fakat bu lanet 2 ay sendromumu nedir bilmem günde toplam 60 cc mama anca içiyordur emiyor ama doymuyor sütüm çok az yetmiyor açlıktan ellerini yiyen bebe mamayı yemiyor artık sinir krizleri geçirıyorum bazen ona yansıyacak diye korkuyorum millet zaten kedi eniği gibi bune böyle dedikçe bu sıpa kurudu kabuğuna girdi bu 6. Mama 3. Biberon ne denesem olmadı bir yandan hastane bir yandan bu maddi manevi çöktük artık şırıngayla midesine basıyorum mamayı o sinirden ağlıyor ben sinirden ağlıyorum saçlarımı yoluyorum zaten doğumdan beri hastanelerdeyiz hiçbir şey yokmuş gibi bide bu çocuğun açlık protestosu çıktı başıma. Açlıktan karın gurultusunu duyuyorum ya psikolojim bozuldu anne sütü içiyo yetmiyo artmıyor da zıkkın süt zaten herkes sütün az doymuyo diye beni yetersiz hissettirdi ama en azından mamasıyla besliyorum diye avutuyordum kendimi şimdi temelli anne sütüne dönüp sütün doyurmaması beni iyice yetersiz ve berbat hissettiriyor ne yapacağım ben hanımlar Allah aşkına bir yol söyleyin nolursunuz 4 duvar arasında çıldırmamak için balkonlara atıyorum kendimi ne hastalığı bitiyo ne derdi bitiyo gün doğmasın istiyorum artık yeni bir şey çıkacak diye yorulduğumdan değil beceremediğimden bebeğime yetemediğimden ödüm kopuyo artık açlıktan ölecek diye