2 aylık bebegim her aksam belirli saatte ağlıyor

mihros0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
16
1
1
28
Merhaba 50 günlük kızım 40 indan sonra her aksam 7 ila 8 arası ağlıyor 40 inda aksam oturmaya gitmistik ondam beri böyle zar zor sakinlesip uyutuyorum neden olabilir gun icinde hic biseyi yok

bizimki de 6-7 arasi agliyor uykusu geliyordur muhtemelen gazi vs yoksa ben 8e kadar uyutmamaya calisiyorum gece uykusuna 8de geciriyorum cunku haliyle agliyor o saatlerde

Merhaba 50 günlük kızım 40 indan sonra her aksam 7 ila 8 arası ağlıyor 40 inda aksam oturmaya gitmistik ondam beri böyle zar zor sakinlesip uyutuyorum neden olabilir gun icinde hic biseyi yok
Abimin çok sevdiğim bir sözü var;" bebeğin her hareketinden bir anlam çıkarmayın." Bebek bu yani bu ay o saatlerde ağlar gelecek ay başka saatler. Düzeni bozulmustur.

Eşref saati diyorum ben buna. Benim bebeğim de akşam 8 de başlıyor 9 a kadar cırıldıyor, huysuz vs. uyku saatim geliyor hazırlık yap diyor bana kısaca 4.aya yakın çözdüm bu isteğini.
Akşam 7,5 gibi duş aldırıp 8 gibi emzirmeye geçiyoruz, 9 da uykuya geçmiş oluyor. 10 a kadar da kucakta piş piş sonra beşiğe... süreç tamamlanıyor böylece. Her akşam aynıyız.

Kolik.... karın ağrısı benim bebegimde öyleydi gece 11 le 3 e kadar mosmor olana kadar agliyordu. Çok çok zor gerçekten. Bizimki 3 ayi doldurktan sonra kesildi

O ağlama mızıldanma 1 saat civarı sürüyorsa kolik değil gece uykusuna geçmek istediğini söylüyor. Benim kızım da 6-7 arası öyle yapıyor o saatlerde gezdiriyorum biraz karnını doyuruyorum oyun oynatıyorum müzik dinliyoruz yani oyalamak zor oluyor ama bir şekilde zaman geçirecek bir şey buluyorum sonra 8 gibi banyo yaptırıp uykusuna geçmesini sağlıyorum. sarılın bol bol :)

Sonrasında kesintiniz 2 saat falan uyuyo zaten ama insan korkuyo aglamasinda

Her ağlama kolik değildir çünkü. 40ından sonra başlamış zaten.
Ben de sanmıyorum kolik ağlaması olduğunu.
Muhtemelen artık gece uykusuna girmek istiyor.
Beni yıka rahatlat emzir uyut diyor
Genelde banyosunu gündüz yaptırıyorum bide aksam deniycem teşekkür ederim

Yaşadığınız durumun bir adı vardı da şu an hatırlamıyorum. Atak gibi bişey. Yoğun öğrenme ve gelişme döneminde günün yorgunluğunu atıyorlar gibi biseymis anlami. Geçiyor. Bizde de olmuştu. Kolik başka bişey bu arada. Her ağlamaya kolik dememek lazım. Kolikte öyle 1 saat ağlayıp susma olmaz.

Her ağlama kolik değildir çünkü. 40ından sonra başlamış zaten.
Ben de sanmıyorum kolik ağlaması olduğunu.
Muhtemelen artık gece uykusuna girmek istiyor.
Beni yıka rahatlat emzir uyut diyor
Arkadaş 7 le 8 arası demiş. Yeni fark ettim. Evet kolik saatlerce sürüyor.

Evet bizim de her gün 15.00 gibi başlayıp 19.00a kadar devam ediyordu. 19.00 da bir anda sakinleşip uyuya kalıyordu :)
Evet benimkide öyleydi gece 23 gibi başlayıp 3 gibi aniden uyuyordu. Gece olunca daha da batiyordu. 3. Ayi kesildi

1. akşam asabiyeti, 2. daha da yüksek olasılıkla gece uykusuna geçmek istiyor. Yeni doğan döneminde 9-10 gibi uyuyan bebek büyüdükçe bu saati öne çekiyor. 18.30'a kadar yolu var. Tabi daha geç saate alışık olduğundan hemen uyuyamaz veya yarım saat sonra kalkar ama yavaş yavaş alıştırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…