Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık bebegim her aksam belirli saatte ağlıyor
- Konu Sahibi mihros0
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2 aylık bebek bebek . bebek ağlama süresi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.790
- 1
- 21.556
- 268
Abimin çok sevdiğim bir sözü var;" bebeğin her hareketinden bir anlam çıkarmayın." Bebek bu yani bu ay o saatlerde ağlar gelecek ay başka saatler. Düzeni bozulmustur.Merhaba 50 günlük kızım 40 indan sonra her aksam 7 ila 8 arası ağlıyor 40 inda aksam oturmaya gitmistik ondam beri böyle zar zor sakinlesip uyutuyorum neden olabilir gun icinde hic biseyi yok
- 27 Ağustos 2022
- 4.652
- 7.822
- 88
- 18 Temmuz 2024
- 765
- 694
- 18
- 35
Eşref saati diyorum ben buna. Benim bebeğim de akşam 8 de başlıyor 9 a kadar cırıldıyor, huysuz vs. uyku saatim geliyor hazırlık yap diyor bana kısaca 4.aya yakın çözdüm bu isteğini.Merhaba 50 günlük kızım 40 indan sonra her aksam 7 ila 8 arası ağlıyor 40 inda aksam oturmaya gitmistik ondam beri böyle zar zor sakinlesip uyutuyorum neden olabilir gun icinde hic biseyi yok
Akşam 7,5 gibi duş aldırıp 8 gibi emzirmeye geçiyoruz, 9 da uykuya geçmiş oluyor. 10 a kadar da kucakta piş piş sonra beşiğe... süreç tamamlanıyor böylece. Her akşam aynıyız.
- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.979
- 53
- 22
Kolik.... karın ağrısı benim bebegimde öyleydi gece 11 le 3 e kadar mosmor olana kadar agliyordu. Çok çok zor gerçekten. Bizimki 3 ayi doldurktan sonra kesildiMerhaba 50 günlük kızım 40 indan sonra her aksam 7 ila 8 arası ağlıyor 40 inda aksam oturmaya gitmistik ondam beri böyle zar zor sakinlesip uyutuyorum neden olabilir gun icinde hic biseyi yok
O ağlama mızıldanma 1 saat civarı sürüyorsa kolik değil gece uykusuna geçmek istediğini söylüyor. Benim kızım da 6-7 arası öyle yapıyor o saatlerde gezdiriyorum biraz karnını doyuruyorum oyun oynatıyorum müzik dinliyoruz yani oyalamak zor oluyor ama bir şekilde zaman geçirecek bir şey buluyorum sonra 8 gibi banyo yaptırıp uykusuna geçmesini sağlıyorum. sarılın bol bol :)
- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.979
- 53
- 22
M Minaredenatbeni ??? Neyi beğenmediniz tam olarak
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.917
- 548
- 36
M Minaredenatbeni ??? Neyi beğenmediniz tam olarak
Her ağlama kolik değildir çünkü. 40ından sonra başlamış zaten.
Ben de sanmıyorum kolik ağlaması olduğunu.
Muhtemelen artık gece uykusuna girmek istiyor.
Beni yıka rahatlat emzir uyut diyor
Sonrasında kesintiniz 2 saat falan uyuyo zaten ama insan korkuyo aglamasindaO ağlama mızıldanma 1 saat civarı sürüyorsa kolik değil gece uykusuna geçmek istediğini söylüyor. Benim kızım da 6-7 arası öyle yapıyor o saatlerde gezdiriyorum biraz karnını doyuruyorum oyun oynatıyorum müzik dinliyoruz yani oyalamak zor oluyor ama bir şekilde zaman geçirecek bir şey buluyorum sonra 8 gibi banyo yaptırıp uykusuna geçmesini sağlıyorum. sarılın bol bol :)
Genelde banyosunu gündüz yaptırıyorum bide aksam deniycem teşekkür ederimHer ağlama kolik değildir çünkü. 40ından sonra başlamış zaten.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.917
- 548
- 36
Genelde banyosunu gündüz yaptırıyorum bide aksam deniycem teşekkür ederim
Evet akşam uyku rutini oluşturursanız uyku öncesi banyo sonrasında besleme gibi çok rahatlar
- 1 Aralık 2011
- 3.583
- 5.439
- 358
- 36
Yaşadığınız durumun bir adı vardı da şu an hatırlamıyorum. Atak gibi bişey. Yoğun öğrenme ve gelişme döneminde günün yorgunluğunu atıyorlar gibi biseymis anlami. Geçiyor. Bizde de olmuştu. Kolik başka bişey bu arada. Her ağlamaya kolik dememek lazım. Kolikte öyle 1 saat ağlayıp susma olmaz.
- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.979
- 53
- 22
Arkadaş 7 le 8 arası demiş. Yeni fark ettim. Evet kolik saatlerce sürüyor.Her ağlama kolik değildir çünkü. 40ından sonra başlamış zaten.
- 5 Ekim 2020
- 13.373
- 35.917
- 548
- 36
Arkadaş 7 le 8 arası demiş. Yeni fark ettim. Evet kolik saatlerce sürüyor.
Evet bizim de her gün 15.00 gibi başlayıp 19.00a kadar devam ediyordu. 19.00 da bir anda sakinleşip uyuya kalıyordu :)
- 14 Temmuz 2023
- 2.912
- 2.979
- 53
- 22
Evet benimkide öyleydi gece 23 gibi başlayıp 3 gibi aniden uyuyordu. Gece olunca daha da batiyordu. 3. Ayi kesildiEvet bizim de her gün 15.00 gibi başlayıp 19.00a kadar devam ediyordu. 19.00 da bir anda sakinleşip uyuya kalıyordu :)
1. akşam asabiyeti, 2. daha da yüksek olasılıkla gece uykusuna geçmek istiyor. Yeni doğan döneminde 9-10 gibi uyuyan bebek büyüdükçe bu saati öne çekiyor. 18.30'a kadar yolu var. Tabi daha geç saate alışık olduğundan hemen uyuyamaz veya yarım saat sonra kalkar ama yavaş yavaş alıştırırsınız.
Teşekkür ederim bugün deniycemEvet akşam uyku rutini oluşturursanız uyku öncesi banyo sonrasında besleme gibi çok rahatlar