Konu hakkında bilgim yok ama doktorların uyanmasa da uyandırıp besleyin dediğini okumuştum daha önce. Doktoruna anlattınız mı durumu? O ne dedi? Uyuması normal miymis?Arkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Kilo alımı iyiyse sorun yok ki. Benimki 1.5 aylık geçen kontrolde dr dedi ki emzirme için saat vermiyorum ağladıkça emzirin. Büyümesi için uyku da gerekiyor neticede. Çok şanslısın bu aradaArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Doğru söylüyorsunuz. Sonuçta uykuda önemli. Ama işte insanın içi rahat etmiyor. Gece o uyuyor ben uyuyamıyorum resmen düşünmektenAyrıca 3.ay dolduğunda eğer kilo alımı iyiyse gece emzirmesi kesilebiliyor, yani 5-6 saati tolere edebilecek kadar büyüyor artık bebekler. İlk bebeğimde tecrübe etmiştim bunda da öyle olmasını umuyorum şahsen.
Sen de uyu ki süt olsun annesiiDoğru söylüyorsunuz. Sonuçta uykuda önemli. Ama işte insanın içi rahat etmiyor. Gece o uyuyor ben uyuyamıyorum resmen düşünmekten
Canım benim bebegimde 6 aylik senin bebis kadarken hatta yakına kadar öyleydi uyurdu gece kaldırmaya çalışırdım yok doktora söyledim bebekler ilk 10 gün falan 2 3 saatte bir beslenmeli sonra ne zaman isterse gecede uyursa uyusun dedi 5 saat 6 saat uyku da bir gıda dedi hatta iki doktora sordum ikisinide aynı dedi ama benim bebis hiç uyumuyor artık ne gece ne gündüz o yüzden bu günlerin tadını cikarArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Benim bebegim de oyleydi. Ilk aydan sonra gece uyandirmadum benArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Çok şanslısın benim ne gece ne gündüz uykusuna yatmazdi uykuya dalmadan da memeyi tutmuyordu hem aç kalıyordu hemde uykusuz ne zor bir bebektiArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Her bebeğin kendine göre bir rutini vardır. 2 aylık bebek acıktığı zaman mutlaka uyanacaktır. Benim kızım 40ı içindeyken bile sabah ezanına kadar asla uyanmaz ve emmezdi ama gelişimi iyiydi. Bence bebeğinizi bu konuda serbest bırakın ve uyuyabilmenin tadını çıkarın. Büyüdükçe uyanmaları başlayacak çünküArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Kaldırıp emzirmeyinArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
İçin rahat etsin benim kizimda oyleydi sordum ebeye o da doydugu icin uyuyordur kilo alimi iyi normal dedi boyle uyumasiArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
Arkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?
bnmde oplum o dönemde 9 dan 2 e kdr güzel uyurdu. sonra bi uyku gerilemesi başladı bugünleri özlersinArkadaşlar iki aylık kızım var. Gündüzleri hiç uyumuyor uyusa bile 15 dakika falan o da 3-4 kez toplam 1 saati bile bulmuyor. Gündüzleri sık sık emiyor. Ama rutin olarak gece saat 12 de uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Sonrada aralıksız saat 5 e 6 ya kadar uyuyor. Bazen için rahat etmiyor kaldırıp emzirmeye çalışıyorum. Emmiyor. Bir ikir çekip uyuyo hemen bırakıyor. Acaba aç kalıyor mudur. Normal mi böyle olması. Kilo alımı da gayet iyi diyorlar kontrollerinde ama benim içim hiç rahat değil. Başından geçen varsa bilgilendirebilir mi?