Merhabalar bebeğim 2 aylık İlk doğduğu günden beri hiç uyku problemi yaşamamıştım taki 2 hafta öncesine kadar sürekli uyurdu hiç ağlamazdı karnını doyururduk uyurdu altını değiştirirken bile uyanmazdı emziğini takardım kendi kendine uyurdu. Bazen birlikte vakit geçiremediğimiz, etkinlikler yapamadığımız için bile üzülürdüm şuanda gece gündüz kavramı yok gündüzleri çok uyuyor bayılıyor resmen asla uyandıramıyorum. Bazı geceler o kadar zor geçiyorki uykusu olmasına rağmen bir türlü uyuyamıyor. O gecelerin sabahlarında beraber uyuyorum onunla bir defasında 5,5 saat uyudu. Sorduğum kişiler hep 4 aylık olana kadar uyku eğitimi verme kendi ne zaman uyumak isterse o zaman uyusun uyansın diyorlar. Özellikle eve birileri geldiği zaman yada akşam bir yere gitmemiz gerektiği zaman iyice düzen bozuluyor gibi hissediyorum. Tek başımayım gündüzde gecede eşim çok yoğun çalışıyor sadece akşam geldiğinde ilgileniyor. Tecrübeli annelerden yardım istiyorum nasıl yapabilirim ileride rahat etmek istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz, daha çok büyüdükçe zorlaşacak gibime geliyor alışması.