- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
-
- Konu Sahibi prensesilya
Kan verseniz tabiki de çıkmaz. doğum yapmış biri olarak bunu bilmeniz lazımİşte ya tutarsa....
Hemen hamile kalıyorum o yüzden korkuyorum şu an...hicbisi yapmayıp beklesem mmi.ozele gidip kan mi versem cikar mi, ertesi gun hapi mi alsam..asiri kafam karıştı
Onu da ben diyim "kuzummm inan ki hiç ummadigin zamanda oluyor, bir bakışı bir anne deyişi varAlışmadık g.tte durmadı
O kadar çok kalmış ki ilişkinin ertesi gün test yapsa pozitifi göreceğini bilecek kadar tecrübelimübarek Meryem Ana
Sevişmeye onca koşuşturmanın arasında vakitleri var ama evde olan kondomu kullanmaya yok
Kocası dizideki pavyon sahnesinde azıp buna hallenmiş falan çok kıskandım
Ahahahaha kahkaha attımAynen aşko 1 kere hamile kalmakla bu istatistiği de çıkaramazsın yani birde hamile kalan biri bu kadar bilgisiz olamaz diye düşünüyorum yani. Hürrem Sultana atıfta bulunan Gülşah hatun gibi bizde hep doğuracak mı bu kadın demeyelim sonraçağ - 21.yüzyıl - yıl 2024 ve 40 çeşit korunma yöntemi.
Kondom takmak kaç dakika bence ayağını ayağına atana kadar ki geçen süre.
Ahahahaha kahkaha attımbiz tüp bebek merkeziyle falan boşa uğraşmışız kız ayak yöntemi kalmıştı tek denemediğim belkide olacaktı 2. De artık kızım sağlıkla gelsin de
Senin bilgin var mı peki ayağı nasıl kullanıyor erkek taraf tüyo istedim vermediiii bana
AhahahaAhahahaha kahkaha attımbiz tüp bebek merkeziyle falan boşa uğraşmışız kız ayak yöntemi kalmıştı tek denemediğim belkide olacaktı 2. De artık kızım sağlıkla gelsin de
Senin bilgin var mı peki ayağı nasıl kullanıyor erkek taraf tüyo istedim vermediiii bana
CanımsınKadınlar klubü de instagram yorumlarına döndü. Cümle arası yadırgamalar, laf sokmalar. Çözüm ararken yapabileceği herşeyi sıralamış işte. -_-