2 buçuk aylık bebeğim var hamile kalmaktan korkuyorum

Bu sitede kondoma neden güvenilmiyor anlamadım. Kullanmayı bilmiyor olabilir misiniz?
Spiral daha korkunç bence, içerde kayıyor bir şeyler oluyor hiç haberin yok, kaç kişi tanıyorum spiralle hamile kalan.
Kondom yırtılsa bile o an görünür en kötü ihtimalle ertesi gün hapı alınır ( hiç kullanmadım)

kondom bende alerji yapıyor mesela kullanamıyoruz. ilaçlar da hormonal dengeyi bozuyor. spiral candır :KK70:

kondom bende alerji yapıyor mesela kullanamıyoruz. ilaçlar da hormonal dengeyi bozuyor. spiral candır :KK70:
Alerjiye bir şey diyemem doğrudur tabi.
Sadece şunu merak ediyorum, ne zaman böyle bir konu açılsa, tüh e napıcan mecbur kondomla idare et, kondom + ek yöntem kullan vs
Büyük konuşmaktan da çok korkuyorum ama nerdeyse 12 yıldır hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. İki çocuğum da korunmayı bıraktığım an hamile kaldım. Yani öyle yumurtalamasında falan sorun olan biri de değilim.
Ne ediyor kondom bu millete ben anlamadım 😂😂😂

Pıhtılaşma spirale etkisi yok diye biliyorum çünkü çok alakasız şeyler pıhtılaşma denilen faktör anne ile bebek arasında olan kordonda pıhtı meydana gelmesi yani spiralle nasıl bir bağlantısı olabilir ki doktorunuzun bunu demesi beni çok şaşırttı günümüzde bir çok bayanda pıhtılaşma var fakat bir çoğunda spiral var bence iyi araştırın derim.
Valla bilmiyorum ki spirallerin hormonlu olanları oluyormuş acaba ondan mı bahsetti spiral önermiyorum pıhtılaşma problemi olanlara dedi

bence biraz sakinleyin, prezervatif yeterince koruyudur,
duzgun kullandiginizdan eminseniz cok da caninizi sikmayin.
Emzirme donemi sonrasinda belki yeniden doktora danisabilirsiniz.
Spiralin degisik cesitleri var ornegin, belki size uygunu da vardir.
Evet düzgün kullanıyoruz eminim de aslında ama inanılmaz derecede korkuyorum 😓

5 sene korunduk hiç hamile de kalmadım yani koruyor benimde lohusa zor geçti aynı kaygıları yaşadım ama sorun olmadı sizin de olmaz

ben de 4 aylık anneyim. 4 ayda 3 kere test yaptım. regl olmadığım için yeniden hamileyim diye korkuyordum. ben de sezaryanlıyım üstelik. sonunda regl oldum da bu buhranlı günlerden kurtuldum artık takvim kullanıyorum.

hamilelikten önce çoooook uzun süre kondom+geri çekilme kullandık hiçbi sorun olmadı. yine aynı şekilde devam ediyoruz. ek olarak yumurtlama da takip edeceğim dikkatli olmak için. artık bundan sonra da olursa nasibi varmış derim.

siz de böyle deneyebilirsiniz. bir de merak ettim kv mandalina suyu vermişti bebeğine. bir sorun çıkmadı değil mi? 😕
Darısı başıma o halde umarım bir an önce regli olurum😓 Gazdan durmadı sonra süt ürünleri alerjisi olduğu anlaşıldı diyetteyiz narenciye türlerini muz kivi gibi alerjik meyveleri 1 yaşından sonra tüketecekmişiz kendisiyle pek konuşmuyoruz alerji olduğunu duyum almıştır zaten cesaret edemez gelse bile bebeğimle yalnız kalamıyor o rahatlığı vermiyorum

Doğru şekilde kullanırsanız kullandığınız doğum kontrol yöntemi koruyacaktır. İçinizi ferah tutun ki strese girmeyin. Delik vs. Olmadığı müddetçe bir şey olmaz. Baktınız bir kaza oldu delindi, doktorunuza danışırsınız yine.

Sezaryen oldugun icin zaten en az 1 sene hamile kalmasan iyi olur. Dikisin bile iyilesmemistir daha.
Emzirirken adet olmazsan yumurtlama da olmadigi icin gebelik ihtimali azaliyor. Kondom yeterli gelir muhtemelen

Hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyor. Doğru bir şekilde kullanırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Darısı başıma o halde umarım bir an önce regli olurum😓 Gazdan durmadı sonra süt ürünleri alerjisi olduğu anlaşıldı diyetteyiz narenciye türlerini muz kivi gibi alerjik meyveleri 1 yaşından sonra tüketecekmişiz kendisiyle pek konuşmuyoruz alerji olduğunu duyum almıştır zaten cesaret edemez gelse bile bebeğimle yalnız kalamıyor o rahatlığı vermiyorum
Ay akil hastasiymis ya
Onceki konunu okudum bitiremedim okumayi sinirden... Hani sekerli su yag vermis, alip alip gidiyomus bebegini.
Simdi bu mesajda da mandalina suyunu okudum.
Ay sapik mi deli mi bu ne ya
Okumaya korkuyorum insaallah evine sokmuyosundur
Yaklasmasin cocuk buyuyunce de yaklasmasin defolsun deli

Hem sezeryan olduğum içim sağlıksal sebeplerden hem lohusa iken yaşadıklarımdan dolayı eşimin ailesi görgüsüzlükleriyle beni başka çocuk fikrinden sonsuza kadar soğuttu oysa ilk bebeğimi kaybedince bir hamile kalayım doğurunca peşinden bir tane daha yapacağım diyordum lafta kaldı... hem de 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne vurdum kan pıhtılaşmam olduğu için beni çok yordu 9 ayımın her günü ayrı evhamla geçti.1 saat hareket hissetmesem delirecek gibi oldum varis sorunum çıktı derken zordu yani.Allah aratmasın ama en azından 7 8 yıl istemiyorum.Şimdi korunma konusu çok kafamı kurcalıyor pıhtılaşma dolayısıyla doğum kontrol hapı,aylık 3 aylık iğne ve spiral yasak dedi doktorum.Eş korunmasını tavsiye etti keza öyle oluyor her seferinde kontrol ediyoruz yırtık delik olmasın diye ama yanlışlık olmasından korkuyorum rüyalarıma giriyor test yapıyorum pozitif çıkıyor terleyerek uyanıyorum tekrar aynılarını yaşayacağımı düşündükçe uykularım kaçıyor lohusalık dönemimi hatırlamak istemiyorum eş korunmasıyla(kondom) senelerce korunup hamile kalmayan kaza bela yaşamayan var mı aranızda ? moral olsun bana.Emziriyorum adet de olmadım bu arada çevremden uyarı üstüne uyarı alıyorum süt korumaz dikkat et kalırsın diye ekstra ekstra alacağım bir önlem var mı uzak durmak dışında ?
ria taktirin + prezervatif kullanin

Ay akil hastasiymis ya
Onceki konunu okudum bitiremedim okumayi sinirden... Hani sekerli su yag vermis, alip alip gidiyomus bebegini.
Simdi bu mesajda da mandalina suyunu okudum.
Ay sapik mi deli mi bu ne ya
Okumaya korkuyorum insaallah evine sokmuyosundur
Yaklasmasin cocuk buyuyunce de yaklasmasin defolsun deli
hasta ruhlu ıyyy mümkün olduğunca görüşmüyoruz ama yine sinir etmeye devam ediyor kızıma erkek bebek eşyaları alıp geldi geçen bu erkek kıyafeti yalnız dedim rengini beğendim aldım dedi hasta o hasta valla🙄

ne kadar çabuk iyileşmişsiniz maşallah. Ben 5 hatta 6 aya kadar hapşırınca bile belimden aşağısı kopuyordu resmen . Hamile kalmakla ilgili çekincelerinizi aile hekiminize danışın . Bence evhamlanıyorsunuz .

X