ne agrısı var kı bebısın? ınternette o fıtılın toplatıldıgı yazıyor? kullanmayın bence2 aylık bebeğim geceleri hiç uyumuyor bazen gündüzleri de hatta.. Doktorunu aradım bize paranox s kullanmanızı söyledi 1/4 seklinde ilk krizde kullandık asla sakinleşmedi yine aynı tekrr kullanma konusunda endişeliyim acaba kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi? Bide agrı kesici ates düşürücü oldugu için krizler baslamadan önce mi kullanmalıyız acaba?
Bizimde doktorumuz verdi ateş durumunda kullanmamız için. S olmayan toplatıldı piyasadan.ne agrısı var kı bebısın? ınternette o fıtılın toplatıldıgı yazıyor? kullanmayın bence
3 aydan itibaren kullanıyoruz bizde doktorumuz verdi. Ama sadece yüksek ateş durumunda kullandık. Sanırım size ağrı dusuncesiyle verdi2 aylık bebeğim geceleri hiç uyumuyor bazen gündüzleri de hatta.. Doktorunu aradım bize paranox s kullanmanızı söyledi 1/4 seklinde ilk krizde kullandık asla sakinleşmedi yine aynı tekrr kullanma konusunda endişeliyim acaba kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi? Bide agrı kesici ates düşürücü oldugu için krizler baslamadan önce mi kullanmalıyız acaba?
Bizimde doktorumuz verdi ateş durumunda kullanmamız için. S olmayan toplatıldı piyasadan.
Ne masajları rezene ler kimyonlar çörek otu yağları hiçbişey fayda etmiyor yavrum cırpınıyor gece boyunca hatta bu gece sesi kısıldı biraz önce uykuya daldı çok üzülüyorum onun bu haline. Kakasını ve gazını yapmasına ragmen cığlık kıyamet ağlıyor kolik oldugundan sanırım doktorumuz bu kolik ağrısını hafifletsin diye verdi paranox s i bugün gece tekrr kullanmayı düşünüyorum bu sefer kriz saatinden 1 saat önce bakalım işe yarıcak mı?! Önerileriniz için tşk ederimAtes dusurucu o, gazi olan bebege neden kullandiriyor doktor anlamadim. Gaz damlasi kullanin. Biraz rahatlatir. Bir de karnina hafif isittiginiz zeytinyagiyla masaj yapin. Bacaklarini yukari asagi hareket ettirin. Gazini cikarmasi lazim. Kolik mi bebeginiz?
Gaz sancısı vardır bol bol sırtına vurun gaz damlası kullanın fitil atmayın poposunu catlatirsiniz her kaka yaptığında ağrı ve kanama yaparValla bende sasırdım sanırım bagır saklar ve mide gelişirken sancı ve gaz yapıyor o yüzden yazdı bende toplatıldıgını okudum o yüzden buraya sorup kullananlardan fikrini öğrenmek istedim. Bide bi kere kullandık işe yaramadı bence yavrum daha fena oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?