Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 aylık bebek ile yolculuk
- Konu Sahibi duyguarar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Haziran 2023
- 7.007
- 22.186
- 268
- 33
3 aylık bebekle deniz tatiline gittim bir şeycik olmadı. Emiyorsa bağışıklık güçlüdür. Tabi üstüne başına etrafındaki insan kalabalığından bulaşacak hastalıkları düşünmek lazım.2 aylık bebeğim ile 8 saatlik kendi aracımızla yolculuk yapacağım fakat havalar soğudu eşim askerliğini bitiriyor yemin törenine gideceğim ama bebeğim hasta olur diye de korkuyorum ne yapmalıyım bi fikir verirmisiniz
Yemin töreni de çok aman aman muhteşem bir mevzu mu dersen bence değil ama gideyim içimde kalmasın diyorsan git.
Bana sorsalar ben gitmem o kadar hazırlanırsam gezmeye giderim dışarı çıktıktan sonra
Emzirirken çok hasta olmaz diyorlar ama işte ana yüreği bende kontrol dışında dışarı çıkarmadımBebeğinizin bünyesine ve karakteristik özelliklerine bağlı.Ben markete gitmeye korkuyorum mesela
Eee tabiki o kadar gittikten sonra bi istanbul falan yapıcaz ama işte korkuyorum3 aylık bebekle deniz tatiline gittim bir şeycik olmadı. Emiyorsa bağışıklık güçlüdür. Tabi üstüne başına etrafındaki insan kalabalığından bulaşacak hastalıkları düşünmek lazım.
Yemin töreni de çok aman aman muhteşem bir mevzu mu dersen bence değil ama gideyim içimde kalmasın diyorsan git.
Bana sorsalar ben gitmem o kadar hazırlanırsam gezmeye giderim dışarı çıktıktan sonra
- 30 Eylül 2022
- 2.455
- 3.322
- 63
Yemin töreni iki aylık bebekle gidilecek birşey değil malesef kardeşim yakın zamanda tek gitti perişan oldu zaten eve gelecek askerden o kadar yolu çocukla gitmeyin yazık çok küçük daha araba sıcak olur dışarısı soğuk oto koltukta olması lazım o kadar uzun süre o pozisyonda duramaz cam açsanız olmaz açmasanız olmaz ben olsam riske girmezdim2 aylık bebeğim ile 8 saatlik kendi aracımızla yolculuk yapacağım fakat havalar soğudu eşim askerliğini bitiriyor yemin törenine gideceğim ama bebeğim hasta olur diye de korkuyorum ne yapmalıyım bi fikir verirmisiniz
- 14 Haziran 2023
- 7.007
- 22.186
- 268
- 33
Sıcak soğuk çocuğu çarpmamalı, her şeyin temiz steril olmasına dikkat etmelisin. Bebek bezi değişimi örneğin , geç olsa pişik olur. Değişsen kakası yıkanması vs lazım ıslak mendil ile yeni doğan çok sıkıntı olabilir. İstanbul kalabalık, yeni doğan olduğu için sık emmek isteyecek emzirme işini sağlam yapman lazım. Beslenmene dikkat etmelisin yorgunluktan süt azalır, veya kalorisi düşük beslenirsen hem sütün yağ oranı düşer hem de az gelir. Sen de hasta olabilirsin. Sen çok sağlam organize bir plan yapmalısın bebeğin ve kendi konforun için. Özellikle temizlik, meme temizliği biberon ise onların steril olması vs.Eee tabiki o kadar gittikten sonra bi istanbul falan yapıcaz ama işte korkuyorum
- 8 Mart 2019
- 2.511
- 3.300
- 133
- 37
Hayır tabiki ordan istanbula geçicez bi kaç gün orda kalıcaz8 saat gidip ayni gun 8 saatte donulecek mi ben gitmezdim
Aynı gün olsa bende gitmezdim
- 27 Ağustos 2022
- 4.630
- 7.804
- 88
Yol 8 saat ise sizin o yolu gitmeniz 10 saat sürer. Çünkü bebek durmayabilir hep pusette durmayacak kucağa alıp hava aldıracaksınız altını değiştirecekseniz karnını doyuracaksınız hani binelim gidelim olmuyor genelde. Ha yolculuk gece yapılacaktır bebeğiniz de gece uyuyordur o zaman bir tık daha kolay olabilir. Bu anı kaçırmak istemiyorsanız gittiğiniz yerin hava koşullarına göre kıyafetlerini ayarlarsınız. Bence önce 2 saat kadar arabada tutun bebeği bakalım seviyor mu ? Genelde severler hafif sallantı hoşlarına da gidiyor hatta. Oto koltuğunuz var mı ?
Bebeğim arabada 2 dklık mesafede bile uyuyor seviyor yani benim yolculuktan korkum yok aslında yolculuğu atlatırım bi şekilde araba küçükte değil ayrıca bir yatak yaparım sürekli oto koltuğunda yatırmam konforlu yolculuk yaptırırım benim asıl korkum soğuk aslındaYol 8 saat ise sizin o yolu gitmeniz 10 saat sürer. Çünkü bebek durmayabilir hep pusette durmayacak kucağa alıp hava aldıracaksınız altını değiştirecekseniz karnını doyuracaksınız hani binelim gidelim olmuyor genelde. Ha yolculuk gece yapılacaktır bebeğiniz de gece uyuyordur o zaman bir tık daha kolay olabilir. Bu anı kaçırmak istemiyorsanız gittiğiniz yerin hava koşullarına göre kıyafetlerini ayarlarsınız. Bence önce 2 saat kadar arabada tutun bebeği bakalım seviyor mu ? Genelde severler hafif sallantı hoşlarına da gidiyor hatta. Oto koltuğunuz var mı ?
- 24 Ağustos 2020
- 2.977
- 7.449
- 108
Gidersin zaten her türlü. Astronot tulum giydir zaten bebek arabasında gezdireceksin gezerkende birşey olmaz üstüne pusetşer için yağmurluklar var şeffaf rüzgar geçirmiyor.Bebeğim arabada 2 dklık mesafede bile uyuyor seviyor yani benim yolculuktan korkum yok aslında yolculuğu atlatırım bi şekilde araba küçükte değil ayrıca bir yatak yaparım sürekli oto koltuğunda yatırmam konforlu yolculuk yaptırırım benim asıl korkum soğuk aslında
Asil korkunuz soguk degil araba hareket halindeyken yatak yapip yatirmak olmali. Daha yeni bir yakinimizin 4 yasindaki torunu arka koltukta araba koltugu olmadan yolculuk yaparken hayatini kaybetti. Araba mercedes, kazada cocuk disinda herkes yara bile almadan kurtuldu. Secim sizin.Bebeğim arabada 2 dklık mesafede bile uyuyor seviyor yani benim yolculuktan korkum yok aslında yolculuğu atlatırım bi şekilde araba küçükte değil ayrıca bir yatak yaparım sürekli oto koltuğunda yatırmam konforlu yolculuk yaptırırım benim asıl korkum soğuk aslında
- 6 Mart 2024
- 2.199
- 2.081
- 48
- 27 Ekim 2023
- 1.264
- 904
- 43
Allah askina, çıkarmadan nasıl alışacak bu çocuk havaya soğuğa, bende İstanbul'da yaşıyorum ailem Uşak'ta 8 saatten fazla sürüyor sene de en az üç kere gidip geliyoruz, kışın-yazın, zaten yolun çoğunda uyuyor acikinca emiyordu arabada, altını üstünü değiştiriyordum rahat gidip geliyorduk üç yaşında şimdi sevdiği yiyecekleri oyuncakları kitapları alırız öyle gider yormaz zaten yolun yarında gene uyur çişi için dururuz güzel bir yer olursa durur yürüyüş yaparız, hep kapalı kapılar ardında tutamayiz, neden ben gezerken bırakayım ki benden iyi kimse bakmaz benim çocuğuma, ben nereye gidersem hep oraya götürürüm, yakın uzak ya da babasinda kalır... Babasına gidiyor çocuk neden gitmesin ki, bu kadar evhamlı olmayın kızlar o hava korunduğu sürece hicbirsey yapmaz, kalabalıkta da pusetinde üzerini kapat kimseye verme,
Aşko araba çalışırken değil tabiki durup dilenicez araç içerisinde bende biliyorum araba çalışırken puset haricî tutulmayacağını emzirilimeyeceğini benim sorum bu değil farkındamısınAsil korkunuz soguk degil araba hareket halindeyken yatak yapip yatirmak olmali. Daha yeni bir yakinimizin 4 yasindaki torunu arka koltukta araba koltugu olmadan yolculuk yaparken hayatini kaybetti. Araba mercedes, kazada cocuk disinda herkes yara bile almadan kurtuldu. Secim sizin.
- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Astronot tulum giydir gezerken, pusetin üzerini ört açma kalabalıkta. İki aylık çok küçük araçta sakın yatak yapıp yatırma en ufak bir hendege girip çıkmak bile o sarsıntı ile boynuna zarar verebilir pusetinde ve bağlı bir şekilde dursun. Zaten iki aylıksa sık sık beslenme ve alt değişimi isteyecek o molalarda sırt üstü ve yan da yatmasını destekle bir süre. Normalde puset, ana kucağı gün içinde Max 2 saat kullanılmalı ve mümkünse her gün kullanılmamalı tummy time vb. İle idare edilmeli ama bu istisna bir durum hemen 8 saat kullandı diye de bir şey olmaz ama puset içi ergonomik destekli değilse puset yastığı kullanabilirsin. Arabada yine de pusette durmazsa kendi göğsüne yatır boynunu ve belini destekle sakın koltuğa yatak yapıp yatırma