• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2. ayımız bitti. bebeklerinizdeki değişiklikler neler?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
tükürük bizdede var. bide gel gel deyip ellerinden tutunca kendini yukarı doğru kaldırıyor. sanki ayaklanacakmış gibi

Kızlar bugün inanılmaz bişe oldu.Oğlum yüzüstü yatarken sırt üstü döndü.Bunu 3 kez yaptı üstelik.Çok tatlıydı.Sizinkiler de başladı mı yapmaya?

3 numarayı kullanıyorum ama büyük abdestini yapınca çoğunlukla sırtına çıkıyor. prima kullanıyorum üstelik.

bizim de sık sık oluyor. 3 numara prima bendeki bez de. elimdeki paket bitince 4 numaraya geçicem ben. zaten bu ay 6 kilonun uzerine çıkıyoruz. 7 kilodan itibaren oluyormuş.

defne çok salya akıtıyor bu aralar.
ellerini emmeye başladı.
omuzumu veya nereyi bulursa da yalıyor.
daha az emiyor. sanırım çene kasları kuvvetlendi iyice.
kendini yukarı kaldırmaya çok hevesli, acayip bir kuvvet gelmiş :))
canı istemezse emmiyor, kasıyor da kasıyor kendini, atıveriyor arkaya.
yanında mutlaka birini istiyor. insan görmezse viyaklıyor.
tv ye ne kadar baktırmasam da bazen mecbur kalıyorum avutmak için. ilgisini çekiyor çok.
bazen de koltuk örtüsü ve lamba ile konuşup gülüyor.
agu dan çok aww auuwww gibi sesler çıkarıyor :)))

çok şanslıyız herşeylerini görüyoruz..maşallah hepsine..

benim oğlum altını açarken ağlıyor çok utaangaç herhalde. ama kazağını çıkarmamızı çok seviyor birde arabaya biner binmez uyuyor geçen şehirler arası yolculuk yaptık 8 saat boyunca sadece benzincilerde uyandı mola verince :)

benim oğlum altını açarken ağlıyor çok utaangaç herhalde. ama kazağını çıkarmamızı çok seviyor birde arabaya biner binmez uyuyor geçen şehirler arası yolculuk yaptık 8 saat boyunca sadece benzincilerde uyandı mola verince :)

Araba aşkı bizdede var...Geçen gece uykusu olduğu halde uyumak bilmedi ve ağladı..
Eşimde bende pijamalarla gece yarısı bursayı turladık valla sonuç tabiki mışıl mışıl bir uyku...Trafik lambalarında durmak bile istemiyo cadı ya hemen ıh ıh diye başlıyo.

benim kızımda arabada emerek uyumaya bayılıyor. ayrıca araba seyahatinden sonra gaz sancısı azalıyor, gece uykusu daha rahat oluyor. ya kızlar sizin eşlerinizde doğumdan sonra sizden daha fazla ilgi bekliyormu? kızımı kıskanıyo galibakaydirigubbakcemile3

bugünlerde pek geveze olduk, hep konuşmak istiyoruz, awwww awww awwwwwyerimseniben

Back