• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2. ayımız bitti. bebeklerinizdeki değişiklikler neler?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

inci_

aşkım ve canım
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
42
0
86
Kocaeli
:nazar: bizim bugün 2. ayımız bitti. kızım her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor. konuşmalar, gülmeler. bayılıyorum ben ona. maşallah benim kızıma

Hergeçen gün tepkileri daha farklı oluyo..

Gülmesine bayılıyorum altını açtığım zaman çok mutlu oluyo bezini zor bağlıyorum valla...

Agu agu demeye başladı onu severken kendimi kaybediyorum valla maaşallah yavrularımıza.

aynı bızımde oyle altını acınca delırıyo ellerını emıyo oda bı ılerlemeymıs

Odanın içinde gezindiğimde beni izliyo ben nereye gidersem başını bana doğru çeviriyo...

Geçen hafta dikkat ediyodu fakat başını çevirmiyodu sadece gözlerinle takip ediyodu..

Oğlum beni takip ediyor,sese kafasını çeviriyor (çoğu zaman),yastıklarla sohbet ediyor,son bir haftadır da ayağa kaldırdığımda bir ayağını yukarı çekerek zıplıyor.Özellikle bu zıplama olayını çok seviyor.Agu sesini pek çıkarmıyor.Hı hı diyip duruyor.Bi de çok numaracı odada yoksam ağlama numarası yapıyor yanına gidince gülmeye başlıyor.O haline bayılıyorum.hihoyyyt

Aynen benım kızımda awwwwww dıo..bıde arada sırada guuuuu dıo agu degıl sadece guuu :))

bizimkide kanepenin örtüsüyle sohbet edip gülüyor. ben severken annem annem diye seviyorum oda beni çağırırken anne sesine benzer ses çıkarıyor.

bizimkide takip ediyo bakıyo nereye gidersem.. yanında olmayınca ağlamıyor ama ağlamaklı sesler cıkarıyo bi ınga demesi var ınga ınga :)) gülücekler çok güzel bizimkide altını acınca başlıyo kendi kendine gülmeye

günden güne şaşırtıyor kzım beni agular gülmeler babası konuştukça nasıl hoşuna gidiyor susunca ağlıyor... çoook tatlı ya minik kuzularımız hayırlı uzun ömürler versin rabbim hepsine

ya tuvaletini yapınca üstü başı batıyormu sizinkininde? baştan aşağı değişiyoruz biz..

3 numarayı kullanıyorum ama büyük abdestini yapınca çoğunlukla sırtına çıkıyor. prima kullanıyorum üstelik.

tükürükden balon yapıo ewet inatla sadece guu dio agu demio :)ellerini birleştirio ve emio bilinçli olarak gülüo seslere tepki verio sesin geldiği yöne dönüo beni takip edio ve tanıo ee ne de olsa sütaşlar bende :) yüz üstü yatırınca ayaklarından destek alıp kendini ileri itebiliyo

inci bizimde kakamiz bazen tasiyor bezden arada cisininde sizdigi oluyor
acaba primanin 4 numarasina mi gecsem diye dusunuyorum 7 kilodan itibaren kullanilabiliyormus cunku

benim oglumda 1haftadir sirt ustu gobegimin ustunde yatirirken popodan yukarsini tamamen kaldiriyor resmen oturuyor kuzu yaaa
sirt kaslarinin bu kadar guclenmesinde bence geceleri yuz ustu uyumasi etkili oldu

Bizdede köpük köpük tükürükler başladı :)) gülücükler ses taklitleri göz takipleri ilerlemiş durumda :))

Back